Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Na pabandysiu ir aš pasipasakot ax.gif
Vaikystėj su sese ir pussesere kaime vasarodavom. Ir išknisom iš kažkur tokių labai keistų popieriukų kurie padėti ant saulės pajuoduoja. Arba jei padedi kažką ant viršaus tai tik aplink pajuoduja biggrin.gif Taip vaikystėj pražaidėm visą mamos turėtą fotopopierių biggrin.gif Ji mus mažas fotografuodavo ir pati juostas ryškino, foto spausdino.. Labai mėgdavau žiūrinėt senas nuotraukas wub.gif
Rimtesnis toks, jei taip galima pavadint, fotografavimas prasidėjo kai man buvo gal 19 ir reikėjo važiuot savaitei į Daniją tai šiaip ne taip išzyziau mamos kad muilinę nupirktų, pafotkint galėčiau biggrin.gif Tada fotografavau arklius visur aplink.. Paskui išbandžiau makro funkciją kurią aparačiukas labai gerai "vykdė" biggrin.gif Galiausiai reikėjo vėl ieškotis kur stot ir man pasiūlė pabandyt fotografijon, nes tada visiem tos mano foto atrodė labai gražios biggrin.gif Na būtų buvę daugiau kokybės tada ir dabar tos foto būt visai nieko. Na viena dar gut yr..
Ir šiaip ne taip įstojau į VSDK fotografijos technologiją. Su muilin e fotkint nebelygis tad išsiprašiau irmo veidrodinuko d70s, kurį šiemet atitrinus visus tuos tris mokslo metus jau išleidau atostogų kaip "backup'inį". Na kad labai daug kažko išmokau negalėčiau pasakyt, nes "matymo" neišmoko.. Tad dėstytojus nustebindavau kartais makriukais savo, arklių temos nebuvo niekad tai nelabai turėjo kada dėstytoijai į juos akių paganyt, o apie portretus tai išvis.. Nes darbus darydavo visi taip tep šlep..bile yra blush2.gif :DTaigi makro ir arkliai pirmi, ir dar dabar. O nuo pernai pradėjau bandyt ir raitelių fotosesijas.. Visai neblogai sekės kai pirmąkart rimčiau fotografuojant žmones blush2.gif Galiausiai atėjo žiema ir pasižadėjau kad va kįtamet fotografuosiu daug makro (nevisai išėjo biggrin.gif ) ir daug žmoniųų.. O va šitai visai išėjo ir keletą jum nematytų gal kiek vėliau įdėsiu (dabar ne prie to pc esu). Dar šūsnis laukia kol bus sutvarkytos biggrin.gif Pirštai niežti, bet vestuvės pirmiau, o dar fotožopas ožius rodo doh.gif

O čia prisijungiau, nes retai kur galima rast vietą kur eina maždaug NORMALIAI, su oftopikais ir pan.pasiskaitinėt ar pašnekėt apie foto. Aišku kai tik atėjus sukėliau šurmulio dėl savo juostos suvokimo, nebesinorėjo čia daugiau šnekėt ir pan., bet va kaip ir peppi kažkaip likau ir nors gan pasyviai reiškiuos, bet paskaitinėju ir va kartais brūkšteliu.. na šįkart visai daug.. REKORDAS lotuliukas.gif

Atsakyti
nereali diena smile.gif
ką tik filmą "Revolutionary road" pažiūrėjau. liūdnas. bet man. mano. apie kitokius žmones. nesusitaikymą su vegetavimu. svajoklius. nors kiekvienas jame pamatytų tikriausiai kažką savo ir visai kitaip. mane palietė. gerąja prasme. mėgstu, kai sušikti holivudiniai filmai paliečia manyje kažką gilesnio ir įkvepia tiek gerumo. net ne jie tikriausiai paliečia, o leidžia man pačiai save pakapstyti..smile.gif prisiminimai, kaip šiandien čia, yra labai fainas to kapstymo elementas. smile.gif
reik eit ką nors išbučiuot. g.gif
Atsakyti
Amise, o kas cia per istorija apie tavo juostines foto? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikkė @ 2009 09 06, 18:22)
Amise, o kas cia per istorija apie tavo juostines foto?  bigsmile.gif

aj, įdėjau juosta darytą foto ir parašiau kad užsimanau pasiimt juostuką ir eit fotkint į ją pažiūrėjus biggrin.gif tai, nebepamenu kas, pradėjo komentuot, kad prie ko čia juosta nes nesimato jos švelnumo ir kitų savybių, ir kad visa tai galima padaryt ir su skaitmeniniu fotiku ir pan. biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
Oho kokia diena biggrin.gif

