Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(wyshnia @ 2009 09 15, 00:05)
Laukiam nesulaukiam Sea, bus gera proga vel pasizmonet 4u.gif

thumbup.gif mes apsistosim fulham rajone 4u.gif pasiilgau Londono rolleyes.gif jau laukiu meeto biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sea_: 15 rugsėjo 2009 - 21:28
QUOTE(peppi @ 2009 09 15, 17:47)
man atrodo čia provokacija
QUOTE(Pukė @ 2009 09 15, 21:48)
nea, galiu uztikrint mirksiukas.gif  smile.gif
Oi, tikrai tai ne provokacija. Tiesiog patinka man fotografuoti, o jūs čia viena kitos darbus aptarinėjat, padedat viena kitai ir pan., tai pagalvojau, pasirodysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 09 15, 20:26)
thumbup.gif  mes apsistosim fulham rajone  4u.gif pasiilgau Londono rolleyes.gif jau laukiu meeto biggrin.gif

Ko jus visi tuose vakaruose apsistojat? doh.gif biggrin.gif Ziuriu centras bus abiems per viduri biggrin.gif Jei nemaisau, busi ir spalio 27-28 g.gif gal noretum ta proga i fotoseminara - as zadu vykt mirksiukas.gif

AM, man spalvos grazios, sviesa grazi, modeliukai grazus - viskas ko reikia fantastiskai nuotraukai, tik truputi daugiau pasipraktikuot reiktu. Kaip sako gerai, bet galejo but dar geriau mirksiukas.gif
Atsakyti
Wyshnia, as busiu nuo spalio 25 iki lapkricio 2 dienos. Idek nuoroda apie seminara please, labai sudominai 4u.gif
Atsakyti
Gaziulka, parodyk, ką vakar parsivežei? bais rūpi pažiūrėt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jeliukas @ 2009 09 15, 11:58)
Nu jau tikrai, uzkankinau vaika vargsa. Taip buvo gerai kai Avytess Plugina naudojau, dabar jis neveikia pas mane doh.gif  Nu vsio, cia viskas ka galejau padaryti su vargsu Jokubeliu, tik pradedi sviesinti isdegina labai veida ir dar kai keliu i weba pasvieseja visi seseliai, nesuprantu doh.gif

nu va, paskutinis variantas visai nieko jau smile.gif tik kažkoks baltas trikampukas apačioj dešinėj dar blaško ax.gif

QUOTE(A.M @ 2009 09 15, 18:27)
cia keletas paskutiniu kadru  smile.gif

QUOTE(A.M @ 2009 09 15, 19:47)
Taip geriau?o su spalvom nieko nedariau cia juosta  smile.gif

šviesa graži smile.gif man ta antroji, kur tokia mergina pasisukus, visai patiko smile.gif
o kur su vaiku, ta atrodo, vaikas nepatogiai paimtas labai.

ei, eikit "lietaus" ND daryt - oras kaip tik tinkamas smile.gif o tai ir vėl nebus už ką balsuot g.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 09 15, 18:08)
peppi, islaikei teises?
as ryt einu ..  bijau.gif

praktika? pirmą kartą? biggrin.gif nebijok, neišlaikysi lotuliukas.gif juokauju mirksiukas.gif bet jei nesi tikra savo važiavimu ir nesuvaldysi jaudulio - verčiau dar pasipraktikuok, gaila pinigėlius išmesti mirksiukas.gif neišlaikiau aš mirksiukas.gif bet linkiu tau visokeriopos sėkmės 4u.gif mane T forma nužudė smile.gif

QUOTE(A.M @ 2009 09 15, 18:47)
Taip geriau?o su spalvom nieko nedariau cia juosta  smile.gif

va taip kur kas geriau žiūrisi smile.gif

QUOTE(ruci @ 2009 09 15, 21:27)
Oi, tikrai tai ne provokacija. Tiesiog patinka man fotografuoti, o jūs čia viena kitos darbus aptarinėjat, padedat viena kitai ir pan., tai pagalvojau, pasirodysiu  mirksiukas.gif

biggrin.gif

važiuoju į Palangą, čiuku čiuku thumbup.gif fotografuosiu Kretingoje krikštynas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo peppi: 16 rugsėjo 2009 - 10:06
Laba diena biggrin.gif

Pavydziu del Palangos blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 16 rugsėjo 2009 - 10:08
[quote=Peperoni,2009 09 16, 10:06]
[quote=ruci,2009 09 15, 21:27]
[/quote ] Oi, tikrai tai ne provokacija.
sita nutrink ir bus okis wink.gif
[/quote]

aha, radau biggrin.gif kokie netobuli tie forumai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 09 16, 06:23)
Wyshnia, as busiu nuo spalio 25 iki lapkricio 2 dienos. Idek nuoroda apie seminara please, labai sudominai 4u.gif

va cia apie ji parasyta 4u.gif O tu viena atvaziuoji? g.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2009 09 16, 12:00)
praktika? pirmą kartą? biggrin.gif nebijok, neišlaikysi lotuliukas.gif
islaikiaaaaaau ploja.gif laugh.gif nuo streso net ausys uzgule, o koja kaip kalatavos blink.gif bet labai geras egzaminuotojas pasitaike, pridariau klaideliu, bet ne kritiniu smile.gif
Jaudulys kartais tik i nauda, privercia buti atidesniam ir atsargesniam, sekmes Tau peppi 4u.gif ir vairavimo egzamine ir palangoj biggrin.gif
Atsakyti
jeeeeeeeeeeeeeeeeeeee yahoo.gif laimes kudikis esi mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti