Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

O kaip jums su blykstem sekasi draugauti?
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 09 11, 18:12)

Kazkaip sekasi - pastebejau, kad vakare geriau, nei diena ir kad su zele geriau, nei su plika... Bet kol kas vistiek dziaugiuosi, jei galiu issiverst be jos 4u.gif Ar taip pat ''jaukiniesi''?
Papildyta:
QUOTE(Nikkė @ 2009 09 11, 17:56)
ms, tu teisus del modelio baimes, tik ji buvo ne lengva, o didziule.  smile.gif Visaip stengiausi ja numusineti, bet nelabai, regis, man pavyko.  doh.gif As ir cia temoj kazkada klausima keliau, kaip dirbti su modeliu, cia dar man naujas neatrastas laukas.

As kartais pagalvoju, kad modeliai labai fotografo baime jaucia - kuo labiau tikras savimi pats esi, tuo ir modeliui lengviau... Ir zinoma truputi laiko ''apsilimui'' reikia 4u.gif O tavo paskutiniai portretai man patiko - smagus ieskojimas 4u.gif

QUOTE(Sadi @ 2009 09 11, 18:04)
aha, va tokie ir menkina tą sąvoką "fotografija"  doh.gif  verysad.gif

Tai kad jie to fotografija nevadina, nuotraukos ir tiek... Dar ir pafilmuoja, jei papildoma piniga uzmoka... smile.gif O ant paprastu zmogeliu (uzsakovu) nera ko pykt - kiekvienas renkasi pagal poreikius ir isgales manau g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 09 11, 15:46)
fainai! smile.gif gal spalvu makalyne ir blasko, bet nezinau, jb gal nebut fainiau smile.gif

QUOTE(Nikkė @ 2009 09 11, 20:56)
As, matai, zinau tik visokiu "Vai ciceku vai cicek"...  blush2.gif

man mieliausias visoje fotosesijoje (tiesa, cia skaitmena):
Perpratau biggrin.gif

nu gal jis ir mielas tuom savo turiniu, bet veidas per tamsus nors tu ka smile.gif
bet strazdane tai tikrai faina
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grethenn: 11 rugsėjo 2009 - 19:22
Wyshnia, Grethenn, aciu!

QUOTE(Grethenn @ 2009 09 11, 20:21)
bet veidas per tamsus  nors tu ka smile.gif

Rimtai? Mano beduliskam leptopiniam ekrane visai normaliai atrodo... Na, pasviesinti ne problema, cia RAW. biggrin.gif
Atsakyti
nezinau Wyshnia, ar jaukinuos, naudoju prie Av rezimo ja,stiprindama ar mazindama stipruma priklausomai nuo apsvietimo. Sudetinga man ta blykste blush2.gif

Wyshhnia, apie kokia zele tu kalbi? blush2.gif
Papildyta:
Grethen, aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2009 09 11, 17:43)
Nekalbu apie kazko stiliuka/nestiliuka, kalbu apie zmones, kurie nusipirka fotoaparata, istraukia ji tik savaitgaliais eidami i vestuves/krikstynas, neturi jokio stiliaus, potraukio, nieko nesiekia, tiesiog sako, kad ''o ka, pafotkini kelias valandas ir 500 Lt kisenej - man uztenka, nesiruosiu as nei dometis niekuo, nei skaityt - neturiu laiko''...  teko su pora tokiu pabendraut, atrodo jokiu kurybiniu kanciu nejaucia, tai ir sakau, kad lengvai mirksiukas.gif

galėčiau nemažai sau pritaikyti biggrin.gif

kai kelis savaitgalius iš eilės sukrenta fotosesijos, pavargsti - kartais nesinori lyšną kartą nešiotis fotiko...lieka fotografuoti akimis smile.gif na ir ką...pasigėri ir keliauji toliau...niekas ir nesužinos apie tą kadrą, o tuo tarpu tau pačiam jis gal visą gyvenimą išliks atmintyje smile.gif

dar žinai ką pastebėjau...žmonių (ne fotografų) kompanijose kur žino, kad fotkinu jaučiu įtampą jei esu su fotiku...matau kaip žmonės trokšta būti nufotografuoti...negali pykti aišku ir labai dažnai su malonumu tą darau biggrin.gif tik ėmiau retkarčiais specialiai palikinėti fotiką, kad galėčiau paprasčiausiai ramiai praleisti vakarą blush2.gif

QUOTE(Sadi @ 2009 09 11, 19:04)
aha, va tokie ir menkina tą sąvoką "fotografija"

manau, kad nereikia ant jų pykti...imant globaliai - kiekvienas žmogeliukas kasdien kažką menkina, vienas kelyje posūkio neparodo, kitas fotografiją menkina biggrin.gif

QUOTE(Sea_ @ 2009 09 11, 19:12)

buvau pasiskolinusi vestuvėms...na tai ką...čia kaip ir su kiekvienu nauju priedu - turi susidraugauti manau g.gif šiaip tai galvoju, kad nenaudosiu blico smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo peppi: 11 rugsėjo 2009 - 19:50
QUOTE(Nikkė @ 2009 09 11, 21:35)
Rimtai? Mano beduliskam leptopiniam ekrane visai normaliai atrodo... Na, pasviesinti ne problema, cia RAW.  biggrin.gif
na ne tiek pats veidas ji viena paemus, jei uz nugaros butu tamsa, man toks veido tonas labai patiktu smile.gif bet pats tas santykis.. jei jau isdeges dangus, tai noretusi ir veido odos skaidresnes smile.gif
Atsakyti
Kritikuokit, vyrai moterys, sudirbinekit, kaip tik galit.

Mano skraidantis meskis
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Nikkė @ 2009 09 11, 21:24)

Mano skraidantis meskis
user posted image

Kojos trūksta.... Norisi viso ūgio... g.gif
Atsakyti
Nikke,kojos tikrai truksta, kokybiskas kadras 4u.gif
Papildyta:
Peppi, o kaip tamsiose baznycioje be blykstes zadi issiversti? tiesa, tavo fotoaparatas pilnakadris?
Atsakyti
QUOTE(Nikkė @ 2009 09 11, 21:24)

Mano skraidantis meskis

o kodėl jos plaukai nekrenta? g.gif smile.gif kojos ir man trūksta. nors man tas meškis dar ni v temu ax.gif būtų vaikas suprasčiau, bet dabar... kaip čia pasakyt... nu per didelė ji meškiams biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2009 09 11, 20:44)
nu per didelė ji meškiams  biggrin.gif

biggrin.gif ir aš panašiai pagalvojau...
Atsakyti