Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Nikkė @ 2009 09 11, 18:35)
Wyshnia, Grethenn, aciu!
Rimtai? Mano beduliskam leptopiniam ekrane visai normaliai atrodo... Na, pasviesinti ne problema, cia RAW.  biggrin.gif

Man atrodo butu geriau ne RAW sviesint, bet ta mergina vakarop pafotografuot, arba apsiniaukus, patalpoj, fono kitokio paieskojus - na kitokiom salygom 4u.gif

QUOTE(Sea_ @ 2009 09 11, 18:45)
nezinau Wyshnia, ar jaukinuos, naudoju prie Av rezimo ja,stiprindama ar mazindama stipruma priklausomai nuo apsvietimo. Sudetinga man ta blykste blush2.gif

Wyshhnia, apie kokia zele tu kalbi? blush2.gif

As taip pat ant AV, maklinu su stiprumu ir tiek. O zele tai roks permatomas celofaniukas bent pas mane, gelsvas, kad uzsidejus ant blykstes jos sviesa su lempom patalpose spalviskai susivienodintu... Naturaliau atrodo, lengviau WB tvarkyt smile.gif

QUOTE(peppi @ 2009 09 11, 18:49)

I tusius ir as fotiko nebesinesioju - norisi ramiai laika leist biggrin.gif

QUOTE(Nikkė @ 2009 09 11, 19:24)
Kritikuokit, vyrai moterys, sudirbinekit, kaip tik galit.

Vieta ir laikas fotografavimui nelogi, techniskai nuotrauka tvarkinga... Bandyk toj vietoj ka nors kita fotografuot 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wyshnia: 11 rugsėjo 2009 - 21:40
QUOTE(Nikkė @ 2009 09 11, 22:24)
Mano skraidantis meskis
kojos tikrai truksta, o siaip ne del amziaus jai meskiai netinka, bet del stiliaus smile.gif as cia matau kokia susivelusia issidarkiusia taip naturaliai selstancia, kaip nors kvailai, o ne taip graksciai biggrin.gif ir man tokiam kadrui per sterilu, aiq galima pagirti uz kokybe, apsvietima, bet tokiam atlikimui ir kito turinio noris smile.gif

pamegsiu dabar ta "turini" po gaziulkos laugh.gif
Atsakyti
Wyshnia, o kaip angliskai tas dalykelis vadinasi? sudominai ax.gif aciu uz paaiskinima 4u.gif

einu ruostis 4u.gif
Atsakyti
Jaučiu, kažkaip "Gel Flash Filter" ar pan. Sėkmės, Sea, lauksim puikių rezultatų smile.gif
Atsakyti
Sea, va cia net visa sistema radau smile.gif Bet pas mane paprasciau - tiesiog gabalas gelsvo celofano buvo, kuris kaip isivaizduoju i sviesas isideda (kaip mokyklos laiku diskotekoj), issikirpo forma, kad kaip difuzeris ant virsaus uzsideda, su permatoma juostele suklijuota ir ant virsaus dar su gumute prispausta, kad nenukristu. smile.gif

O kada tau fotografavimas? Gal siandien? g.gif
Atsakyti
Aciu visoms uz komentarus meskui! Labai smagu gauti tokia kritika, kuri privercia pasukti galva. 4u.gif Sutinku del meskio "netikimo". Mat ideja buvo tokia - norejau padaryti koki gaivu rytini kadra. Pries tai buves modeliukas gere arbata po visa buta, tai sitai mergaitei sugalvojau, kad ji ryte su naktinukais soka su kokiu dideliu zaislu. Po Bites komentaro pasiziurejau - nagi tikrai stilistiskai neatitinka: grakstus seksualumas vs pliusinis nerangus vaikiskumas. Po to ir Grethenn surase praktiskai tai, ka as pagalvojau.
O del kojos... Jau ne pirmas kartas, kai as nesutinku su visais nukapojimo klausimu. blush2.gif smile.gif Man cia tos kojos netruksta... Gal todel, kad taip ir isivaizdavau, net neplanavau bute su 50tuku apimti visa rankas iskelusi zmogu... blush2.gif

Ai, dar dekui, kad dalinates info apie blykstes. As blykste naudojau viena karta (toj pacioj meskio fotosesijoj). Rezultatai beviltiski. doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikkė: 12 rugsėjo 2009 - 13:45
QUOTE(Nikkė @ 2009 09 12, 14:44)
O del kojos... Jau ne pirmas kartas, kai as nesutinku su visais nukapojimo klausimu.  blush2.gif  smile.gif Man cia tos kojos netruksta... Gal todel, kad taip ir isivaizdavau, net neplanavau bute su 50tuku apimti visa rankas iskelusi zmogu...  blush2.gif

tai tvarkoj, kad gini savo nuomonę drinks_cheers.gif kažkada pas vieną kūdrietį radau tokią citatą: Other peoples’ opinions of your work are not valid. Yes, a comment about a technical item may be appropriate, but YOUR composition isn’t negotiable! They are only telling you how THEY would have taken the photo if they were there, which they weren’t. Trust your own heart…Remember-Picasso would probably have flunked art class! © Bruce Giffin

bet man vis tiek įdomu, kas ten su jos plaukais? laugh.gif jie gi turėtų visai ne taip krist g.gif
Atsakyti
Bite, nu tu duodi su tais plaukais! biggrin.gif
Plaukai siaip visiskai purus ir be jokiu standikliu. Gal ji taip galva staiga atgal padave, kad plaukai nespejo is paskos? g.gif biggrin.gif
Atsakyti
ko tokie tylus..... g.gif

Nikke - as pritariu merginoms, tai nebesikartosiu smile.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

aciu Wyshnia 4u.gif
patiko krikstynos, bet Rumsiskese, pas pribuveja, taip tamsu buvo,kad oi. Tiek sviesos kaip sklepe, o dar kai saules lauke nebuvo, o grazus rukas tik doh.gif Bet seima labai labai miela,ir mazyle labai grazi wub.gif Tiesa su baznycia labai pasiseke buvo sviesi sviesi,tai blykstes nereikejo smile.gif
Atsakyti
Aš po vienų krikštynų rumšiškėse daugiau tokių atsisakydavau. Pirma - dėl tos tamsios trobelės, antra - man kiek svetima ta pati stilistika, tokia mada tos Rumšiškės patapo. Įdomu bus pamatyt rezultatą, Sea smile.gif
Atsakyti
QUOTE(raige @ 2009 09 13, 10:32)
Aš po vienų krikštynų rumšiškėse daugiau tokių atsisakydavau. Pirma - dėl tos tamsios trobelės, antra - man kiek svetima ta pati stilistika, tokia mada tos Rumšiškės patapo. Įdomu bus pamatyt rezultatą, Sea smile.gif

tamsi trobele isbandymas neblogas biggrin.gif parodysiu kas gavosi, tik,kad neprisizadeciau kaip Kaktukei,jai vis Birstono krikstynu neparodau blush2.gif
Atsakyti