Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Na kaip sakome Vsem ne ugodis, dabar kai pataisiau tai Efoto jau mato isdeginima doh.gif Kaip ir sakiau ir bijojau isdeginti, bet vsio jau daugiau neliesiu, tegu buna unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Jeliukas @ 2009 09 15, 13:14)
bet vsio jau daugiau neliesiu, tegu buna  unsure.gif
Gerai gerai, dabar toneliai atsirado smile.gif nereik bijot tu isdegimu, kai kurie fotografai be isdegimu gyvent negali biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 09 15, 12:19)
Gerai gerai, dabar toneliai atsirado smile.gif nereik bijot tu isdegimu, kai kurie fotografai be isdegimu gyvent negali biggrin.gif

na taip, zinau, pastebejau, bet as ju vistiek bijau blink.gif
Atsakyti
Jeliuk, as perfotkinciau ta foto - jei akis norejai pabrezti, galima uzdet kokia ruda kepure, aprengt koki ruda rubeli, sviesiai nufotkint - akys isrysketu graziai ir nereiktu to j/b, netinka visai man cia jis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2009 09 15, 11:35)
Jeliuk, as perfotkinciau ta foto - jei akis norejai pabrezti, galima uzdet kokia ruda kepure, aprengt koki ruda rubeli, sviesiai nufotkint - akys isrysketu graziai ir nereiktu to j/b, netinka visai man cia jis blush2.gif

Labai geras patarimas 4u.gif
Atsakyti
Istikruju turiu as jo foto daug;) Bet man sita l patiko is Krikstynu ryto, tai ir idejau 4u.gif Idesiu paskui dar kokiu jo idomesniu mirksiukas.gif
Atsakyti
Wyshnia-man abi patiko 4u.gif

cia keletas paskutiniu kadru smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2009 09 14, 16:37)
Vakar traukiniu vaziavom... Maniskis jauciu bus koks masinistas arba kontrolierius - kaifuoja kaskart biggrin.gif

man abi gražios, pirma labiau spalvomis, antra - tuo kaip vaikis įkritęs į važiavimą biggrin.gif

QUOTE(ruci @ 2009 09 14, 16:38)

man atrodo čia provokacija biggrin.gif

QUOTE(A.M @ 2009 09 15, 17:27)
cia keletas paskutiniu kadru  smile.gif

labai graži šviesa bet man regis neišnaudota iki galo...pirmoje nepatinka, kad centruota...antros rakursas man regis blogas, nei atsisukusi nei nusisukusi smile.gif
abi nuotraukos darytos iš apačios?

atrodo penktadienį maunu į Palangą rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(A.M @ 2009 09 15, 19:27)
cia keletas paskutiniu kadru  smile.gif
Pritariu del visko peppi, dar spalvos man pirmojoj grazesnes smile.gif

peppi, islaikei teises?
as ryt einu .. bijau.gif
Atsakyti
Taip geriau?o su spalvom nieko nedariau cia juosta smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(A.M @ 2009 09 15, 20:47)
Taip geriau?o su spalvom nieko nedariau cia juosta  smile.gif
daug geriau smile.gif tik dar virsaus truputuka kirpciau.
net nebuciau itarus, kad juosta cia g.gif keista kad vienodom salygom fotkinta, o spalvos skiriasi. nors ir man juostele keistai nuskanavo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2009 09 15, 17:47)
man atrodo čia provokacija biggrin.gif

nea, galiu uztikrint mirksiukas.gif smile.gif

A.M. sviesa tikrai nuostabi wub.gif bandyk dar biggrin.gif
Atsakyti