Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Saulės pūga @ 2009 09 10, 15:12)
Nikke, o čia taip nuskenuota? Maniau actionu prisižaidei  g.gif

Ne, ka tu. biggrin.gif Cia jb juosta. Skanavo FUJI Europoj. Ten pirma karta perziurejau juosta ir klausiau del atspalvio, sake, cia nuo juostos toks yra. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikkė @ 2009 09 10, 14:57)
Oho, raudu vakaras! Nieko nematau pro ekrana, visa apraudojot.  biggrin.gif Is to, kas pamineta, skaudziausiai nuskambejo pingvinas, perintis akmeni... Siaubiakas kazkoks, o ne multikas.  bijau.gif Brrrr...
O ka Grethen surase, tai nesupratau nei vieno zodzio. laugh.gif Reikia pradet vel telika ziureti (jau neprisimenu, kada ziurejau), nes va su zmonem nesusisneku.  biggrin.gif

Oba, patinka dvi paskutinės ax.gif ir atspalvis netgi patinka biggrin.gif O su kokiu fotiku fotkiji?
Atsakyti
QUOTE(Stiklinė @ 2009 09 10, 15:17)
Oba, patinka dvi paskutinės  ax.gif  ir atspalvis netgi patinka biggrin.gif O su kokiu fotiku fotkiji?

Stikline, aciu! Kur slapstaisi? Parodyk ka nors. 4u.gif
Fotografavau skolintu Nikon 8008s.

Kazkaip nedrasu man redaguoti juostinius kadrus... Tarsi kas per pirstus duotu - nelysk! biggrin.gif Va, pabandziau visas fotas nu-gradient-mapuoti:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Aš irgi savo nesąmones parodysiu biggrin.gif Nu čia mamiškas nudurnėjimas matyt, išlįst iš pogrindžio užsimaniau šiandienai ir pasakykit jūs man, čia totalus š.... ar namų albumui bent jau tinkantis? Nes man jau pradeda vaidentis, kad nukvakt baigiu doh.gif lotuliukas.gif Su drauge buvom šilauogių pirkt tai ir fotiką prigriebus buvau, kadangi medelyne daugiau nebuvo ką fotografuot, tai draugę pagavau tvenkinyje lotuliukas.gif
user posted image arba taip

user posted image
Papildyta:
Nikke, man antra ir ketvirta 4u.gif

Kai įkėliau laukiu, patvirtinimo, kad tikrai pas gyd.laikas apsilankyt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baccardi: 10 rugsėjo 2009 - 14:37
na atspalvio tokio neturėtų būti, mano galva.
man stambesniu planu abi (2 ir 4) visai patinka..smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikkė @ 2009 09 10, 15:28)
Stikline, aciu! Kur slapstaisi? Parodyk ka nors.  4u.gif

Neslapstausi biggrin.gif Įdedu kartais savo nesąmones į pradedančiųjų skyrelį, o visi kiti mano kadrai flickr'e yr sudėti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulės pūga @ 2009 09 10, 15:35)
nieko ten tokio.
geeeras, koks fainas budas bigsmile.gif ir paprastas, reikes meginti, bus pigiau hihihi.gif

QUOTE(Nikkė @ 2009 09 10, 15:57)
O ka Grethen surase, tai nesupratau nei vieno zodzio. laugh.gif Reikia pradet vel telika ziureti (jau neprisimenu, kada ziurejau), nes va su zmonem nesusisneku.  biggrin.gif

Pagaliau issiryskinau savo pirma juosta
Kur, ka, kokio zodzio? biggrin.gif apie ka? biggrin.gif as teliko namie net neturiu, gal del to manes nesurpatai laugh.gif

o juosta na visai nejuostiska, visiskai skaitmeniska, atspalvis tikrai keistas, bet siaaaip galiu pagirt kad neblogai smile.gif visai man fainos nuotraukytes, nors vertinu kaip skaitmenines biggrin.gif

QUOTE(Baccardi @ 2009 09 10, 16:39)
Aš irgi savo nesąmones parodysiu
man fainiau apversta, kur ant koju stovi biggrin.gif bet detaliu nuotraukoje daugoka smile.gif

Papildyta:
pakomentuokit

user posted image
Atsakyti
man irgi apversta labiau - idomi visai biggrin.gif suprantu ta fotiko tasyma savo keturiuose kampuose verysad.gif unsure.gif

Gretchen, ant veiduko ta deme blasko...

Nikke, mano akimis visai neblogai bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pukė: 10 rugsėjo 2009 - 16:36
QUOTE(Nikkė @ 2009 09 10, 15:15)
Ne, ka tu.  biggrin.gif Cia jb juosta. Skanavo FUJI Europoj. Ten pirma karta perziurejau juosta ir klausiau del atspalvio, sake, cia nuo juostos toks yrag.gif

niekada daugiau nenesk i FUJI doh.gif mes irgi pora juostu esam nunese, tai taip uzmeeelynavo doh.gif , ir taip pat sugebejo pasiteisinimu pazert, o istikro tai jie netinkamu tai juostelei ryskalu ryskino. siulyciau nunest ta pacia juostele i kita laboratorija, ir paziuret ar bus skirtumas, itariu kad tikrai bus.
Atsakyti
QUOTE(Baccardi @ 2009 09 09, 23:09)
Siūlau į verkiamų sąrašus: "7 pounds", "My sisters keeper" ir "The Boy in the Striped Pyjamas" cry.gif  ir " TheGreen Mile" žiaurus.  Net prisiminus šiuos filmus norisi verkt sad.gif

Knyg1 daugiau ašarų išspaudžia... ax.gif

Nikke, skaitmeninės taip pirmoji nuotrauka labiausiai patiko thumbup.gif Kitos nelabai... O va juosta wub.gif wub.gif wub.gif

Grethen, o koks fainuolis wub.gif wub.gif wub.gif Nespalvota patinka, nors gal lapų daugoka.. bet patinka apdirbimas (koks? ax.gif )

O aš šias dienas rytais žolėje su voratinkliais draugavau lotuliukas.gif einu žiūrėt, ar kas rodomo yra ax.gif
Atsakyti
Grethen, patinka tokie portretai tarp medžių lapų. Tik pritariu, kad demelė ant veido blaško smile.gif

Nikkė, man antra labiausiai, paskutnėj ir priešpaskutinėj gal žvilgsnui daugiau vietos norėtusi. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lamella: 10 rugsėjo 2009 - 19:39
Šiemet džiaugiausi, kad pradėjau fotografuoti... nes tokio grožio dar neteko matyti... Na teoriškai (vyras sakydavo, kiek voratinklių, aš trumpai aha lotuliukas.gif o kad po žolę šliaužioti ir skaičiuoti lašelius neteko ax.gif )...

user posted image

user posted image

Atsakyti