Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Nikkė @ 2009 09 05, 17:47)
Beja, buvo 3 fotografai.  blink.gif

Bet ir jin man rodos juk ne viena fotografuoja. Na tik gal ne trise biggrin.gif
Atsakyti
Jie dviese fotografuoja, o tas trečias buvo žiniasklaidos fotografas mirksiukas.gif
Atsakyti
Sadi cia tau nuo menes 4u.gif biggrin.gif Susitvarkei puikiai su vestuvem

hi smile.gif, Sea_, Grethenn, Nikkė, aciu visoms uz komentarus, man ir labai mielos foto kur kudikiai verkia blush2.gif ir nematau tame nieko blogo tongue.gif Karta, net laukiau kol maniske pradejo verkti, ir ranka nekilo del aukso vertes kadro raminti, ot mamka doh.gif
Nikkė, labai noreciau pasimeetinti, vilniuje busiu pries kelione 18 d. rugsejo, tai gal su vilnietem susiderintumem ka g.gif bent valandikei kokiai? Jei bus norinciu praneskit mirksiukas.gif
Atsakyti
Loretoidai, 4u.gif na va, o mes dairemes, kur cia spauda... hihihi.gif

Beja, zinau kelias vestuves, kuriose jaunieji samde du atskirus vienas kito nepazistancius fotografus. g.gif

Vasaraite, bus bus norinciu. bigsmile.gif
Atsakyti
labas vakarėlis smile.gif sėdžiu viena namie, katins ant kelių, už lango lyja, turiu pusę butelio raudono vyno...lafa... biggrin.gif

QUOTE(Degutė @ 2009 09 04, 18:08)
peppi, fainai nufotkinai. tik "poilsio akimirka" atrodo netikra, nes iš dešinės kažkieno gabaliukas sėdi  bet šiaip labai maloniai susižiūrėjo

tiksliai, galėjau nuklonuot...na buvo ten tų žmogeliukų namie, buvo...ačiū už pastabą

QUOTE(Grethenn @ 2009 09 04, 18:38)
na smagu  labiausiai as uz 5ta ir 6ta. bet visada yra tas peppiskas atspalvis, man kiek per violetava, bet gal ir gerai, uz tai gali identifikuoti kieno fokes

ane? aš biškį su actionais žaidžiau dar su šiom, kitos vestuvės bus be jokių actionų, įdomu kaip jumei žiūrėsis...ar bus ir ten to tariamo peppiškumo

QUOTE(raige @ 2009 09 04, 18:56)
Peppi, o kad mano pirmosios vestuvės tokios būt būvę. Man labiausiai "tau brangioji" ir "sukūryje"

įtariu, kad tų mano sūkūrių biškį nesuprato... doh.gif sakė - nu galėjo būt ir kitokių fotkių šokių aikštelėj biggrin.gif
šiaip tai jo, smagu kai žmonės nenori pozuotų kadrų, dabar jau labai laukiu, kad kas pakalbintų fotkinti ne zakse bigsmile.gif juk dabar jau bus galima...man asmeniškai - zaksas yra žiauriausia vieta...skipinčiau ją biggrin.gif

QUOTE(Sadi @ 2009 09 04, 20:30)
Smagiai  man ta "pakeliui" nelabai, nes labai jau gėlės plastikinės  Bet šiaip tai labai smagios 

man šitoj debesėliai labai žiūrisi, ir tas skočas rankoje jėga biggrin.gif

QUOTE(Sea_ @ 2009 09 04, 20:40)
Peppi, man labai labai patiko  pavydziu jauniesiems tokiu nuotrauku

ačiū... smile.gif

smile.gif+2009 09 04, 20:55-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2009 09 04, 20:55)
o aš ir jauniesiems ir kad jin taip moka  Antra vertus mokėjimo tai čia aš gal 2/3 temos narių pavydžiu

nieko aš nemoku...dar tiek daug išmokt...

QUOTE(Vasaraitė @ 2009 09 04, 21:02)
Cia susipazinimui Pries menesiuka tapau TETA Mano dukterecia

man antroji kokia miela...
o trečioje odelės spalva labai graži, puikiai susitvarkei
ketvirtoje biškį daugiau šešėlių norėtųsi...peršviesti vaikai

aš tik ką į kūdrą inmečiau verkiantį vaiką doh.gif žiūrėsim...

QUOTE(Sadi @ 2009 09 05, 00:01)
Įkėliau vestuvių fotofilmą į youtubą http://www.youtube.c...h?v=1UnvCrqQo-g
komentarai laukiami

manau užsakovai tikrai turėjo likti patenkinti
matosi, kad dirbai iš širdies 4u.gif

smile.gif+2009 09 05, 09:04-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2009 09 05, 09:04)
Turiu aš kažkaip (na na taip) pasidėliojus su krikštynom, bet ten ppointas ir parodyt nemoku. Ten šiaip, pagal savo išmislą dėliojau, nebuvo "užsakyme"...

jei tik leidžia rodyt tai būt smalsu pažiūrėt vieną kitą...man jau vystosi profesinis smalsumas biggrin.gif

QUOTE(Grethenn @ 2009 09 05, 12:11)
man antra labiausiai, baisiai smagiai verkia ir nesuprantu kas cia per skalpavimas gali but uz kudykio verkima, jie gi matyt 2/3 gyvenimo praverkia..ar ne?

