Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(_ms_ @ 2009 09 11, 13:05)
nu paskaicius sita diskusija.. nu man tikrai tada geriau sau fotografuoti ir nafik tos diskusijos. nu dar sportas, alkoholis ir mergos...  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

paieškojom sliekų asfalte ir toliau kuriam biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(_ms_ @ 2009 09 11, 13:05)
nu paskaicius sita diskusija.. nu man tikrai tada geriau sau fotografuoti ir nafik tos diskusijos. nu dar sportas, alkoholis ir mergos...  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

blevyzgos, kancios, skudurai lithuania.gif
Atsakyti

user posted image
Atsakyti
QUOTE(_ms_ @ 2009 09 11, 14:05)
nu dar sportas, alkoholis ir mergos...  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

pirma buvo tik sportas ir mergos cool.gif
Atsakyti
idomiai plepejot 4u.gif

paziurejau Revolutionary road.
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 09 11, 14:46)

thumbup.gif foto!!
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 09 11, 14:47)
paziurejau Revolutionary road.

and? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 09 11, 16:30)

neverkiau, bet patiko, po filmo uzsimaniau parukyt( nors jau 8 metai nerukau). Stipriai kai kurios scenos suveike viduje.Ju dialogai labai patiko.
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2009 09 11, 10:13)
kodėl manai, kad lengvai?
tarkim imant tą "šviesų, švarų, gražų, estetišką" stiliuką, kuris dabar ant bangos...juk toli gražu ne kiekvienam pavyksta taip nufotografuoti ax.gif

Nekalbu apie kazko stiliuka/nestiliuka, kalbu apie zmones, kurie nusipirka fotoaparata, istraukia ji tik savaitgaliais eidami i vestuves/krikstynas, neturi jokio stiliaus, potraukio, nieko nesiekia, tiesiog sako, kad ''o ka, pafotkini kelias valandas ir 500 Lt kisenej - man uztenka, nesiruosiu as nei dometis niekuo, nei skaityt - neturiu laiko''... teko su pora tokiu pabendraut, atrodo jokiu kurybiniu kanciu nejaucia, tai ir sakau, kad lengvai mirksiukas.gif
Atsakyti
Aciu visiems uz komentarus! 4u.gif

Baccardi, dar neik pas daktarus. Dar nera taip blogai. biggrin.gif Na, manes tavo "nesamones' labai nesuzavejo, bet nera jau jos tokios nushyzejusios. biggrin.gif

Grethen, kur sakiau, kad nieko nesupratau, tai turejau galvoj tavo isvardintus bliuvinius multikus. As tokiu net pavadinimu nesu girdejusi. As, matai, zinau tik visokiu "Vai ciceku vai cicek"... blush2.gif

Lamella, cia TAU zvilgsniui vietos noretusi? blink.gif biggrin.gif Tu gi pati megeja paspausti. biggrin.gif

ms, tu teisus del modelio baimes, tik ji buvo ne lengva, o didziule. smile.gif Visaip stengiausi ja numusineti, bet nelabai, regis, man pavyko. doh.gif As ir cia temoj kazkada klausima keliau, kaip dirbti su modeliu, cia dar man naujas neatrastas laukas.
Uztat kai baigesi laikas ir modeliui jau reikejo isbegti, dar "juostos uzbaigimui" padarem kelis kadrus, is kuriuvienas man mieliausias visoje fotosesijoje (tiesa, cia skaitmena):
user posted image

Sadi, ten 400 juosta.

Sea, fainai! "Kurybiskai uzfiksavai"! hihihi.gif
Tai tavo mergaite vis dar su gele ant galvos po turgu laksto? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikkė: 11 rugsėjo 2009 - 18:58
Nikke, as fiksuoju vaizdus, o kuriu jau paskui, prisedus prie PS biggrin.gif p.s aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2009 09 11, 18:43)
Nekalbu apie kazko stiliuka/nestiliuka, kalbu apie zmones, kurie nusipirka fotoaparata, istraukia ji tik savaitgaliais eidami i vestuves/krikstynas, neturi jokio stiliaus, potraukio, nieko nesiekia, tiesiog sako, kad ''o ka, pafotkini kelias valandas ir 500 Lt kisenej - man uztenka, nesiruosiu as nei dometis niekuo, nei skaityt - neturiu laiko''...  teko su pora tokiu pabendraut, atrodo jokiu kurybiniu kanciu nejaucia, tai ir sakau, kad lengvai mirksiukas.gif

aha, va tokie ir menkina tą sąvoką "fotografija" doh.gif verysad.gif
Atsakyti