Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(raige @ 2009 09 06, 16:18)
Mano pirmoji Kodak Portra irgi aparate  biggrin.gif Laukia įkvėpimo. Nepraeis nei trys metai - sulauks biggrin.gif Bus jau pasenus, MIANĄ gausiu išryškinus.

biggrin.gif ....
lygiai tas pats maniskiam fronte.... blush2.gif prispaudziau teti, sutaise ten toki smulku gedima, su SP online intrukcijom sugebejau isidet juostele ir.... padejau ant sekcijos biggrin.gif

guli va dabar visas grazus, ekskliuzyvinis odiniam dekle.... ax.gif ir kazko laukia.... bijau be proto... ko gero nusivilt savim....

...pasikartosiu - baisiai idomu wub.gif

ir labai faina istorija apie chemikalu ir meiles kvapa wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 06 rugsėjo 2009 - 16:01
QUOTE(Peperoni @ 2009 09 06, 15:58)
biggrin.gif ....
lygiai tas pats maniskiam fronte.... blush2.gif  prispaudziau teti, sutaise ten toki smulku gedima, su SP online intrukcijom sugebejau isidet juostele ir.... padejau ant sekcijos biggrin.gif

guli va dabar visas grazus, ekskliuzyvinis odiniam dekle.... ax.gif ir kazko laukia.... bijau be proto... ko gero nusivilt savim....
...pasikartosiu - baisiai idomu wub.gif

kaip įdomu.. kai žmonės bijo nusivilti savimi savo hobyje..
niekada nebijojau klysti praktiškai niekur, išskyrus santykius su brangiausiais žmonėmis.. visa kita man - jūra iki kelių.. dabar dar kartais jaučiu, kad konkrečiai gadinu juostas. ir gadinu sau toliau, nebijau klysti, nebijau nusivilti.. nes tai - mano. neabejoju..smile.gif o kai aš neabejoju, mane sunkiai kas gali sustabdyti..smile.gif
Atsakyti
Tai va va, Say. Aš tai abejoju smile.gif Užtat man bala kaip jūra atrodo biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
as turbut uzsilaukiau..... g.gif labai daug laiko praejo nuo tos dienos, kai uzsimaniau issitraukt ir pabandyt iki to fakto, kad jau galiu naudotis...

Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 09 06, 12:15)
laikas viska parodys ir sustatys i vietas, ir bus matyt ar tas fotografas labai jau blogai fotkina pagal klientu ir uzakymu skaiciu, bet kad taip . . .

matai kiekvienas savaip vertina, nenoriu čia užvesti diskusijos mirksiukas.gif

QUOTE(Sansara @ 2009 09 06, 14:01)
peppi, ale nesakyk, ir tavo lygis per tuos metus isaugo.o siaip, labiausiai vis pagalvoju, kad stipri ir neeiline ciocia esi, jei atejai nepaisant visu priekabiu ir sugebejai issilaikyt, irodyt ka sugebi ir peraugti kai kuriuos is tu kritiku  thumbup.gif to tai pavydziu, as apsibliovus ir paspraudus uodega buciau iki siu dienu kampe klykavus, kad "nemyli"  lotuliukas.gif

atvariau tai aš uraganu biggrin.gif norėjau ištaškyti visus nafig lotuliukas.gif
ir net nežinau kodėl likau...kelis kartus jau maniau, kad man nebereikia šitos temos, bet vis sugrįžtu...matyt reikia biggrin.gif
ačiū Sansara, tu man irgi patinki biggrin.gif
įrodyt sugebėjau sau, kad kai netingi tai gali kažką nuveikt smile.gif o šiaip sakau, net nevadinu savęs fotografe (esu giliai įklimpusi ir kitose veiklose, negaliu fotografijai atsiduoti pilnai, o ir nenoriu), darau gyvenime tai, kas mane veža smile.gif

aš pirmą fotiką - juostinę muilinę gavau iš mamos dovanų turbūt mokyklos paskutinėse klasėse, tada man buvo svarbu fiksuoti savo jaunas dieneles, tūsofkes, vėliau studijuojant diz-dizainerių teminius vakarėlius, keliones tranzais ir motociklais į Latviją...kol sulūžo...turėjau Zenitą, tėčio, porą juostelių manau esu ir su juo išpleškinusi nesuvokdama ką darau biggrin.gif
na o didžiausias stimulas fotografuoti aišku pagavo gimus sūnui...stvėriau savo senio juostinį Nikoną ir pleškinau, daug juostelių dar iki šiol guli, laukia geresnių finansinių laikų biggrin.gif arbe pepinskienės tinginystės pabaigos...
tada gavau dovanų Ricoh skaitmeninę muilinę apie kurios iso 1600 jau pasakojo Sayonara biggrin.gif labai greitai supratau, kad manęs netenkina ir tada įsigyjau savo Canon EOS400D, su kuriuo dirbu iki šiol smile.gif

ačiū už dėmesį biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2009 09 06, 17:15)

atvariau tai aš uraganu biggrin.gif norėjau ištaškyti visus nafig lotuliukas.gif

nu bet klausyk, vis tiek drasi motera thumb_yello.gif

as tai tokiu atveju turbut buciau is Sm isvis issiregistavus laugh.gif laikinai, aisku biggrin.gif
Atsakyti
oho, koks temos populiarumas biggrin.gif

As fotografuot pradejau su drauges Zenitu jau studentaudama... Ale ten samoningos fotografijos tai 0 buvo... Po to gavau skaitmenini 300... Reikejo ismokt tobulu spalvu ir tobulo sarpo nuotraukas fotografuot. Atejau cia. Ir uzsilikau... Be jusu negaliu tongue.gif Per ta savo pomegi draugu susiradau nemazai... Ismokau spalvas sodrint ir sharpa gera pagaut... Dabar noreciau kazka idomaus pamatyt ir moket parodyt. Sia vasara vestuves fotkinau... Nemoku pasakyt kaip uzveze, tikiuosi dar fotografuosiu ir kuo toliau, tuo labiau ves biggrin.gif
Atsakyti
Nu kaip idomiai cia jus prisiminimais dalinates wub.gif ,skaitau net isisziojus smile.gif Dar prasom bigsmile.gif
Atsakyti
jo - jei kapstyt giliau, tai jau mokykloj, kai tik pasirode pirmos muilines, as jau svaigau iki negalejimo.... darydavom su drauge fotosesijas visokias flirt.gif taip pakeiciau kelias jas... tada atejo skaitmenos laikai, gime mazoji - pirmas pirkinys uz vaiko pinigus buvo fotikas blush2.gif aisku nieks manes nepaprotino, ka reik prikt, tai nusipirkau muiline eiline, is katros daug ten tikrai neispesi.... pradejau skaityt gilintis, ziuriu nieko nesigauna... tada , mano laimei ar nelaimei biggrin.gif jis sugedo.... po ko seke metai ivis be jokio fotiko... buvo lomkes ir taupymas biggrin.gif susitaupiau minimaliai, pirkau naudota daikta... zdz....
Atsakyti
Babos biggrin.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 09 06, 17:39-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2009 09 06, 17:39)

lotuliukas.gif aha.... musu laikais..... seniai seniai..... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 09 06, 17:40)
lotuliukas.gif  aha.... musu laikais..... seniai seniai.....  lotuliukas.gif

nu bet skaityt kaip įdomu wub.gif
Atsakyti