sveikinu Grethen maladiec...įsivaizduoju kaip gera tau dabar ant dūšios pavydžiu biškelį
man teks teorija perlaikyti dabar, baigėsi galiojimas praktikuojuos, ilgai netempsiu ir eisiu iki pabaigos, jau viskas, jau noriu vairuot
QUOTE(Peperoni @ 2009 09 16, 12:34)
jeeeeeeeeeeeeeeeeeeee laimes kudikis esi
a kod...aš irgi iš pirmo karto išlaikiau ir nesupratau kaip ten kiti neišlaiko
QUOTE(Stiklinė @ 2009 09 16, 12:54)
kiek aplinkui buvo laikiusiu - tiek is pirmo karto neislaike... ir siaip pazistama instruktoriu vyras turi - tai siek tiek "nusviete" situacija kaip ten viskas buna...
QUOTE(peppi @ 2009 09 16, 13:53)
pavydžiu biškelį
man teks teorija perlaikyti dabar, baigėsi galiojimas praktikuojuos, ilgai netempsiu ir eisiu iki pabaigos, jau viskas, jau noriu vairuot
Nepavydek, tik idesi truputi daugiau pastangu ir turesi man ta pati salyga galiojo. ir tiesa sakant tikrai ne super vairuotoja isleido i gatves, toliau klavo lapas ir i gatves tik su draugu man teks teorija perlaikyti dabar, baigėsi galiojimas praktikuojuos, ilgai netempsiu ir eisiu iki pabaigos, jau viskas, jau noriu vairuot
QUOTE(Stiklinė @ 2009 09 16, 13:54)
o as nesuvokiau kaip ten zmones apskritai gail islaikyt, kai nuo baimes net akyse temsta Papildyta:
QUOTE(Peperoni @ 2009 09 16, 13:59)
kiek aplinkui buvo laikiusiu - tiek is pirmo karto neislaike... ir siaip pazistama instruktoriu vyras turi - tai siek tiek "nusviete" situacija kaip ten viskas buna...
pagal statistika 1 is 10 islaiko is pirmo karto, o sako ir egzaminuotojai turi limita, kiek per diena ar menesi (nezinau) gali praleist, ar nepraleist
Grethen, sveikinimai as pries desimt metu laikiau -tai tada neislaikiusiu beveik nebudavo bet va kokius vairuotojus isleidzia- tai tikrai dauguma pati ir buvau klin klin kaip riekalas klin klin bet nieko -viskas su laiku ateina
QUOTE(Grethenn @ 2009 09 16, 13:07)
o as nesuvokiau kaip ten zmones apskritai gail islaikyt, kai nuo baimes net akyse temsta
Čia ir paties žmogaus nusiteikimo reikalas...aš irgi pažiūrėjus statistiką ir pasiklausius savo instruktoriaus "kaip visi iš pirmo karto neišlaiko" nuėjau su ta mintim ir atsipalaidavus visai o pasirodo nėr taip baisu kaip atrodo...aišku matyt visgi priklauso ir nuo egzaminuotojo... Beje sveikinu labai geras jausmas...dar atsimenu
QUOTE(Stiklinė @ 2009 09 16, 14:11)
Čia ir paties žmogaus nusiteikimo reikalas...
Na matai, vieni moka baimes iveikt, kitus baimes iveikia tarkim mane visada dazniausiai baime nugali, galiu viska pamirst, prarast reakcija, orentacija, net gi samone reik ismokt kovot QUOTE(peppi @ 2009 09 16, 09:00)
važiuoju į Palangą, čiuku čiuku fotografuosiu Kretingoje krikštynas
O krikstynos bus Kretingos baznycioje?nes pries metus ten vyko restauracijos darbai
QUOTE(peppi @ 2009 09 16, 12:53)
sveikinu Grethen maladiec...įsivaizduoju kaip gera tau dabar ant dūšios pavydžiu biškelį
Sveikinu ir aš. Pavydžiu ir aš. Šiandien laikiau trečią kartą ir baigėsi blogiau nei praeitą. Reikės teoriją perlaikyt ir man