labas vakarėlis
sėdžiu viena namie, katins ant kelių, už lango lyja, turiu pusę butelio raudono vyno...lafa...
QUOTE(Degutė @ 2009 09 04, 18:08)
peppi, fainai nufotkinai. tik "poilsio akimirka" atrodo netikra, nes iš dešinės kažkieno gabaliukas sėdi bet šiaip labai maloniai susižiūrėjo
tiksliai, galėjau nuklonuot...na buvo ten tų žmogeliukų namie, buvo...ačiū už pastabą
QUOTE(Grethenn @ 2009 09 04, 18:38)
na smagu labiausiai as uz 5ta ir 6ta. bet visada yra tas peppiskas atspalvis, man kiek per violetava, bet gal ir gerai, uz tai gali identifikuoti kieno fokes
ane? aš biškį su actionais žaidžiau dar su šiom, kitos vestuvės bus be jokių actionų, įdomu kaip jumei žiūrėsis...ar bus ir ten to tariamo peppiškumo
QUOTE(raige @ 2009 09 04, 18:56)
Peppi, o kad mano pirmosios vestuvės tokios būt būvę. Man labiausiai "tau brangioji" ir "sukūryje"
įtariu, kad tų mano sūkūrių biškį nesuprato...
sakė - nu galėjo būt ir kitokių fotkių šokių aikštelėj
šiaip tai jo, smagu kai žmonės nenori pozuotų kadrų, dabar jau labai laukiu, kad kas pakalbintų fotkinti ne zakse
juk dabar jau bus galima...man asmeniškai - zaksas yra žiauriausia vieta...skipinčiau ją
QUOTE(Sadi @ 2009 09 04, 20:30)
Smagiai man ta "pakeliui" nelabai, nes labai jau gėlės plastikinės Bet šiaip tai labai smagios
man šitoj debesėliai labai žiūrisi, ir tas skočas rankoje jėga
QUOTE(Sea_ @ 2009 09 04, 20:40)
Peppi, man labai labai patiko pavydziu jauniesiems tokiu nuotrauku
ačiū...
+2009 09 04, 20:55-->
QUOTE(hi
@ 2009 09 04, 20:55)
o aš ir jauniesiems ir kad jin taip moka Antra vertus mokėjimo tai čia aš gal 2/3 temos narių pavydžiu
nieko aš nemoku...dar tiek daug išmokt...
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 09 04, 21:02)
Cia susipazinimui Pries menesiuka tapau TETA Mano dukterecia
man antroji kokia miela...
o trečioje odelės spalva labai graži, puikiai susitvarkei
ketvirtoje biškį daugiau šešėlių norėtųsi...peršviesti vaikai
aš tik ką į kūdrą inmečiau verkiantį vaiką
žiūrėsim...
QUOTE(Sadi @ 2009 09 05, 00:01)
Įkėliau vestuvių fotofilmą į youtubą
http://www.youtube.c...h?v=1UnvCrqQo-g
komentarai laukiami
manau užsakovai tikrai turėjo likti patenkinti
matosi, kad dirbai iš širdies
+2009 09 05, 09:04-->
QUOTE(hi
@ 2009 09 05, 09:04)
Turiu aš kažkaip (na na taip) pasidėliojus su krikštynom, bet ten ppointas ir parodyt nemoku. Ten šiaip, pagal savo išmislą dėliojau, nebuvo "užsakyme"...
jei tik leidžia rodyt tai būt smalsu pažiūrėt vieną kitą...man jau vystosi profesinis smalsumas
QUOTE(Grethenn @ 2009 09 05, 12:11)
man antra labiausiai, baisiai smagiai verkia ir nesuprantu kas cia per skalpavimas gali but uz kudykio verkima, jie gi matyt 2/3 gyvenimo praverkia..ar ne?
na gal ne tiek daug
vieni daugiau, kiti mažiau bet ir aš nesuprantu to perdėto kudakavimo dėl vaikų verksmo...tarsi būtume robotai...