Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

smile.gif+2009 09 11, 10:33-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2009 09 11, 10:33)

Naujo būdo (o ir anos man atrodo geriau nei naujos biggrin.gif) neradau, todėl ir nebeįkvepia...

isduosiu DIDZIULE PASLAPTI:
siaip tai fotgorafavimas yra kurybinis procesas, tai gal gali pasakyti sau (arba cia visiems smile.gif ), kada paskutini karta fotgorafuodama KUREI, o ne tiesiog fiksavai? wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Baccardi @ 2009 09 11, 09:36)

help.gif  help.gif  poster_offtopic.gif
Labai noriu pažliumt, sayonara smile.gif Iš kur galiu parsisiųst? Linkomanijoj tik prancūzų k. radau

tada siųskis "August Rush", man rods yra lietuviškai biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(_ms_ @ 2009 09 11, 09:37)

Negražu išdavinėt paslaptis biggrin.gif

Dauguma mes stengiamės, ms, tik sekas nevienodai ir dėl įgūdžių ir dėl asmeninių savybių ir t.t. wink.gif

O aiškiai kad ir tavo žodžiais tik užfiksuoti man pačiai buvo didelis didelis dalykas, suteikęs daug džiaugsmo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 11 rugsėjo 2009 - 08:49
siaip tai fotgorafavimas yra kurybinis procesas, tai gal gali pasakyti sau (arba cia visiems smile.gif ), kada paskutini karta fotgorafuodama KUREI, o ne tiesiog fiksavai? wink.gif

bigsmile.gif ačiū už nuomones. Po tokių pasisakymų daugiau (susi)mąstai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Baccardi @ 2009 09 11, 09:36)

help.gif  help.gif  poster_offtopic.gif
Labai noriu pažliumt, sayonara smile.gif Iš kur galiu parsisiųst? Linkomanijoj tik prancūzų k. radau

torrent.lt yra

aš tik fiksuoju. kurt man nesigauna ax.gif
Atsakyti
ne visi gali ir nori kurti ta prasme, kuri buvo pabrėžta.
o ne visiems ir reikia.
Atsakyti
Hi, mačius aš "August rush " smile.gif Dėkui Bite, pažiūrėsiu smile.gif (Jei ten įsileis mane smile.gif )

O jei ne, tai brausiuos pas Sayonarą į svečius žiūrėt lotuliukas.gif

Sayonara, lauk svečiuose, neįsileidžia manęs ten biggrin.gif Reikia pakvietimo, kad prisiregistruot blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baccardi: 11 rugsėjo 2009 - 09:08
QUOTE(sayonara @ 2009 09 11, 10:01)
o ne visiems ir reikia.

man reikia smile.gif rimtai. tik man neišeina.
Papildyta:
QUOTE(Baccardi @ 2009 09 11, 10:03)
Hi, mačius aš  "August rush " smile.gif Dėkui Bite, pažiūrėsiu smile.gif (Jei ten įsileis mane smile.gif )

O jei ne, tai brausiuos pas Sayonarą į svečius žiūrėt  lotuliukas.gif
Sayonara, lauk svečiuose, neįsileidžia manęs ten biggrin.gif Reikia pakvietimo, kad prisiregistruot  blush2.gif

turiu pakvietimą, jeigu ką mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 09 11, 11:01)
o ne visiems ir reikia.

pabrezta prasme yra del atsakymo i netiesiogini klausima, kuris suformavo prasmes modeli.
toliau del nori/nenori.. jei rasos laseliai butu fotografuojami moksliniais pedagoginiais tikslais, tada kas kita, bet jei kitaip... tai teigimas, kad nesiekiama kurti - tai zodziu zaismas.
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2009 09 11, 10:09)
man reikia smile.gif rimtai. tik man neišeina.
Papildyta:
turiu pakvietimą, jeigu ką  mirksiukas.gif

as irgi noriu, jei turi kelis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Baccardi @ 2009 09 11, 08:03)
Hi, mačius aš  "August rush " smile.gif Dėkui Bite, pažiūrėsiu smile.gif (Jei ten įsileis mane smile.gif )

[COLOR=yellow]Daug gali rasti isohunt.com. Registracijos ten nereikia.
Atsakyti
QUOTE(Baccardi @ 2009 09 11, 09:03)
O jei ne, tai brausiuos pas Sayonarą į svečius žiūrėt 
Sayonara, lauk svečiuose, neįsileidžia manęs ten  Reikia pakvietimo, kad prisiregistruot 

laisvai biggrin.gif

QUOTE(_ms_ @ 2009 09 11, 09:13)
pabrezta prasme yra del atsakymo i netiesiogini klausima, kuris suformavo prasmes modeli.
toliau del nori/nenori.. jei rasos laseliai butu fotografuojami moksliniais pedagoginiais tikslais, tada kas kita, bet jei kitaip... tai teigimas, kad nesiekiama kurti - tai zodziu zaismas.

fotografuoti galima save realizuojant, bet nesiekiant kurti.
nors yra, žinoma teorijų, teigianąčių, kad viskas, ką žmogus daro, yra kūryba. tada jo, reikia kurti smile.gif
Atsakyti
Ne, Sadi, tai buvo vienkartiniai pažaidimai. Ir po to daugiau nei 10 metų "tyla". Tokie pykštelėjimai "atėjau, pamačiau, išsinešu". Dabar nebebuvo kur trauktis, reikėjo kažkaip "užsipildyti".

Man nerealus filmas Dziga Vertov "Man with a Movie Camera", tikrai ne ašaringas. Bet toks ypatingai fotografinis.
Atsakyti