Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Kaktuke @ 2009 09 14, 13:34)

matai koks Tu sektinas pavyzdys biggrin.gif
Iš tiesų tai man labai patiko tavo krikštynos, nemažai brows'inau po internetą ieškodama įdomesnių krikštynų fotkių, bet nelabai kas gero yra  verysad.gif

tongue.gif

Wyshnia, grazus portretai wub.gif

ruci, ka tas gaidelis bando mums pasakyti? biggrin.gif

Degute, flickeryje patogu savo darbus laikyti, ir jei kas i aki labai krenta pakomentuoti, o kartais ir dialogai idomus visai po kokia nuotrauka uzsimezga:) visada matai savo kontaktu naujus darbus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2009 09 14, 17:37)
Vakar traukiniu vaziavom... Maniskis jauciu bus koks masinistas arba kontrolierius - kaifuoja kaskart biggrin.gif

Pirmas nerealus wub.gif Isduok paslapti kaip toki remeli uzdedi blush2.gif

Sea_, kaip tu flickeryje pasivadinusi ax.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sea_: 14 rugsėjo 2009 - 19:15
QUOTE(wyshnia @ 2009 09 14, 16:37)
Vakar traukiniu vaziavom... Maniskis jauciu bus koks masinistas arba kontrolierius - kaifuoja kaskart biggrin.gif

abi thumbup.gif man ypac antroji wub.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2009 09 14, 16:37)

man antroji - kokia israiska wub.gif thumbup.gif

as kai traukiniu su savo dicke vaziavau, neuzteko vietos is priekio nufotkint su 35-uku doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pukė: 14 rugsėjo 2009 - 19:32
QUOTE(Degutė @ 2009 09 14, 18:14)
ruci, paukštis kaip paukštis biggrin.gif gal gaidys  rolleyes.gif
Taip, tai gaidys mirksiukas.gif
QUOTE(Sea_ @ 2009 09 14, 19:28)
ruci, ka  tas gaidelis bando mums pasakyti? biggrin.gif
Na, nepasisveikinau su jumis, bet įdėjau nuotrauką, nes noriu, kad pakomentuotumėt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ruci @ 2009 09 14, 21:16)
Taip, tai gaidys  mirksiukas.gif
Na, nepasisveikinau su jumis, bet įdėjau nuotrauką, nes noriu, kad pakomentuotumėt blush2.gif

Sveikute biggrin.gif

tavo gaidys per pati viduriuka, ir vertikaliai, ir horizontaliai, taip nesiziuri, kazkaip kitaip kadruot reiktu... idomiau g.gif blasko tie obuoliai besivoliojantys... siuzetas neidomus... ka tu ta foto norejai pasakyt?

pati praseisi smile.gif
Atsakyti
linkėjimai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2009 09 14, 16:12)
man ta pirma, kokia faina  smile.gif šviesa taip gražiai krenta. užsisvajojęs vaikas apie mašinisto karjerą  biggrin.gif

doh.gif Dar klaida padariau - i mokykla karta nusivedziau, tai dabar kasryt - ar jau uzaugau? aceit jei taip, tai i mokykla, o kai sakau, kad dar ne, tada sako, kad tokiu atveju su traukiniu i Londona nori doh.gif
Laukiam nesulaukiam Sea, bus gera proga vel pasizmonet 4u.gif

Degutė, Sea_, bonda, Pukė dekui 4u.gif Vasaraitė, turiu teptuka toki mirksiukas.gif

QUOTE(Pukė @ 2009 09 14, 18:20)
as kai traukiniu su savo dicke vaziavau, neuzteko vietos is priekio nufotkint su 35-uku doh.gif

Antroji ir man labiau... Daugiau panasi i tai, ka norejau nufotografuot... Bandysiu dar. O del objektyvo tai jo, platusis 17 -40 galas pats tas, kitaip vietos mazoka unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wyshnia: 14 rugsėjo 2009 - 23:06
QUOTE(ruci @ 2009 09 14, 16:38)

gaidys kaip gaidys. mačiau tokių kaime kažkada.
nerandu, ką pakomentuoti. kompoziciją, spalvas, siužetą?
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2009 09 15, 00:05)
doh.gif Dar klaida padariau - i mokykla karta nusivedziau, tai dabar kasryt - ar jau uzaugau? aceit jei taip, tai i mokykla, o kai sakau, kad dar ne, tada sako, kad tokiu atveju su traukiniu i Londona nori doh.gif

laugh.gif

QUOTE(sayonara @ 2009 09 15, 08:06)
gaidys kaip gaidys. mačiau tokių kaime kažkada.
nerandu, ką pakomentuoti. kompoziciją, spalvas, siužetą?

jo biggrin.gif
Atsakyti
Wysnia, abudu labai grazus, bet spalvotas 1 vietoi;)

Idedu ir as viena portretuka: http://www.efoto.lt/node/278807
Atsakyti