Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Sea_ @ 2009 09 13, 10:50)
tamsi trobele isbandymas neblogas biggrin.gif parodysiu kas gavosi, tik,kad neprisizadeciau kaip Kaktukei,jai vis Birstono krikstynu neparodau blush2.gif

Lauksim 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 09 13, 11:50)
tamsi trobele isbandymas neblogas biggrin.gif parodysiu kas gavosi, tik,kad neprisizadeciau kaip Kaktukei,jai vis Birstono krikstynu neparodau blush2.gif

Sea, palaidojau viltį tas krikštynas pamatyti biggrin.gif O tu maniškes matei?? Nesuprantu ar kas mato, niekas nekomentuoja, o man visai normalios tos mano fotkės g.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaktuke @ 2009 09 13, 20:44)
Sea, palaidojau viltį tas krikštynas pamatyti  biggrin.gif   O tu maniškes matei?? Nesuprantu ar kas mato, niekas nekomentuoja, o man visai normalios tos mano fotkės  g.gif  smile.gif

prasyciau....... biggrin.gif as tai tikrai maciau ir komentavau nail.gif biggrin.gif man labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 13 rugsėjo 2009 - 19:53
QUOTE(Kaktuke @ 2009 09 13, 20:44)
Sea, palaidojau viltį tas krikštynas pamatyti  biggrin.gif  O tu maniškes matei?? Nesuprantu ar kas mato, niekas nekomentuoja, o man visai normalios tos mano fotkės  g.gif  smile.gif

na nemaciau tavo krikstynu, einu dabar specialiai i flickeri tam:) o tu nelaidok vilties,parodysiu, tik tiek ,kad as niekaip nesumazinu ju i flickeri sukelt blush2.gif
Kada i Birstona atvaziuosi? atsinesciau laptopa i pasimatyma biggrin.gif
Atsakyti
Hi, o aš penktadienį viename iš "akcija Senamiestis" renginy sudalyvavau. Pirma tai buvo parodos atidarymas biggrin.gif, po to pantomima poezija muzika apleistose erdvėse. Likau sužavėta...Iš paskutinių renginių kiek kur dalyvavau šitas užkabino labiausiai. Ir dar kvietką gavau, bet užkabino ne dėl to hihihi.gif
Atsakyti
Kaktuke, patiko 4u.gif panasios i manasias. Vieta, atributai, kunigas,net vaiko amzius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaktuke @ 2009 09 13, 19:44)
Sea, palaidojau viltį tas krikštynas pamatyti  biggrin.gif  O tu maniškes matei?? Nesuprantu ar kas mato, niekas nekomentuoja, o man visai normalios tos mano fotkės  g.gif  smile.gif

malonėkite išduoti kaip tamstele vadiniesi flickeryje biggrin.gif
atmintimi visada skundžiausi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2009 09 13, 21:09)
malonėkite išduoti kaip tamstele vadiniesi flickeryje biggrin.gif
atmintimi visada skundžiausi smile.gif

Ar jau isdave paslapti? biggrin.gif

Wyshnia, pasistengsiu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sea_: 14 rugsėjo 2009 - 07:34
nu neišdavė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2009 09 14, 09:53)
nu neišdavė smile.gif

http://www.flickr.co...otos/raimondos/ smile.gif

Beje kazkaip keistai Flickras priskyre Kaktukes krikstynas prie nesaugiu foto... g.gif fool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 14 rugsėjo 2009 - 08:57
QUOTE(wyshnia @ 2009 09 13, 13:42)

QUOTE(Peperoni @ 2009 09 14, 09:56)

Beje kazkaip keistai Flickras priskyre Kaktukes krikstynas prie nesaugiu foto...  g.gif fool.gif

o as galvojau,ji specialiai taip pasidare g.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 09 14, 08:56)

Beje kazkaip keistai Flickras priskyre Kaktukes krikstynas prie nesaugiu foto...  g.gif fool.gif

Peppi, va jau išdavė biggrin.gif

O kaip čia prie nesaugių, koks tas saugumas turi būti? Jeigu neturi account'o flicker'yje tai visai tų krikštynų nerodo g.gif tai galvojau čia koks padidintas saugumas doh.gif ojei, reiks help skaityti unsure.gif
Atsakyti