Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

sveikinu Grethen drinks_cheers.gif maladiec...įsivaizduoju kaip gera tau dabar ant dūšios rolleyes.gif pavydžiu biškelį ax.gif
man teks teorija perlaikyti dabar, baigėsi galiojimas smile.gif praktikuojuos, ilgai netempsiu ir eisiu iki pabaigos, jau viskas, jau noriu vairuot rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 09 16, 12:34)
jeeeeeeeeeeeeeeeeeeee yahoo.gif laimes kudikis esi  mirksiukas.gif  biggrin.gif

a kod...aš irgi iš pirmo karto išlaikiau ir nesupratau kaip ten kiti neišlaiko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiklinė @ 2009 09 16, 12:54)
a kod...aš irgi iš pirmo karto išlaikiau ir nesupratau kaip ten kiti neišlaiko  biggrin.gif

kiek aplinkui buvo laikiusiu - tiek is pirmo karto neislaike... ir siaip pazistama instruktoriu vyras turi - tai siek tiek "nusviete" situacija kaip ten viskas buna... cool.gif
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2009 09 16, 13:53)
pavydžiu biškelį ax.gif
man teks teorija perlaikyti dabar, baigėsi galiojimas smile.gif praktikuojuos, ilgai netempsiu ir eisiu iki pabaigos, jau viskas, jau noriu vairuot rolleyes.gif
Nepavydek, tik idesi truputi daugiau pastangu ir turesi smile.gif man ta pati salyga galiojo. ir tiesa sakant tikrai ne super vairuotoja isleido i gatves, toliau klavo lapas ir i gatves tik su draugu smile.gif

QUOTE(Stiklinė @ 2009 09 16, 13:54)
a kod...aš irgi iš pirmo karto išlaikiau ir nesupratau kaip ten kiti neišlaiko  biggrin.gif
o as nesuvokiau kaip ten zmones apskritai gail islaikyt, kai nuo baimes net akyse temsta biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(Peperoni @ 2009 09 16, 13:59)
kiek aplinkui buvo laikiusiu - tiek is pirmo karto neislaike... ir siaip pazistama instruktoriu vyras turi - tai siek tiek "nusviete" situacija kaip ten viskas buna...  cool.gif
pagal statistika 1 is 10 islaiko is pirmo karto, o sako ir egzaminuotojai turi limita, kiek per diena ar menesi (nezinau) gali praleist, ar nepraleist blink.gif
Atsakyti
Grethen, sveikinimai thumbup.gif as pries desimt metu laikiau -tai tada neislaikiusiu beveik nebudavo tongue.gif lotuliukas.gif bet va kokius vairuotojus isleidzia- tai tikrai doh.gif dauguma doh.gif pati ir buvau klin klin doh.gif lotuliukas.gif kaip riekalas klin klin lotuliukas.gif bet nieko -viskas su laiku ateina mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 09 16, 13:07)
o as nesuvokiau kaip ten zmones apskritai gail islaikyt, kai nuo baimes net akyse temsta biggrin.gif

Čia ir paties žmogaus nusiteikimo reikalas...aš irgi pažiūrėjus statistiką ir pasiklausius savo instruktoriaus "kaip visi iš pirmo karto neišlaiko" nuėjau su ta mintim ir atsipalaidavus visai biggrin.gif o pasirodo nėr taip baisu kaip atrodo...aišku matyt visgi priklauso ir nuo egzaminuotojo... Beje sveikinu biggrin.gif labai geras jausmas...dar atsimenu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiklinė @ 2009 09 16, 14:11)
Čia ir paties žmogaus nusiteikimo reikalas...
Na matai, vieni moka baimes iveikt, kitus baimes iveikia smile.gif tarkim mane visada dazniausiai baime nugali, galiu viska pamirst, prarast reakcija, orentacija, net gi samone biggrin.gif reik ismokt kovot smile.gif
Atsakyti
atidriau naują temą iš anksto, niekas ten neina, kol šitos neuždarys 4u.gif

p.s. aš išlaikiau iš pirmo karto, nors buvo krūva neišlaikiusių. bet kažkaip tuo metu tie egzaminai nebuvo dar tokia nesąmone ir pasipinigavimu padaryti..
Atsakyti
Grethen, sveikinu thumbup.gif

Wyshnia, as su vaikais atskrendu 4u.gif
Atsakyti
man instruktorius sakė, kad atsiras Regitrai konkurentas ax.gif manau bus į naudą... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2009 09 16, 09:00)
važiuoju į Palangą, čiuku čiuku thumbup.gif fotografuosiu Kretingoje krikštynas

O krikstynos bus Kretingos baznycioje?nes pries metus ten vyko restauracijos darbai
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2009 09 16, 12:53)
sveikinu Grethen drinks_cheers.gif maladiec...įsivaizduoju kaip gera tau dabar ant dūšios rolleyes.gif pavydžiu biškelį ax.gif
poster_offtopic.gif Sveikinu ir aš. Pavydžiu ir aš. Šiandien laikiau trečią kartą ir baigėsi blogiau nei praeitą. Reikės teoriją perlaikyt ir man frusty.gif gun_bandana.gif
Atsakyti