Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Kaktuke @ 2009 09 14, 11:17)
Peppi, va jau išdavė  biggrin.gif

O kaip čia prie nesaugių, koks tas saugumas turi būti? Jeigu neturi account'o flicker'yje tai visai tų krikštynų nerodo  g.gif  tai galvojau čia koks padidintas saugumas  doh.gif  ojei, reiks help skaityti  unsure.gif

as suvokiu kad cia ale N-14 biggrin.gif bet nuo ko tas priklauso - tai neisivaizduoju biggrin.gif Daina sake, kad maniske "Blue Cristmas" irgi prie tokiu priskyre lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 09 14, 08:56)
http://www.flickr.co...otos/raimondos/ smile.gif

Beje kazkaip keistai Flickras priskyre Kaktukes krikstynas prie nesaugiu foto...  g.gif fool.gif

nu man tai nerodo visai... unsure.gif
Atsakyti
Kaktuke - Tu gal pabandyk jas is naujo sukelt? g.gif
Atsakyti
Sveikos,
Norejau paklaust, gal kasnors dar noretu pasibandyti save Krikstynose, nemokamai, na uz simbolini koki atlygi, ten saldainiai ir pan. Tiesiog esu prisizadejus draugei, o gali buti, kad isvaziuosiu i kelione, tai pavesiu ja, dar tiksliai nezinau ar reikes, bet noriu apsidrausti, kad nepalikti pask min. Krikstynos rugsejo 26d. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jeliukas @ 2009 09 14, 11:44)
Sveikos,
Norejau paklaust, gal kasnors dar noretu pasibandyti save Krikstynose, nemokamai, na uz simbolini koki atlygi, ten saldainiai ir pan. Tiesiog esu prisizadejus draugei, o gali buti, kad isvaziuosiu i kelione, tai pavesiu ja, dar tiksliai nezinau ar reikes, bet noriu apsidrausti, kad nepalikti pask min. Krikstynos rugsejo 26d.  4u.gif

aš norėčiau poroje su kuom nors ax.gif

Pepperoni, taip ir padarysiu kaip sakai 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Sea_ @ 2009 09 13, 20:07)
Kaktuke, patiko 4u.gif panasios i manasias. Vieta, atributai, kunigas,net vaiko amzius biggrin.gif

matai koks Tu sektinas pavyzdys biggrin.gif
Iš tiesų tai man labai patiko tavo krikštynos, nemažai brows'inau po internetą ieškodama įdomesnių krikštynų fotkių, bet nelabai kas gero yra verysad.gif
Atsakyti
Kaktuke - nzn kaip kitoms, bet man vis tiek siulo apsigalvot ir is Tavo krikstynu grizti pas katinelius lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaktuke @ 2009 09 14, 13:34)
aš norėčiau poroje su kuom nors  ax.gif

Pepperoni, taip ir padarysiu kaip sakai  4u.gif
Papildyta:
matai koks Tu sektinas pavyzdys  biggrin.gif
Iš tiesų tai man labai patiko tavo krikštynos, nemažai brows'inau po internetą ieškodama įdomesnių krikštynų fotkių, bet nelabai kas gero yra  verysad.gif

Cia tavo foto? http://www.flickr.co...otos/raimondos/
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 09 14, 12:47)
Kaktuke - nzn kaip kitoms, bet man vis tiek siulo apsigalvot ir is Tavo krikstynu grizti pas katinelius  lotuliukas.gif  doh.gif

tai teks tau gryžti pas katinėlius tongue.gif lotuliukas.gif nes nežinau ką ten nužaidus esu smile.gif

QUOTE(Jeliukas @ 2009 09 14, 13:02)

mano
Atsakyti
Vakar traukiniu vaziavom... Maniskis jauciu bus koks masinistas arba kontrolierius - kaifuoja kaskart biggrin.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2009 09 14, 17:37)
Vakar traukiniu vaziavom... Maniskis jauciu bus koks masinistas arba kontrolierius - kaifuoja kaskart biggrin.gif

man ta pirma, kokia faina smile.gif šviesa taip gražiai krenta. užsisvajojęs vaikas apie mašinisto karjerą biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bite maja: 14 rugsėjo 2009 - 17:13
sveikos smile.gif

QUOTE(wyshnia @ 2009 09 14, 17:37)

fainos abi smile.gif antroj atspindys gražus smile.gif

ruci, paukštis kaip paukštis biggrin.gif gal gaidys rolleyes.gif

a ko jūs visos į flickr subėgot? jaučiuosi atitrūkus, dažnai kalbat, o neaišku, apie ką smile.gif
Atsakyti