Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Ta demele tai taip pat lapas smile.gif spalvotoj nuotraukoj matosi, bet nuskanavo man juosta tragiskom spalvos.. tai verciu i jb verysad.gif tai va, juosta cia, o jum tas triuksmas nedirbtinas kzkox? man tai visai nejuostiskas..

QUOTE(Ninin @ 2009 09 10, 22:12)
nes tokio grožio dar neteko matyti...
spalvos fantastiskos smile.gif darei ka nors? na o siaip aisku voratinkis yra voratinklis biggrin.gif bet bardakelis siek tiek

Atsakyti
Aš ir užvakar voratinklius lašeliuotus fotkinau, ale nešliaužiojau...antra vertus paskui pagalvojau, kur aš tas fotas dėsiu, pernai turėjau seriją pasidarius, name atspaustos jau yra, tai ir nebežinau dar šiemet bandyt lašeliuotis ar nebe
biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 10 rugsėjo 2009 - 20:58
QUOTE(Grethenn @ 2009 09 10, 21:27)
Ta demele tai taip pat lapas smile.gif spalvotoj nuotraukoj matosi, bet nuskanavo man juosta tragiskom spalvos.. tai verciu i jb  verysad.gif  tai va, juosta cia, o jum tas triuksmas nedirbtinas kzkox? man tai visai nejuostiskas..

spalvos fantastiskos smile.gif darei ka nors? na o siaip aisku voratinkis yra voratinklis biggrin.gif bet bardakelis siek tiek

Triukšmas man dirbtinas... Galvojau su skaitmeniniu ar su ps apdirbimas... Bet mano žinios apie juosta 0...
O su savom nieko nedarius... spalvos kokios yra... bardakas irgi biggrin.gif

Hi_, na gal kitais metais irgi negaudysiu... šiemet buvo įdomu... Iš tikrųjų reikia daug šliaužiot, kad atrasti švarius, fotogeniškus voratinklius biggrin.gif
Atsakyti
Jum jos lūpos nekliūna..? ar perilgai į foto žiūriu? biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Amise, man kiek itartinos biggrin.gif nuklonuok ta sviesuma su PS, nekris i akis tada g.gif
Atsakyti
QUOTE(Amise @ 2009 09 10, 23:12)
Jum jos lūpos nekliūna..? ar perilgai į foto žiūriu?  biggrin.gif
Man kliuna, zinok dar nebuvau perskaicius ka parasei ir tik uzmetus zvilgsni uzkliuvo biggrin.gif pagal veida ir aki per mazas atstumas tarp nosies ir lupu, na kzkas ne taip.
Atsakyti
QUOTE(Ninin @ 2009 09 10, 22:00)
Iš tikrųjų reikia daug šliaužiot, kad atrasti švarius, fotogeniškus voratinklius  biggrin.gif

Ai ni, pas mane ant tilto nepatogu šliaužiot tongue.gif biggrin.gif

user posted image

user posted image

Įdomumo tai įdomu ir šiemet, bet aš pernai apsidžiaugus kad kažkas gavos jų prisifotkinau ...na nemažai. Ir atsispausdinau.Tai šiemet kažkaip...fotkint įdomu, tik neradau "kito kampo" ir kur tas naujesnes dėčiau nežinau. Nors pats lašelinėjimo reikalas smagus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 10 rugsėjo 2009 - 21:39
QUOTE(Amise @ 2009 09 10, 21:12)
Jum jos lūpos nekliūna..? ar perilgai į foto žiūriu?  biggrin.gif

user posted image

kliūna. apskritai kadravimas kliūna. norisi kitokio žirgo dalyvavimo smile.gif
Atsakyti
Nikke - nieko tokia pasibandymai tiek tau, tiek tai merginai. Ziauriai jauciasi pozavimas, lengva baime, nejaukumas vos jos. Aisku, sieket ne to smile.gif

Baccardi - tokias fotografijas reikia kitaip fotografuoti is esmes.Abstrakcijas reportaziniu stiliu, ir dar tokiu - "atejau, truputi palyginau komponuote ir nufotkinau atspindi", nufotografuoti turetu buti labai sunku. Nufotografavai priemone geriems kadrams, bet ne daugiau. Bet uztat patinka, kad darai taip. Su tuo ir sveikinu smile.gif

Grethen - kzkr skaiciau, kad kai zmogus pirma karta piesia zmogu, jo akis nevalingai nupiesia panasias i savo. Tai va, ir tavo fotografijos man tokios. Tiek katinai, tiek zmones. Idomu pojuti sukelia.. ir man kartais jis nepatinka, o kartais patinka smile.gif

nu voratinkines... Ninin ir hi.... as voratinklius (nu ta atseit laseliu grozi ant ju) kitaip fotografuociau. T.y. nezinau koks jis turi buti, kad jis butu fotoakcentas. man jie butu kaip priemones arba nefotografuociau ju taip tiesmukai.

amise - labiau kompoza kliuna. visos trys akys grazios smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _ms_: 11 rugsėjo 2009 - 08:18
Kažkaip apie filmus neturėjau ką pasakyt, tai tylėjau ax.gif man pastaruoju metu filmas tai kažkas tokio ką žiūrėdama galiu pravėdint galvą ax.gif

Kaktuke - fotosessija miela thumbup.gif pirma man kiek per aštri, o antra labai įdomi thumbup.gif ir tie meškinai super .

Saulės pūga - tai tavo fotopatirtis ohoho kokia, jei prieš tiek metų pirmi bandymai bigsmile.gif

Nikkė - juosta tai tikrai nejuostiška smile.gif čia kelių iso juostelė? Man labiausiai patiko originalai du paskutiniai. Priešpaskutinės tai ir atspalvis labai fainas thumbup.gif o pirmoj man nosis atrodo didelė labai.

Labai superinės lašeliuotų voratinklių foto thumbup.gif aš matyt pervėlai prabundu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(_ms_ @ 2009 09 11, 09:16)
man jie butu kaip priemones arba nefotografuociau ju taip tiesmukai.

tai va aš ir nerandu kaip, todėl ir nežinau "kur dėt", o panašiu būdu pernai prisirankiojus. Naujai nesugalvoju, bet pernai kaip tik taip nufotkint buvo itin smagu ir pačiai svarbu, nes buvo darytos su pačiu elementariausiu "muilinuke" pravardžiuojamu". Tikrai labai labai džiaugiaus.

http://www.efoto.lt/node/228507
http://www.efoto.lt/node/216467
http://www.efoto.lt/node/215697

Naujo būdo (o ir anos man atrodo geriau nei naujos biggrin.gif) neradau, todėl ir nebeįkvepia...

O lašelių ne itin toli nuo manęs voratinkliuos būna daug daug kai pakyla rūkas. Ant tilto. Šįkart jų buvo itin daug, bet pati jau kiek vėlokai nuėjau, tai jau tokie vėjo kiek nubarstyti buvo. Ir fotografavau juo s mažokai tiesą sakant, ne makro gyvenimą rūke gaudžiau labiau.

Ačiū komentavusiems smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 11 rugsėjo 2009 - 08:34

help.gif help.gif poster_offtopic.gif

QUOTE(sayonara @ 2009 09 10, 06:48)
jei jau apie verksnių filmus.. parsisiųskit "I've loved you so long". bliausit ne vieną dieną.

Labai noriu pažliumt, sayonara smile.gif Iš kur galiu parsisiųst? Linkomanijoj tik prancūzų k. radau
Atsakyti