Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Peperoni @ 2009 09 06, 12:58)
apie pievas arba gerai arba nieko prasyciau nono.gif lotuliukas.gif

nugi PIEVŲ pievos, ne PIPIRŲ lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

ale tikrai tos užuominos varo iš proto cool.gif

Sansara - ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2009 09 06, 13:06)
nugi PIEVŲ pievos, ne PIPIRŲ  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

zinai, jautrus as cool.gif lotuliukas.gif

uztenka vieno zodzio hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 06 rugsėjo 2009 - 12:08
QUOTE(Peperoni @ 2009 09 06, 12:04)
nu ot erzinates, mergos  cool.gif  biggrin.gif  tai novemberiai, tai istorijos senos doh.gif  biggrin.gif taip ir numirt is smalsumo galima  biggrin.gif

parašiau mirksiukas.gif atverskit puslapį atgal mirksiukas.gif
visai nesiekiu būti paslaptinga biggrin.gif
Atsakyti
nu, bet ot keksai.... cool.gif biggrin.gif
Atsakyti
Oi, kaip fainai skaityti jūsų patirtis... prašom pasakoti, pasakoti.... biggrin.gif

O aš kažkiek pamenu peppi seną temą ir vykusias diskusijas ax.gif kažkada užtaikiau ant sudirbinėjimo pradžios lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 09 06, 12:10)
nu, bet ot keksai....  cool.gif  biggrin.gif

kekso tada dar nebuvo mirksiukas.gif
Atsakyti
nu tai ką, ciocės. pagalvojau, pagalvojau per savaitgalį ir nusprendžiau, kad meet'as bus Pizzoj Jazz.. taigi:

rytoj, t.y. rugsėjo 7 d. 11,30 val. (o ne 11.40 - daugiau laiko bus, bet ateina, kas kada gali) renkamės Gedimino pr. esančioje Pizza Jazz (ji priešais McDonalds, jei kas nežino) 2 aukšte. Skiriamoji geba.. t.y. skiriamasis bruožas - bent vienas fotikas ant stalo smile.gif) 4u.gif

ko nebuvo? kekso? keksas visada buvo, yra ir bus, tik ne visada keksą žinojo. va taip va. tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 06 rugsėjo 2009 - 12:13
QUOTE(peppi @ 2009 09 06, 13:11)
kekso tada dar nebuvo mirksiukas.gif

tai as cia apibendrintai... biggrin.gif pirmas zodis ant liezuvio biggrin.gif

neskaiciau tada dar jusu - nezinojau sitos istorijos.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 09 06, 12:12)
nu tai ką, ciocės. pagalvojau, pagalvojau per savaitgalį ir nusprendžiau, kad meet'as bus Pizzoj Jazz.. taigi:

rytoj, t.y. rugsėjo 7 d. 11,30 val. (o ne 11.40 - daugiau laiko bus, bet ateina, kas kada gali) renkamės Gedimino pr. esančioje Pizza Jazz (ji priešais McDonalds, jei kas nežino) 2 aukšte. Skiriamoji geba.. t.y. skiriamasis bruožas - bent vienas fotikas ant stalo smile.gif) 4u.gif

ko nebuvo? kekso? keksas visada buvo, yra ir bus, tik ne visada keksą žinojo. va taip va. tongue.gif

buvai...tik kitur dar tada smile.gif drinks_cheers.gif

hm, kaip čia man nesigaus su tom jūsų picom...vairuoju ryt, poryt gi egzą laikau unsure.gif jei neišlysiu laikykit kumščius smile.gif
Atsakyti
Oi kaip smalsiai perskaiciau visus patyrimus, nuotykius thumbup.gif tik niekaip nesuprantu ir nesuprasiu turbut, nes pati niekad tokiu dalyku nesu darius, kad eit pas kazka i tema ir suvaryt doh.gif na koks kieno reikalas kaip kas fotkina, jei nera prasoma kokiu komentaru ir pan. kiekvienas fotografas tures savo stiliu ir tai bus kazkam priimtina ir labai grazu, bet eit ir komentuot kaip tu cia taip anaip ir treciaip tai man nesuvokiama. as kazkaip i viska ziuriu paprasciau ir nesu megeja labai kritikuot, o tuo labiau sudirbinet, ypac i naujai atsidariusia tema. laikas viska parodys ir sustatys i vietas, ir bus matyt ar tas fotografas labai jau blogai fotkina pagal klientu ir uzakymu skaiciu, bet kad taip . . . doh.gif
Atsakyti
Ale kaip įdomiai smile.gif kokie skirtingi keliai į fotografavimą smile.gif

o įdomu kiek maždaug laiko kas fotografuoja?
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2009 09 06, 12:14)
buvai...tik kitur dar tada smile.gif  drinks_cheers.gif

hm, kaip čia man nesigaus su tom jūsų picom...vairuoju ryt, poryt gi egzą laikau unsure.gif jei neišlysiu laikykit kumščius smile.gif

jo, tada dar neturėjot laimės, t.y. turėjot nelaimę nepažinoti kekso biggrin.gif biggrin.gif

sėkmės, cioce. U can do it biggrin.gif

Sadi, aš maždaug tiksliai žinau, nuo kada. nuo 2007 m. spalio pabaigos, kai į mano rankas atsitiktinai pr darbinius reikalus pateko canon eos 350 su kitiniu. laikinai. kai jį iš manęs po poros mėnesių pasikėsino paimti, tai nulėkiau ir nusipirkau savo. tad va, tuoj jau du metukus švęsiu, jėjėjė biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 06 rugsėjo 2009 - 12:18