Įkraunama...
Įkraunama...

Alergiški vaikučiai

gal kas galit atsakyti i mano klausimeli? blush2.gif
maziukui dedavau i kose ryte ir vakare sveistuko,po kleiu dienu paraudo trys plemeliai ant zanduku...manau,kad nuo to sviesto...karves pieno nenaudojam,tai nezinau kaip reaguotu i ji... nat jogurtas tinka... ar galiu teoriskai duoti grietines?zinau,kad kiekvienam skirtingai ir turiu pabandyti,bet gal is patirties kas ka ...aciukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dolly` @ 2009 10 01, 17:11)
gal kas galit atsakyti i mano klausimeli? blush2.gif
maziukui dedavau i kose ryte ir vakare sveistuko,po kleiu dienu paraudo trys plemeliai ant zanduku...manau,kad nuo to sviesto...karves pieno nenaudojam,tai nezinau kaip reaguotu i ji... nat jogurtas tinka... ar galiu teoriskai duoti grietines?zinau,kad kiekvienam skirtingai ir turiu pabandyti,bet gal is patirties kas ka ...aciukas 4u.gif

Buna,kad kai yra alergija karves pienui,rauginto pieno produktai nealergizuoja,todel jogurtas tinka,o jei sviestas buvo ne raugintos ,o sviezios grietineles,tai galejo sualergizuot. O visa kita davei kaip yprasta? Gal kazka kita sureagavo g.gif
Atsakyti
QUOTE(mano_svajone @ 2009 10 01, 16:30)
Buna,kad kai yra alergija karves pienui,rauginto pieno produktai nealergizuoja,todel jogurtas tinka,o jei sviestas buvo ne raugintos ,o sviezios grietineles,tai galejo sualergizuot. O visa kita davei kaip yprasta? Gal kazka kita sureagavo g.gif

kad nieko naujo neragavom unsure.gif o buna sviesto rauginto pieno???kazkaip kitaip vadinasi?
dar galvoju kitas variantas galetu buti kukuruzu miltai... nu bet nezinau g.gif kazkaip kukuruzu paciu jis nemegejas,tai praktiskai ir nevalgydavom... dabar duoniukuose ju yra,makaronuose kur be gliuteno yra kukuruzu miltu,dar nusipirkom rade sausu pusryciu be gliuteno,kuriuose taip pat kukuruzu ir ryziu miltai...nuo ryziu tikrai ne,nes visad valge ir gerai buvo....
aciu,kad konsultuojat 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dolly` @ 2009 10 01, 20:50)
kad nieko naujo neragavom unsure.gif o buna sviesto rauginto pieno???kazkaip kitaip vadinasi?
dar galvoju kitas variantas galetu buti kukuruzu miltai... nu bet nezinau g.gif  kazkaip kukuruzu paciu jis nemegejas,tai praktiskai ir nevalgydavom... dabar duoniukuose ju yra,makaronuose kur be gliuteno yra kukuruzu miltu,dar nusipirkom rade sausu pusryciu be gliuteno,kuriuose taip pat kukuruzu ir ryziu miltai...nuo ryziu tikrai ne,nes visad valge ir gerai buvo....
aciu,kad konsultuojat 4u.gif

na, man rodos jau pati sau beveik atsakėt wink.gif - eliminuokit abu produktus ir praėjus kuriam laikui vėl po vieną pabandykit. ir atsirinksit, kuris buvo kaltininkas.

o aš užvalgiau tų miežių sausainukų ir dukrytę išbėrė. galvojau pirma, kad šiukštesni žandukai nuo vėjo lauke, bet kad ir bert juos pradėjo, ir lauke jau nebuvom per sirgimus pora dienų... nors vat perlines kruopas anksčiau valgiau, juk čia irgi miežinės, bet viskas buvo gerai g.gif tai vis dar tikiuosi nebus mano panelytė alergiška...
Atsakyti
QUOTE(Fedes @ 2009 10 01, 22:19)
o aš užvalgiau tų miežių sausainukų ir dukrytę išbėrė. galvojau pirma, kad šiukštesni žandukai nuo vėjo lauke, bet kad ir bert juos pradėjo, ir lauke jau nebuvom per sirgimus pora dienų... nors vat perlines kruopas anksčiau valgiau, juk čia irgi miežinės, bet viskas buvo gerai  g.gif  tai vis dar tikiuosi nebus mano panelytė alergiška...

o kodėl kruopas įtariat? sviestukui ir kiaušiniams anksčiau nepasireiškė reakcija? Mūsų didžiausi priešai pieno produktai ir kiaušiniai verysad.gif
po paskutinio didelio bėrimo jau praėjo daugiau nei 4sav, odelė žymiai gražesnė, tik žandai dar raudoni doh.gif pakeitėm anksčiau naudotą cutibaza į emolium kremuką, tikrai daug efektyvesnis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinap @ 2009 10 02, 08:08)
o kodėl kruopas įtariat? sviestukui ir kiaušiniams anksčiau nepasireiškė reakcija? Mūsų didžiausi priešai pieno produktai ir kiaušiniai verysad.gif
po paskutinio didelio bėrimo jau praėjo daugiau nei 4sav, odelė žymiai gražesnė, tik žandai dar raudoni doh.gif pakeitėm anksčiau naudotą cutibaza į emolium kremuką, tikrai daug efektyvesnis bigsmile.gif