na gal ne tiek daug biggrin.gif vieni daugiau, kiti mažiau bet ir aš nesuprantu to perdėto kudakavimo dėl vaikų verksmo...tarsi būtume robotai...
Atsakyti
QUOTE(Nikkė @ 2009 09 05, 19:13)
Beja, zinau kelias vestuves, kuriose jaunieji samde du atskirus vienas kito nepazistancius fotografus.  g.gif

tai taip du pasitaiko ne itin retai: a la pagrindinis ir antras...
Papildyta:
QUOTE(peppi @ 2009 09 05, 19:23)
jei tik leidžia rodyt tai būt smalsu pažiūrėt vieną kitą...man jau vystosi profesinis smalsumas biggrin.gif

taigi, kad www neleidžia pps-ų parodyt, radau kur lyg i buvo įkėlę, bet garsą "nukirto"...o dėl kadrų tai taip - kone atsitiktinai ten parankioti ir sudėti, nefiltravau labai kuris čia "geriausias" ar pan.
Atsakyti
hi, tai gal į meilą mirksiukas.gif ?
Atsakyti
Žiū, neilgam jei kažkas gausis parodysiu taip
čia vaizdas
http://www.slideshar...kstynos-1956190

o čia garsas kuris eina originale (su pakartojimu). Neatsitiktinai toks, pramąsčius ir pažįstant šeimą.
http://www.youtube.c...h?v=cUjUvoynGMM

jei kartu sujungsi, daugmaž gal kiek susidarysi vaizdą

Tik...žymiai paprasčiau čia nei Sadi, ypač kalbant apie fotas (pasikartosius, jos čia neatrinkinėtos, kurios "geriausios" kurios ne)
Atsakyti
čia kur su kitinuku fotkinai, ania mirksiukas.gif ?
man patiko, kad fiksavai natūraliai besivystančią eigą mirksiukas.gif yra ir silpnesnių kadrų (pvz kur matosi akivaizdžiai, kad kalei su blicu biggrin.gif ) bet iš principo tai šiltos krikštynos, man matosi fotografo nuotaika nuotraukose smile.gif
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2009 09 05, 21:05)
čia kur su kitinuku fotkinai, ania mirksiukas.gif ?

Taip.
Su blicu ten du kadrai (17,18). Pasibandžiau viduj, šiaip nenaudoju aš jo...
O kad visaip...žinoma. Naujokėlė biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 05 rugsėjo 2009 - 20:14
Ačiū už komentarus 4u.gif patinka man fotografuot, visai norėčiau antru fotografu palakstyt, kadrų įdomių paieškot thumbup.gif

QUOTE(Nikkė @ 2009 09 05, 15:54)
man kazkiek pritruko detaliu. Kazkokiu akimirku, ne vien chronologines istorijos kaip kas vyko zingsnis po zingsnio. Zvilgsniu, nuotaiku. Be to, mano galva, butu pravertusios grazios detales is nuotakos aprangos ar sukuosenos - juk nuotaka ilgiausiai ruosiasi ir puosiasi, todel sita aspekta vestuviu fotografas butinai turi parodyti.
Na, ir kas dar butu gerai, bet cia jau aukstasis pilotazas - pabandyti parodyti tai, kas tose vestuvese buvo originalaus, labai asmenisko, ko kitur nebuna (dabar galvoj paskutine rodyta Peppi nuotrauka su gitara, arba Sea Roko naktys).

aha, dėl šito tai teisi visiškai. kalta, nesigavo kaip planavau. Keitėsi jaunųjų planai, teko suktis doh.gif
O dėl šito galiu tik padejot kad nepastebėjau nieko originalaus ir išskirtinio. Nesugebėjau rast to cinkelio...... jaunieji nesiglaustė, nesilaikė už rankučių ir pan. arba aš to nepastebėjau g.gif
vistik jauniuosius irgi reikia mokėt atsirinkt. Tik nustebau kai jiems patiko ta nuotrauka su šokio vaiduokliais thumbup.gif

QUOTE(sayonara @ 2009 09 05, 17:26)
ot nesupratingos.. jeigu aš paaiškinsiu, kas ta November penktoji, tai mes jos nešvęsim, nes... nebus kam švęsti biggrin.gif kas ateis į meet'ą, tas ir sužinos biggrin.gif viskas, būkit žmonės, neklausinėkit biggrin.gif

nuuuuuu blyyyn cool.gif teks kamantinėt Nikke smile.gif

smile.gif+2009 09 05, 20:59-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2009 09 05, 20:59)
jei kartu sujungsi, daugmaž gal kiek susidarysi vaizdą

Miela. šilta graži šventė, liks tikrai gražios foto prisiminimams. mirksiukas.gif šaunuolė thumbup.gif Man tik slideshow pasirodė kad kelios nuotraukos su ala atsipindžiu, o kitos be. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2009 09 05, 21:16)
Man tik slideshow pasirodė kad kelios nuotraukos su ala atsipindžiu, o kitos be.  g.gif

na taip, leidžia čia gaminant pps taip pasirinkt, tai vienoj vietoj ar poroj ir tuos atspindžius "pajamiau" biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 05 rugsėjo 2009 - 20:24