Mano istorija prasidėjo su pirmojo vaikio gimimu (tai dabar žiemą bus 3 metai), nuo vyro gavau dovaną fotiką (D80). Iki tol bandydavau neva gražias nuotraukas daryt ir ieškot gražios kompozicijos, net apie trečdalių taisyklę buvau girdėjus, bet viskas su muiline, į juostinę muilinę net j/b juostą buvau įsidėjus, ir balandį su jo šešėliu fotkinau biggrin.gif šiaip menas visad buvo šalia augant, bet kaip Sayon rašė, taip netikslingai domėjausi, ir Bressono parodą aplankiau taip netikslingai, tiesiog domėjausi daugiau mažiau visais menais, išgridau, kad gera paroda ir ėjau. Iš bendro išsilavinimo viskas.
O apie nerealias veidrodiniu fotiku daromas fotkes išgridau iš draugų ir bais man jo užsinorėjo smile.gif bet gavus fotiką fotografavau iš karto ne ant auto biggrin.gif, tipo bandžiau kažką gražiai daryt ir gi fonas palaukęs, viskas jėgiškai atrodo, bet vyras priregistravo prie omnitel.foto.binaries, ten suvarė mano fotkes, tada galvojau, kad durniai biggrin.gif kažkaip atradau šitą skyrelį ir likau, nes va čia supratau, kad ne viskas taip paprasta, daug gavau kritkos, kad fotkės neryškios ir šiaip neįdomūs siužetai, na fotografavau vaikį, (ir aišku iki šiol fotografuoju šeimyniniam albumui biggrin.gif ), tada prisijungiau prie Victor meninės fotografijos daryto klubo, daug ten išmokau, dar daugiau išmokau iš kito žmogaus, čia dalyvavusio, iš jos dar iki šiol daug mokausi. Ir juostine fotografija užsikrečiau nuo jos. Įklimpau žodžiu.. biggrin.gif

Savaitgalį laukia vestuvės.. kind'a scary biggrin.gif
Atsakyti
gera tema iskapstem:)....
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 09 06, 19:14)

O bet įdomu, vestuvių gal ankstoka, bet krikštynas tarp kokių ne itin tolimų žmonių jaučiu visai mielai imčiaus dar...aišku su tom pat baimėm biggrin.gif Nes, "neateis" niekas kitaip, kaip tik per patirtį...

Kaip tamsu ph34r.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 06 rugsėjo 2009 - 18:34
smile.gif+2009 09 06, 19:33-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2009 09 06, 19:33)

Kaip tamsu  ph34r.gif

aham - tai pati dabar sedziu ir mastau sad.gif cray.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 09 06, 18:12)
mėgstu, kai sušikti holivudiniai filmai paliečia manyje kažką gilesnio ir įkvepia tiek gerumo.

mane The Notebook taip paliete. paprastas, ziauriai romantiskas ir sentimentalus, kiek netikroviskai romantiskas netgi filmas, apie absoliucia meile blush2.gif mama net isbrokijo "taip nebuna", o man butent, kad "taip nebuna" ir pamatai tai ir uzveze thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 09 06, 18:14)

jėėė biggrin.gif

tikiuosi parodysi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2009 09 06, 20:15)
jėėė biggrin.gif

tikiuosi parodysi mirksiukas.gif

Žiūrint kaip seksis hihihi.gif

Mano naujas vestuvių fotografijos etalonas Jose Villa. Žiauriai jis man patinka. dabar tik jį ir tyrinėju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 09 06, 20:23)
Žiūrint kaip seksis hihihi.gif

Mano naujas vestuvių fotografijos etalonas Jose Villa. Žiauriai jis man patinka. dabar tik jį ir tyrinėju smile.gif

aha - as kokias 3 dienas pas ji prakabojau.... wub.gif

Klausykit - o kaip su tuo mergvakariu baiges? fotkino kas nors?
Atsakyti