Na kaip sakome Vsem ne ugodis, dabar kai pataisiau tai Efoto jau mato isdeginima Kaip ir sakiau ir bijojau isdeginti, bet vsio jau daugiau neliesiu, tegu buna
QUOTE(Jeliukas @ 2009 09 15, 13:14)
bet vsio jau daugiau neliesiu, tegu buna
Gerai gerai, dabar toneliai atsirado nereik bijot tu isdegimu, kai kurie fotografai be isdegimu gyvent negali
QUOTE(Grethenn @ 2009 09 15, 12:19)
Gerai gerai, dabar toneliai atsirado nereik bijot tu isdegimu, kai kurie fotografai be isdegimu gyvent negali
na taip, zinau, pastebejau, bet as ju vistiek bijau
Jeliuk, as perfotkinciau ta foto - jei akis norejai pabrezti, galima uzdet kokia ruda kepure, aprengt koki ruda rubeli, sviesiai nufotkint - akys isrysketu graziai ir nereiktu to j/b, netinka visai man cia jis
QUOTE(Pukė @ 2009 09 15, 11:35)
Jeliuk, as perfotkinciau ta foto - jei akis norejai pabrezti, galima uzdet kokia ruda kepure, aprengt koki ruda rubeli, sviesiai nufotkint - akys isrysketu graziai ir nereiktu to j/b, netinka visai man cia jis
Labai geras patarimas
Istikruju turiu as jo foto daug;) Bet man sita l patiko is Krikstynu ryto, tai ir idejau Idesiu paskui dar kokiu jo idomesniu
Wyshnia-man abi patiko
cia keletas paskutiniu kadru
QUOTE(wyshnia @ 2009 09 14, 16:37)
Vakar traukiniu vaziavom... Maniskis jauciu bus koks masinistas arba kontrolierius - kaifuoja kaskart
man abi gražios, pirma labiau spalvomis, antra - tuo kaip vaikis įkritęs į važiavimą
QUOTE(ruci @ 2009 09 14, 16:38)
man atrodo čia provokacija
QUOTE(A.M @ 2009 09 15, 17:27)
labai graži šviesa bet man regis neišnaudota iki galo...pirmoje nepatinka, kad centruota...antros rakursas man regis blogas, nei atsisukusi nei nusisukusi
abi nuotraukos darytos iš apačios?
atrodo penktadienį maunu į Palangą
QUOTE(A.M @ 2009 09 15, 19:27)
Pritariu del visko peppi, dar spalvos man pirmojoj grazesnes peppi, islaikei teises?
as ryt einu ..
Taip geriau?o su spalvom nieko nedariau cia juosta
QUOTE(A.M @ 2009 09 15, 20:47)
Taip geriau?o su spalvom nieko nedariau cia juosta
daug geriau tik dar virsaus truputuka kirpciau.net nebuciau itarus, kad juosta cia keista kad vienodom salygom fotkinta, o spalvos skiriasi. nors ir man juostele keistai nuskanavo
QUOTE(peppi @ 2009 09 15, 17:47)
man atrodo čia provokacija
nea, galiu uztikrint
A.M. sviesa tikrai nuostabi bandyk dar