Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(_ms_ @ 2009 09 11, 11:27)
pasiduodu iskart, keliu rankas.. apie kuryba, apie zmogu jus geriau ismanote, geriau isjauciate. as vyras, man rupi tik sportas ir bobos biggrin.gif
oo.. koks suktas klausimas, kurio tu tipo nesupranti.... irgi pasiduodu iskart, keliu rankas.. smile.gif

ooo, cia man naujiena lotuliukas.gif , nezinuojau, kad tu vyras ax.gif
o ko cia man pasiduodi, as kaip tik uz lasiukus biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Grethenn @ 2009 09 11, 11:30)
ne nu *****, tikrai nesuprantu biggrin.gif
siaip manau, kad cia zodziu zaismas..
o siaip reik gi kad ir buteliukai graziai susikurtu! bet didziu menu to nepavadinsi biggrin.gif

As todel ir prasiau parodyti, nemacius sunku pasakyti, kaip atrodis bent jau kitiems, meniskai ar ne, nors ir buteliukai bet kas. As fotkinau anksciau irgi prekes i internetine pard, bet niekada tai nedariau atmestinai, stangiausi kad butu patrauklu, zaidziau su apsvietimais ir t.t.
Atsakyti
Kūryba - aukštesnės nervų sistemos veiklos procesas, kurio metu sukuriamos naujovės.
Įvairūs autoriai kūrybą apibrėžia savaip: James Higgins Kūryba – gamyba ko nors naujo, turinčio vertę. Psichologas Robert Sternberg pasiūlė terminu kreatologija (angl. creatology) vadinti kūrybingumo (kūrybiškumo) mokslinius tyrinėjimus.Kūrybą pagal taikymą galima suskirstyti į tris pagrindines pakraipas:
* meninė (muzika, dailė, teatras, kinas, literatūra, šokis, ir t. t.);
* estetinė-taikomoji (drabužių, pramoninis, leidybinis dizainas, architektūra ir pan.);
* techninė (išradyba, konstravimas, programavimas ir algoritmų kūrimas, įstatymų leidyba ir pan.).

The Webster’s Dictionary defines self-realizationism as:
"The ethical theory that the highest good for man consists in realizing or fulfilling himself usually on the assumption that he has certain inborn abilities constituting his real or ideal self."
Further, Webster’s defines self-realization as:
"The fulfillment by oneself of the possibilities of one’s character or personality."

manau, tai yra skirtingos sąvokos.
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 09 11, 12:43)

manau, tai yra skirtingos sąvokos.

kadangi man tie mokslininkai/autoriai... ju apibrezimai, teorijos, mastymai/ismastymai ne rodiklis, as manau, kad tai yra tas pats.

Gaz drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Jeliukas @ 2009 09 11, 12:42)
As todel ir prasiau parodyti, nemacius sunku pasakyti, kaip atrodis bent jau kitiems, meniskai ar ne, nors ir buteliukai bet kas. As fotkinau anksciau irgi prekes i internetine pard, bet niekada tai nedariau atmestinai, stangiausi kad butu patrauklu, zaidziau su apsvietimais ir t.t.
Butinai parodysiu kai bus smile.gif vakar dariau bandyma, deliojau sviesas. mano tokia kukli studijele, 2 kairtines lempos po 150vatu , kalkinis popierius kuris veikia kaip difozorius ir baltas lapas po apacia biggrin.gif
tai va as sio metu uzsiimineju ESTETINE - TAIKOMAJA kuryba.
tiesa sakant to dazniausiai ir siekiu, i MENINE nepretenduoju, matyt del to ir stojau ne i tapyba, o i dizaina.
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 09 11, 12:03)
Butinai parodysiu kai bus smile.gif vakar dariau bandyma, deliojau sviesas. mano tokia kukli studijele, 2 kairtines lempos po 150vatu , kalkinis popierius kuris veikia kaip difozorius ir baltas lapas po apacia biggrin.gif
tai va as sio metu uzsiimineju ESTETINE - TAIKOMAJA kuryba.
tiesa sakant to dazniausiai ir siekiu, i MENINE nepretenduoju, matyt del to ir stojau ne i tapyba, o i dizaina.

Tai ir pas mane panasios priemones buvo, ir dar fotoaparatas, ale muilines, bet mackro rezimas visai neblogai veikdavo. As irgi turejau 2 lempas ir kelis baltus lapus 4u.gif Ir irgi baigiau Dizaina drinks_cheers.gif O tu dabar mokaisi dar? Akademijoj?
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2009 09 11, 09:32)
Prisiminiau tas stadijas fotografavimo.... Manau galu gale dauguma siekia kurti. Tik nekalbu apie gryn 100% komenrcininkus, kuriems fotografija ne saves realizavimas, o budas lengvai uzsidirbt g.gif

kodėl manai, kad lengvai?
tarkim imant tą "šviesų, švarų, gražų, estetišką" stiliuką, kuris dabar ant bangos...juk toli gražu ne kiekvienam pavyksta taip nufotografuoti ax.gif

aš tai nesivelsiu apie kūrybą biggrin.gif tingiu...
Atsakyti
QUOTE(Jeliukas @ 2009 09 11, 13:07)
Tai ir pas mane panasios priemones buvo, ir dar fotoaparatas, ale muilines, bet mackro rezimas visai neblogai veikdavo. As irgi turejau 2 lempas ir kelis baltus lapus 4u.gif  Ir irgi baigiau Dizaina drinks_cheers.gif  O tu dabar mokaisi dar? Akademijoj?
mhm, siais metais baigsiu bakalaura smile.gif Tu irgi akademjoj baigei?
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 09 11, 11:16)
dar man kilo klausimas, dabar as fotografuoju naturalius medikamentus, bteliukus, dezutes ir pan. tai kuryba cia ar ne? biggrin.gif

tai yra darbas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bite maja: 11 rugsėjo 2009 - 11:17
QUOTE(bite maja @ 2009 09 11, 11:15)
tai yra darbas smile.gif

kurio metu suskuriama fotografija, kaip bebūtų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2009 09 11, 12:17)
kurio metu suskuriama fotografija, kaip bebūtų biggrin.gif

taip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 09 11, 12:14)
mhm, siais metais baigsiu bakalaura smile.gif Tu irgi akademjoj baigei?

As ne, as Dizaino kolegija baigiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2009 09 11, 13:15)
tai yra darbas smile.gif
o dirbant nera kurybos? smile.gif o jei man gera dirbti ir as idedu visa dusia? o jei man uz ta darba nemoka?
as labai sutinku su tuo ka sayonara parase
net specialybes taip skirstomos, taikomoji ir dekoratyvioji smile.gif
Atsakyti