mano pirmagimis netipinis, tai jei šitai pasireikš, tai įtariu irgi gali būti originalė biggrin.gif
iš tikro aš valgau viską, tik nuo mielinių gaminių jai smarkiai pučia pilvą, jų nevalgau. kas beje mane šiek tiek gąsdina, nes primagimis labai alergiškas mielėms... sad.gif aišku, čia jau ir paranoja pasireiškia, na, bet kol kas dar sveika paranoja smile.gif
čia pirmas kartasi kai ją išbėrė, todėl ir įtariuv ienintelį naują produktą, kurį ragavau. nors tu teisi, vieną dieną kiaušinienės daugiau pavalgiau, tia gal padauginau baltymų... na, laukiu kol baigsis šis bėrimas ir bandysim atsirinkt.
Atsakyti
QUOTE(Fedes @ 2009 10 02, 00:19)

o aš užvalgiau tų miežių sausainukų ir dukrytę išbėrė. galvojau pirma, kad šiukštesni žandukai nuo vėjo lauke, bet kad ir bert juos pradėjo, ir lauke jau nebuvom per sirgimus pora dienų... nors vat perlines kruopas anksčiau valgiau, juk čia irgi miežinės, bet viskas buvo gerai  g.gif  tai vis dar tikiuosi nebus mano panelytė alergiška...

Aš kai pasiskaitau tai net pavydžiu jums energijos blush2.gif , net ir prikepat visko... Ačiū už receptukus 4u.gif
O aš tik paskui savo mažę lakstau, net čia nespėju įsiterpti (tik perskaitau), nes kol turiu minutėlę ką norėjau pasakyti būna jau ta diskusija praeita biggrin.gif
Labai žiūrėjau į tą jūsų miežinių sausainių receptuką, bet dar nekepiau. Vakar išbandžiau paprasto batono receptuką (vietoj kvietinių miltų dėjau speltos miltus), nesigavo blush2.gif . Neturiu duonkepės tai kepiau orkaitėj, vidus neiškepė ir susmego. Bet man buvo labai skanu (mažylei negalėjau duot paragaut) ir ką... matau šiandien ryte apie burnytę išberta ir jau daugokai apsidraskiusi. Tai negi 30 g sviesto g.gif , dar norėjau jį pakeisti moliūgų aliejum (taip kaip tam receptuky buvo tokia mintis duota)...bet taip pasiilgau "žmonių maisto"... per anksti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(tiesiog mamytė @ 2009 10 02, 08:56)
Aš kai pasiskaitau tai net pavydžiu jums energijos blush2.gif , net ir prikepat visko... Ačiū už receptukus 4u.gif
O aš tik paskui savo mažę lakstau, net čia nespėju įsiterpti (tik perskaitau), nes kol turiu minutėlę ką norėjau pasakyti būna jau ta diskusija praeita biggrin.gif
Labai žiūrėjau į tą jūsų miežinių sausainių receptuką, bet dar nekepiau. Vakar išbandžiau paprasto batono receptuką (vietoj kvietinių miltų dėjau speltos miltus), nesigavo blush2.gif . Neturiu duonkepės tai kepiau orkaitėj, vidus neiškepė ir susmego. Bet man buvo labai skanu (mažylei negalėjau duot paragaut) ir ką... matau šiandien ryte apie burnytę išberta ir jau daugokai apsidraskiusi. Tai negi 30 g sviesto g.gif , dar norėjau jį pakeisti moliūgų aliejum (taip kaip tam receptuky buvo tokia mintis duota)...bet taip pasiilgau "žmonių maisto"... per anksti verysad.gif

tai tenka pasirūpint vaiko maistu, duoną pradėjau kept, kad bemielės visad turėtume. be to mane šiek tiek nervina, kad už paprastus dalykus parduotuvėj moki didelius pinigus ir dar nežinai ką gauni doh.gif todėl kai laisvą minutę randu ir paruošio ko skanaus. o to laiko tikrai nėra doh.gif parašyčiau daugiau receptukų...
Atsakyti
QUOTE(tiesiog mamytė @ 2009 10 02, 08:56)

Tikrai mamytes saunuoles, vistiek sugalvoja kokiu skanestu mazyliams thumbup.gif 4u.gif deja, vienintelis musu desertas dabar - keptas obuolys, nes is to ka galime valgyti, nieko nesumakaliavosi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintare2009 @ 2009 10 03, 14:20)
Tikrai mamytes saunuoles, vistiek sugalvoja kokiu skanestu mazyliams  thumbup.gif  4u.gif  deja, vienintelis musu desertas dabar - keptas obuolys, nes is to ka galime valgyti, nieko nesumakaliavosi  doh.gif

o ko jūs negalit - pieniško, kaušinių, kviečių ?
įmanoma daug kas, aš be mielių net baltą pyragą kepiau. tik kad mano vaikis gyvenime nevalgęs batono, tai ir šito net ragaut nebenorėjo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Fedes @ 2009 10 03, 18:54)
o ko jūs negalit - pieniško, kaušinių, kviečių ?
įmanoma daug kas, aš be mielių net baltą pyragą kepiau. tik kad mano vaikis gyvenime nevalgęs batono, tai ir šito net ragaut nebenorėjo  doh.gif

galiu pasakyti ka siuo metu galim - kalakutiena, triusiena, soru kruopos, ryziai, obuoliai, cukinija ir kopustas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintare2009 @ 2009 10 04, 12:10)
galiu pasakyti ka siuo metu galim - kalakutiena, triusiena, soru kruopos, ryziai, obuoliai, cukinija ir kopustas  doh.gif

o kokio amžiaus jūsų vaikutis?
Atsakyti