Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Peperoni @ 2009 09 10, 08:47)
ne ne - taip aisku vienareiksmiskai negalima teigt... ax.gif  manau, kad Grethen (ir as) turejo omeniuos, tuos specialiai nugraudintus pagal holivudiska sablona filmus, o ne visus graudinancius apskritai  smile.gif

p.s. va dar prisiminiau Babeli....

manęs tai tie specialiai graudūs negraudina beveik..smile.gif)
nors pastaruoju metu bliaunu net reklamas žiūrėdama smile.gif pvz., šįryt buvo per labą rytą reklamuojama knyga "alzheimerio liga. mano tėvo istorija" - apsižliumbiau. nei aš ją skaitysiu, nei ką. nenormalu biggrin.gif
Atsakyti
idomu pasidare.. musu skyrelio vyrai kokius filmus ziuredami asaras braukia biggrin.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 09 10, 09:55)
idomu pasidare.. musu skyrelio vyrai kokius filmus ziuredami asaras braukia biggrin.gif ?

jo jo, prispazins jie.... lotuliukas.gif
Atsakyti
Maniskis vyras (draugas) tai tik per spektali asara brauke biggrin.gif ten visi brauke, per Helverio nakti, mazojoj salei, tik 2 aktoriai, labai rekomenduoju Vilnieciams, vienintelis kuris man istrigo iki kaulu smegenu.
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 09 10, 09:50)
nors pastaruoju metu bliaunu net reklamas žiūrėdama smile.gif pvz., šįryt buvo per labą rytą reklamuojama knyga "alzheimerio liga. mano tėvo istorija" - apsižliumbiau. nei aš ją skaitysiu, nei ką. nenormalu biggrin.gif

daryk, ką nori, bet man vėl iškilo Diane Keaton prieš akis iš filmo "Something's Gotta Give" laugh.gif
Atsakyti
Labas rytas,
The Notebook parsiuntė per 5min. lotuliukas.gif čia turbūt dėl jūsų reklamų lotuliukas.gif

Dedu kritikai porą kadrų iš nėštukės fotografavimo:

user posted image

user posted image
Atsakyti
Kaktuke - o kur nestuke.gif biggrin.gif ?

o siaip mielos man sitos foto, pirma gal labiau g.gif
Atsakyti
Kaktuke,ka su spalvom pirmoje darei?
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2009 09 10, 09:13)
daryk, ką nori, bet man vėl iškilo Diane Keaton prieš akis iš filmo "Something's Gotta Give"  laugh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Peperoni, čia iš serijos - surask nestuke.gif biggrin.gif

Sea_, klausi dėl ti, kad gerai, ar kad blogai? biggrin.gif Actionai su korekcijomis, antrą kart taip nepadaryčiau.
Atsakyti
QUOTE(Kaktuke @ 2009 09 10, 11:27)
Dedu kritikai porą kadrų iš nėštukės fotografavimo:
Na faina smile.gif tas skaidrumas, bet pirmos spalvines gamos noretusi kaip ir antrojoj. na antrojo tai spalvos man idelios smile.gif ir siaip kzkaip fainai kad sedi ji su tais meskinais, o ne pilva apsikabinus biggrin.gif
Atsakyti
patinka pirmosios spalvos ir pats leliuks grazus sedi biggrin.gif o cia vintage actionas koks?
Atsakyti