Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Amise @ 2009 09 05, 21:57)
** o aš tai dažniausiai bimbinėju ir kąnors kitą šaudau, nes tą bjauriąją dalį MB atfotkina  blush2.gif

*** gerai būt buvę. Kadangi tai teturėjo būt apie 3-ų valandų vestuvių fotografavimass, tai mes labai ir nesiruošėm valgyt kažką įsidėt, bet per tuos jų valgymus užtruko daug ilgiau  Tai sėdėjom 4-iese (du fotografai, "vairuotojas" ir vienas nei prie ko ) mašinoj ir duoną valgėm  o kai atėjo tas svetys su picos gabalu jau pamanėm kad ir mus pasikvies, bet nia.. pasikvietė fotkint kaip jie picą šlamščia  doh.gif nei ten labai šakosies, kad nefotkinsim tokios nesamonės  tad pavaidinom kad fotkinam 

** na aš keletą kadrų mėginau gaudyti bet supratau, kad nieko man doro tiesiog nesigaus... unsure.gif

*** nu taip...kai visą dieną atvarai nuo paryčių tai jau ir patys jaunieji viskuo vaišina ir primygtinai siūlo (tame tarpe ir alkoholį doh.gif )...

QUOTE(Sadi @ 2009 09 05, 21:58)
tarėmės kad į tą sodybą važiuosiu kartu, tai ir važiavau su jais visur. šiaip rimtai užsiimant vestuvėm, manau tokių neplanuotų pasikeitimų nebūna

manau nuo žmonių priklauso...bet jei žmonės nekonkretūs ir linkę mėtytis tą irgi galima pajausti iš kalbų prieš vestuves ax.gif
aš gal net džiaugčiaus, kad tris valandas nereikia sukti galvos kaip ten ką ir kur smile.gif smagu kai viskas vystosi natūraliai...

QUOTE(raige @ 2009 09 06, 08:49)
Išsišiepus skaitau vestuvių fotkinimo įspūdžius  Kažkaip smagu, o ir bėdos tos pačios.
Kad žmonės ne visai teisingai supranta kas yra reportažas - faktas. Ir būna du nesupratimo variantai: pirmas - kai visai nenori paimprovizuot, pašėliot, kažką specialiai padaryt foto labui ir paskui stebisi kodėl nėra pasivoliojimų ant žolės, batelių rankoje ir t.t. biggrin.gif Tarsi iš kažkur tas foto turėjau nupiešt. O antra grupė: kada sakėsi jog nori reportažo, o vestuvių dieną nori ir į rugius, ir į pievą, ir su "kapitono kepure" ir kaip pamergės laiko ant rankų pabrolį ir t.t. Sakyčiau gana ilgokai mokiausi iš savo klaidų, bet dabar jau per susitikimą iki vetuvių dirbu tardytoja Paaiškinu viską iki smulkmenų, išsiklausinėju, žiūrim foto. Ir tai, būna, prašaunu.
Man irgi žiauriausia vieta - santuokų rūmai, Kaune Rotušė. Sveikinimų aš net nefotkinu, nebent kažką pamatau  - visas smulkmenas fotkina ir paskui tvarko mano vyras. Kaip ir grupines, bei tas "su jaunąją" foto.

O mano "malda" prieš kiekvienas vestuves ar kitą renginį tokia: duok Dieve, kad kažkas nutiktų  Kad atsirastume kokioj ypatingoj vietoj, kad pamatytume kur ypatingą šviesą ir t.t. Per vienas vestuves rugpjūtį nuėjome su jaunaisiais ir visais svečiais į parką. Svetimas man buvo miestas, nepažinojau ir to parko. Žiūriu - tinklinio aikštelė ir keletas pusnuogių vaikinų žaidžia tinklinį. Nespėjau net mintyse pasvajot, kaip mano jaunoji pribėgo ir sako: leiskit mums pažaisti. Merginos nusispyrė batelius ir pirmyyyn  Nepadariau tada ypatingų kadrų, buvo labai sudėtinga vidurdienio šviesa, bet vat tokių momentų prašau mintyse važiuodama į vestuves. Tokių, apie kuriuos nežinau iš anksto

taip, man be galo smagu, kad šiame skyrelyje jau yra grupelė žmogeliukų užsiimančių fotosesijomis... smile.gif

tie, kur nori reportažo bet vėliau nori visų tų pozuotų kitą kartą būna paskatinti tėvų ar draugų, pasiduoda įtakai biggrin.gif

beje, mano brangusis per paskutines vestuves irgi buvo drauge, tik jis ne fotkino o dj dirbo biggrin.gif labai smagu buvo po visos dienos blaškymosi restorane pamatyti pažįstamą veidą...tik svečiai pasirodo vėliau kalbėjo, kad aš didžėjų kabinu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2009 09 06, 11:29)
viskuo vaišina ir primygtinai siūlo (tame tarpe ir alkoholį doh.gif )...

