Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(wyshnia @ 2009 09 14, 18:37)
Vakar traukiniu vaziavom...
man tai pirmojoj kompozicija kliuna, bet spalvytes ir israiska liux smile.gif bet antra labiau, ir del atspindzio ir del to susikaupimo biggrin.gif ir fonas taip dailiai isplaukes

QUOTE(Jeliukas @ 2009 09 15, 11:11)
Idedu ir as viena portretuka
Israiska vaikiuko labai simpotna, bet man kiek pilkokas portretas, ypac truksta kontrasto tarp vaiko ir fono
Atsakyti
Sveiki, itariu, gal ne visai cia pataikiau, bet gal Jus darot (ar zinot, kas tuo uzsiima) nestukiu fotosesija, noreciau iamzint savo pilvuka blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 09 15, 10:18)
man tai pirmojoj kompozicija kliuna, bet spalvytes ir israiska liux smile.gif bet antra labiau, ir del atspindzio ir del to susikaupimo biggrin.gif ir fonas taip dailiai isplaukes

Israiska vaikiuko labai simpotna, bet man kiek pilkokas portretas, ypac truksta kontrasto tarp vaiko ir fono

Kad ne Webinei fotkei, fonas tamsus g.gif Na paziurek dabar ar geriau, patamsynau kazkiek smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jeliukas @ 2009 09 15, 08:11)
Idedu ir as viena portretuka: http://www.efoto.lt/node/278807

Simpatiskas maziukas, portretukas toks paprastas, tvarkingas - tik pavadinimas apie spalvas, o nuotrauka nespalvota g.gif smile.gif

QUOTE(Grethenn @ 2009 09 15, 08:18)

kaip komponuotum? g.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2009 09 15, 11:03)
Simpatiskas maziukas, portretukas toks paprastas, tvarkingas - tik pavadinimas apie spalvas, o nuotrauka nespalvota g.gif  smile.gif
kaip komponuotum? g.gif

Kad ir taip man atrodo aiski akiu spalva g.gif Tikrai ne zalia ne zydra. Buvau apie tai pamascius ir visgi sita pavadinima palikau. "Zvilgsnis" butu banalu "Jokubas" banalu, nezinau. Sita mazyli gerai pazystu ir tikrai visi uzkimba ant jo akiu ax.gif Jau beveik juodi tokie wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Jeliukas @ 2009 09 15, 09:12)
Kad ir taip man atrodo aiski akiu spalva g.gif  Tikrai ne zalia ne zydra. Buvau apie tai pamascius ir visgi sita pavadinima palikau. "Zvilgsnis" butu banalu "Jokubas" banalu, nezinau. Sita mazyli gerai pazystu ir tikrai visi uzkimba ant jo akiu ax.gif Jau beveik juodi tokie wub.gif

Na as tik nuomone savo parasiau... Siuo atveju akys ir tamsiai melynos gali but - jb nuotraukoj taip pat tamsios atrodys, todel spalva man neatrodo aiski... smile.gif Bet siaip smulkmena cia smile.gif
Atsakyti
jeliukas, geriau dabar truputi smile.gif bet man vis tiek kazkaip keistai, tos akytes spindi, o visas vaikas "muile", kazkokio astrumo noretusi. arba zinai kas man cia kliuna, plokstumas g.gif truksta seseliu, tiek kaire tiek desine veido puse vienodo tono.

Wyshnia, man truksta truputi kaires, ir galva vertikalioj asy paciam centre, pakirpsciau virsaus smile.gif o siaip cia juosta gal? labai patinka spalvos ir bokeh
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 09 15, 09:30)
jeliukas, geriau dabar truputi smile.gif bet man vis tiek kazkaip keistai, tos akytes spindi, o visas vaikas "muile", kazkokio astrumo noretusi. arba zinai kas man cia kliuna, plokstumas  g.gif truksta seseliu, tiek kaire tiek desine veido puse vienodo tono.

Wyshnia, man truksta truputi kaires, ir galva vertikalioj asy paciam centre, pakirpsciau virsaus smile.gif o siaip cia juosta gal? labai patinka spalvos ir bokeh

va teisingai, man ta nuotrauka irgi plokscia, tik pamirsau, kaip uzvadint smile.gif

dekui uz praplesta paaiskinima wink.gif Ne, ne juosta, skaitmena - jau kai su juosta panasiai gausis, tai garsiai visiems reksiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 09 15, 11:30)
jeliukas, geriau dabar truputi smile.gif bet man vis tiek kazkaip keistai, tos akytes spindi, o visas vaikas "muile", kazkokio astrumo noretusi. arba zinai kas man cia kliuna, plokstumas  g.gif truksta seseliu, tiek kaire tiek desine veido puse vienodo tono.

Nu va, kai pasviesinau vaika taip ir gavosi ax.gif Man tai kaip tik patinka tas isliejimas ir astrumo as nemiegstu 4u.gif O akys tokios jau yra, be PS'o Vienu zodziu reikes grazint kaip buvo ir atsargiai dar pasviesint veida
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2009 09 15, 12:36)
jau kai su juosta panasiai gausis, tai garsiai visiems reksiu biggrin.gif
biggrin.gif
o koks objektyvas? mano tas 35mm lieja kaip tai nedailiai g.gif

QUOTE(Jeliukas @ 2009 09 15, 12:38)
Vienu zodziu reikes grazint kaip buvo
Subalamutinau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 09 15, 11:55)
biggrin.gif
o koks objektyvas? mano tas 35mm lieja kaip tai nedailiai  g.gif

Subalamutinau biggrin.gif

Nu jau tikrai, uzkankinau vaika vargsa. Taip buvo gerai kai Avytess Plugina naudojau, dabar jis neveikia pas mane doh.gif Nu vsio, cia viskas ka galejau padaryti su vargsu Jokubeliu, tik pradedi sviesinti isdegina labai veida ir dar kai keliu i weba pasvieseja visi seseliai, nesuprantu doh.gif

http://www.efoto.lt/node/278807
Atsakyti
Wyshnia, kokia pirmoji! wub.gif Labai reta israiska, tokia tikra, gyva, jautri. Suzavejo. Ir tas remelis labai gerai ziurisi.

Jeliuk, nezinau, kokia as foto matau, taisyta ar ne, bet ir man zinok pilkoka. Graziai sukomponuota.

Amicus, parasiau tau i az.

Papildyta:
Jeliuk, dar papildau, dabar pamaciau jau pataisyta (kaip suprantu), tai taip man gal visgi geriau. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikkė: 15 rugsėjo 2009 - 11:10