QUOTE(Sea_ @ 2009 09 11, 18:12)
O kaip jums su blykstem sekasi draugauti?
Kazkaip sekasi - pastebejau, kad vakare geriau, nei diena ir kad su zele geriau, nei su plika... Bet kol kas vistiek dziaugiuosi, jei galiu issiverst be jos Ar taip pat ''jaukiniesi''?
Papildyta:
QUOTE(Nikkė @ 2009 09 11, 17:56)
ms, tu teisus del modelio baimes, tik ji buvo ne lengva, o didziule. Visaip stengiausi ja numusineti, bet nelabai, regis, man pavyko. As ir cia temoj kazkada klausima keliau, kaip dirbti su modeliu, cia dar man naujas neatrastas laukas.
As kartais pagalvoju, kad modeliai labai fotografo baime jaucia - kuo labiau tikras savimi pats esi, tuo ir modeliui lengviau... Ir zinoma truputi laiko ''apsilimui'' reikia O tavo paskutiniai portretai man patiko - smagus ieskojimas
QUOTE(Sadi @ 2009 09 11, 18:04)
aha, va tokie ir menkina tą sąvoką "fotografija"
Tai kad jie to fotografija nevadina, nuotraukos ir tiek... Dar ir pafilmuoja, jei papildoma piniga uzmoka... O ant paprastu zmogeliu (uzsakovu) nera ko pykt - kiekvienas renkasi pagal poreikius ir isgales manau
QUOTE(Sea_ @ 2009 09 11, 15:46)
fainai! gal spalvu makalyne ir blasko, bet nezinau, jb gal nebut fainiau QUOTE(Nikkė @ 2009 09 11, 20:56)
As, matai, zinau tik visokiu "Vai ciceku vai cicek"...
man mieliausias visoje fotosesijoje (tiesa, cia skaitmena):
Perpratau man mieliausias visoje fotosesijoje (tiesa, cia skaitmena):
nu gal jis ir mielas tuom savo turiniu, bet veidas per tamsus nors tu ka
bet strazdane tai tikrai faina
Wyshnia, Grethenn, aciu!
Rimtai? Mano beduliskam leptopiniam ekrane visai normaliai atrodo... Na, pasviesinti ne problema, cia RAW.
QUOTE(Grethenn @ 2009 09 11, 20:21)
bet veidas per tamsus nors tu ka
Rimtai? Mano beduliskam leptopiniam ekrane visai normaliai atrodo... Na, pasviesinti ne problema, cia RAW.
QUOTE(wyshnia @ 2009 09 11, 17:43)
Nekalbu apie kazko stiliuka/nestiliuka, kalbu apie zmones, kurie nusipirka fotoaparata, istraukia ji tik savaitgaliais eidami i vestuves/krikstynas, neturi jokio stiliaus, potraukio, nieko nesiekia, tiesiog sako, kad ''o ka, pafotkini kelias valandas ir 500 Lt kisenej - man uztenka, nesiruosiu as nei dometis niekuo, nei skaityt - neturiu laiko''... teko su pora tokiu pabendraut, atrodo jokiu kurybiniu kanciu nejaucia, tai ir sakau, kad lengvai
galėčiau nemažai sau pritaikyti
kai kelis savaitgalius iš eilės sukrenta fotosesijos, pavargsti - kartais nesinori lyšną kartą nešiotis fotiko...lieka fotografuoti akimis na ir ką...pasigėri ir keliauji toliau...niekas ir nesužinos apie tą kadrą, o tuo tarpu tau pačiam jis gal visą gyvenimą išliks atmintyje
dar žinai ką pastebėjau...žmonių (ne fotografų) kompanijose kur žino, kad fotkinu jaučiu įtampą jei esu su fotiku...matau kaip žmonės trokšta būti nufotografuoti...negali pykti aišku ir labai dažnai su malonumu tą darau tik ėmiau retkarčiais specialiai palikinėti fotiką, kad galėčiau paprasčiausiai ramiai praleisti vakarą
QUOTE(Sadi @ 2009 09 11, 19:04)
aha, va tokie ir menkina tą sąvoką "fotografija"
manau, kad nereikia ant jų pykti...imant globaliai - kiekvienas žmogeliukas kasdien kažką menkina, vienas kelyje posūkio neparodo, kitas fotografiją menkina
QUOTE(Sea_ @ 2009 09 11, 19:12)
O kaip jums su blykstem sekasi draugauti?
buvau pasiskolinusi vestuvėms...na tai ką...čia kaip ir su kiekvienu nauju priedu - turi susidraugauti manau šiaip tai galvoju, kad nenaudosiu blico
QUOTE(Nikkė @ 2009 09 11, 21:35)
na ne tiek pats veidas ji viena paemus, jei uz nugaros butu tamsa, man toks veido tonas labai patiktu bet pats tas santykis.. jei jau isdeges dangus, tai noretusi ir veido odos skaidresnes
Kritikuokit, vyrai moterys, sudirbinekit, kaip tik galit.
Mano skraidantis meskis
Mano skraidantis meskis
QUOTE(Nikkė @ 2009 09 11, 21:24)
Kojos trūksta.... Norisi viso ūgio...
QUOTE(Nikkė @ 2009 09 11, 21:24)
o kodėl jos plaukai nekrenta? kojos ir man trūksta. nors man tas meškis dar ni v temu būtų vaikas suprasčiau, bet dabar... kaip čia pasakyt... nu per didelė ji meškiams
QUOTE(bite maja @ 2009 09 11, 20:44)
nu per didelė ji meškiams
ir aš panašiai pagalvojau...