QUOTE(Rasytce @ 2009 09 06, 12:15)
laikas viska parodys ir sustatys i vietas, ir bus matyt ar tas fotografas labai jau blogai fotkina pagal klientu ir uzakymu skaiciu, bet kad taip . . .
matai kiekvienas savaip vertina, nenoriu čia užvesti diskusijos
QUOTE(Sansara @ 2009 09 06, 14:01)
peppi, ale nesakyk, ir tavo lygis per tuos metus isaugo.o siaip, labiausiai vis pagalvoju, kad stipri ir neeiline ciocia esi, jei atejai nepaisant visu priekabiu ir sugebejai issilaikyt, irodyt ka sugebi ir peraugti kai kuriuos is tu kritiku
to tai pavydziu, as apsibliovus ir paspraudus uodega buciau iki siu dienu kampe klykavus, kad "nemyli"
atvariau tai aš uraganu
norėjau ištaškyti visus nafig
ir net nežinau kodėl likau...kelis kartus jau maniau, kad man nebereikia šitos temos, bet vis sugrįžtu...matyt reikia
ačiū Sansara, tu man irgi patinki
įrodyt sugebėjau sau, kad kai netingi tai gali kažką nuveikt
o šiaip sakau, net nevadinu savęs fotografe (esu giliai įklimpusi ir kitose veiklose, negaliu fotografijai atsiduoti pilnai, o ir nenoriu), darau gyvenime tai, kas mane veža
aš pirmą fotiką - juostinę muilinę gavau iš mamos dovanų turbūt mokyklos paskutinėse klasėse, tada man buvo svarbu fiksuoti savo jaunas dieneles, tūsofkes, vėliau studijuojant diz-dizainerių teminius vakarėlius, keliones tranzais ir motociklais į Latviją...kol sulūžo...turėjau Zenitą, tėčio, porą juostelių manau esu ir su juo išpleškinusi nesuvokdama ką darau
na o didžiausias stimulas fotografuoti aišku pagavo gimus sūnui...stvėriau savo senio juostinį Nikoną ir pleškinau, daug juostelių dar iki šiol guli, laukia geresnių finansinių laikų
arbe pepinskienės tinginystės pabaigos...
tada gavau dovanų Ricoh skaitmeninę muilinę apie kurios iso 1600 jau pasakojo Sayonara
labai greitai supratau, kad manęs netenkina ir tada įsigyjau savo Canon EOS400D, su kuriuo dirbu iki šiol
ačiū už dėmesį