šitas irgi erzina doh.gif MB tai pasako kad už vairo, o ką man? lotuliukas.gif juolab kai nesu mėgėja visokių šampanų ir pan. Kartais išeina "nusimuilint" o kartais tiesiog paimu ta puodelį dėl vaizdo ir paskui jis netyčia iki šiukšlinės kokios pabėga biggrin.gif

odėl sveikinimų tai MB tiesiog atfokina kaip sveikina ir viskas.. jokio meno negamina, nes nelabai kas ten gausis..Ypač jei susigrūda kokiam mažam kamputy doh.gif Jis atsikankina fotkindamas o aš tvarkydama tas booring fotkes lotuliukas.gif

QUOTE(peppi @ 2009 09 06, 11:29)

taip, man be galo smagu, kad šiame skyrelyje jau yra grupelė žmogeliukų užsiimančių fotosesijomis..  smile.gif

ojau bandei rašyt skelbimuką į paslaugų skyrelį? žiūrau kad jau vėl iš naujo temas tvirtina smile.gif tik niekaip neįveikiu parašyt, nors žmonių pafotkinimui kai reikia tai labai trūksta blush2.gif
Atsakyti
aš tai pajuokauju, kad iš girto fotografo nelabai kokia nauda biggrin.gif
bet lengviau paimti ir negerti... doh.gif

man paslaugų skyrelyje net neleidžia pradėti naujos temos mirksiukas.gif
prieš atostogas skelbiausi internete ir atsirasdavo vienas kitas užsakovas, dabar rudeniop įtariu sumažės renginių tai turėsiu daugiau laiko panarplioti papuošalus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2009 09 06, 11:45)

bet lengviau paimti ir negerti... doh.gif

man paslaugų skyrelyje net neleidžia pradėti naujos temos mirksiukas.gif
prieš atostogas skelbiausi internete ir atsirasdavo vienas kitas užsakovas, dabar rudeniop įtariu sumažės renginių tai turėsiu daugiau laiko panarplioti papuošalus biggrin.gif

aha ax.gif

man irgi neleidžia doh.gif nu bet pagal mane tai yr nesamonės.. tie kurie pasiskelbė iš anksčiau, kai dar lengviau tvirtino temas ir sėdi sau dabar ten patenkinti, o "šviežienos" nieks neįleidžia doh.gif
O aš rudens laukiu vien dėl spalvų..tai pamažu jau ieškaus ką pafotografuot hihihi.gif dažniausiai draugės "sueina", bet kai veidai ima kartotis jau kažkaip nelabai..noris įvairovės.. ;/
Atsakyti
nu labai buvo smagu ir idomu paskaityt jusu nuotykius ir patyrimus bigsmile.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Amise @ 2009 09 06, 10:50)
man irgi neleidžia  doh.gif  nu bet pagal mane tai yr nesamonės.. tie kurie pasiskelbė iš anksčiau, kai dar lengviau tvirtino temas ir sėdi sau dabar ten patenkinti, o "šviežienos" nieks neįleidžia  doh.gif
O aš rudens laukiu vien dėl spalvų..tai pamažu jau ieškaus ką pafotografuot hihihi.gif dažniausiai draugės "sueina", bet kai veidai ima kartotis jau kažkaip nelabai..noris įvairovės.. ;/

nesamonė ar sąmonė... nieko nepakeisi mirksiukas.gif per darbo skyrelį dar nesikreipė nei vienas...visgi paslaugos populiarios ax.gif
tie, kur pasiskelbė anksčiau kažkada irgi pasibaigs - temai pasiekus 50 psl. mirksiukas.gif
aš planuoju nude fotosesiją, turiu vieną pageidaujančią mergicą smile.gif
va turėjom vakar fotkinti bet ana užsitūsino ir atidėjom...visgi ne taip lengva ištaikyti progą, kad būtų namai tušti ir galėtų nuoga mergiotė varinėti biggrin.gif

QUOTE(Peperoni @ 2009 09 06, 11:15)
nu labai buvo smagu ir idomu paskaityt jusu nuotykius ir patyrimus  bigsmile.gif  thumbup.gif  wub.gif

džiaugiuos, kad vestuvės šios ne mano biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 09 06, 12:15)
nu labai buvo smagu ir idomu paskaityt jusu nuotykius ir patyrimus  bigsmile.gif  thumbup.gif  wub.gif

aha, tikrai įdomu paskaityt thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2009 09 06, 12:36)

aš planuoju nude fotosesiją, turiu vieną pageidaujančią mergicą smile.gif
va turėjom vakar fotkinti bet ana užsitūsino ir atidėjom...visgi ne taip lengva ištaikyti progą, kad būtų namai tušti ir galėtų nuoga mergiotė varinėti biggrin.gif

aš jau turėjau vieną tokią beveik nude. Faina buvo, anksti ryte užutraky ežere, tik paskui kažkokia filmavimo grupė atvažiavo tai truputėlį išbaidė ax.gif
Odėl tuščių namų ištaikymo gryna tiesa, viena pažystama nori dovaną vyrui, bet niekaip neina išsiųst vyro kur nors ir dar laisvo laiko užimtoj dienoj rast biggrin.gif

ech, o žiemą fotografijoj turbūt bus štilis.. unsure.gif
Atsakyti
perziurejau sadi filmuka - tai tikrai neblogai, mano pirmos krikstynos daug blogesnes lotuliukas.gif

peppi vestuviu foto - nu gi sugebi, mergina, tai daryt!!! thumbup.gif (ir vis prisimenu ta istorija, kaip tave cia atsivyliojom negraziai lotuliukas.gif)

manes krikstas po 2 sav laukia. nenoju verysad.gif labai nenoju. nes jau dabar neprisiverciu visu raw'u atredaguot (nors ju vos 20 gal tik doh.gif ) doh.gif ir be praktikos nuolatines gausis pievu pievos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2009 09 06, 12:53)
peppi vestuviu foto - nu gi sugebi, mergina, tai daryt!!! thumbup.gif (ir vis prisimenu ta istorija, kaip tave cia atsivyliojom negraziai  lotuliukas.gif)

manes krikstas po 2 sav laukia. nenoju  verysad.gif labai nenoju. nes jau dabar neprisiverciu visu raw'u atredaguot (nors ju vos 20 gal tik  doh.gifdoh.gif  ir be praktikos nuolatines gausis pievu pievos  doh.gif

kas per istorija? bigsmile.gif g.gif

--------

apie pievas arba gerai arba nieko prasyciau nono.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 06 rugsėjo 2009 - 11:59
QUOTE(Amise @ 2009 09 06, 11:44)
aš jau turėjau vieną tokią beveik nude. Faina buvo, anksti ryte užutraky ežere, tik paskui kažkokia filmavimo grupė atvažiavo tai truputėlį išbaidė 
Odėl tuščių namų ištaikymo gryna tiesa, viena pažystama nori dovaną vyrui, bet niekaip neina išsiųst vyro kur nors ir dar laisvo laiko užimtoj dienoj rast 

ech, o žiemą fotografijoj turbūt bus štilis.. 

aš pradžioje irgi svarsčiau gal kokiam apleistam dvare fotografuoti bet tada jau reikia grupelės žmonių, kurie saugotų duris biggrin.gif

žiemą renginių bus mažiau...faktas...

QUOTE(Sansara @ 2009 09 06, 11:53)
peppi vestuviu foto - nu gi sugebi, mergina, tai daryt!!! (ir vis prisimenu ta istorija, kaip tave cia atsivyliojom negraziai )

manes krikstas po 2 sav laukia. nenoju  labai nenoju. nes jau dabar neprisiverciu visu raw'u atredaguot (nors ju vos 20 gal tik ) ir be praktikos nuolatines gausis pievu pievos 

Sansara, dėkoju ax.gif jep...ir aš prisimenu tuos laikus... biggrin.gif gal ir dėl to vis dar kartais pabūnu dygliuota... smile.gif toli gražu neskaitau savęs profe...bet vežuosi nuo fotkinimo, vežuosi nuo to, kad atsiranda užsakovų, kurie nori būtent manęs... rolleyes.gif smagu smile.gif reiktų eiti dar asistentu padirbėt ar į kokius kurselius...

nusiteik teigiamai mirksiukas.gif ba jausis tas tavo nenoju biggrin.gif na o pasipraktikuok "na koškach" kai saka prieš pat renginį biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Peperoni @ 2009 09 06, 11:58)
kas per istorija?  bigsmile.gif  g.gif

kadaise kadaise, tos dienos negrįš... smile.gif

šitoje temoje šiaip aš atsiradau grynai iš pasipiktinimo
buvo toks Sillwio, kuris nepasididžiavo pasijuokti iš tuo metu paslaugose mano siūlytų fotografavimo paslaugų...tada atvarė dar keletas kritikų į mano paslaugų temą, sudirbo visą temą...kurią uždariusi, beje, ir nebegalėjau atsidaryti naujos...prasišlaviau kai saka smile.gif
na bet su daugeliu susidraugavom, kiti išėjo...o Sillwio taip ir neišmoko portretų fotografuoti biggrin.gif teatleidžia už mano subjektyvią ir neišsilavinusią nuomonę smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo peppi: 06 rugsėjo 2009 - 12:07
QUOTE(peppi @ 2009 09 06, 13:02)

kadaise kadaise, tos dienos negrįš... smile.gif

nu ot erzinates, mergos cool.gif biggrin.gif tai novemberiai, tai istorijos senos doh.gif biggrin.gif taip ir numirt is smalsumo galima biggrin.gif
Atsakyti