as neverkiu per filmus arba jie man graudus, bet ne tiek kad verkti, arba nervina, kad autoriai tycia kelia graudzias mintis (tada tai mane siutina) O knygos dazniausiai sukelia daug minciu, bet ne asaras... (ir bendrai, mazai ka skaitau nes: 1) nera ka; 2) nieko nauja... matyt, per daug knygu perskaiciau / per greitai skaitau )
QUOTE(Baccardi @ 2009 09 09, 23:09)
Siūlau į verkiamų sąrašus: "7 pounds", "My sisters keeper" ir "The Boy in the Striped Pyjamas" ir " TheGreen Mile" žiaurus. Net prisiminus šiuos filmus norisi verkt
aha, 7 pounds toks griebiantis už širdies.
QUOTE(peppi @ 2009 09 09, 23:52)
tai man pasakyk, ar gerai ten baigėsi ar ne? jei blogai, tai nenoriu žiūrėt
QUOTE(BN @ 2009 09 10, 00:57)
as neverkiu per filmus
nenustebinai. tu man apskritai tokia kaip uola... na, netridaliojanti be reikalo
QUOTE(sayonara @ 2009 09 10, 06:48)
jei jau apie verksnių filmus.. parsisiųskit "I've loved you so long". bliausit ne vieną dieną.
nu sąrašas jau neblogas susiformavo. reiks ieškot. ir nosinių turbūt reik užsipirkt iš karto
Nesusilaikysiu paskaičiusi vakarykščius pokalbius - matosi, kad vakar buvo 2009.09.09 - mistinė diena, kuri būna vieną kartą per šimtą metų
O sąrašo graudžių filmų nesirašysiu, nes ir taip tų ašarų užtenka gyvenime
Nusipirkau Tamron 17-50 f2.8. Gal visai ir nieko
O sąrašo graudžių filmų nesirašysiu, nes ir taip tų ašarų užtenka gyvenime
QUOTE(bite maja @ 2009 09 10, 07:06)
tai man pasakyk, ar gerai ten baigėsi ar ne? jei blogai, tai nenoriu žiūrėt
negerai ten baigėsi...
QUOTE(Sea_ @ 2009 09 10, 07:07)
Peppi, saunu
nu visai faina
QUOTE(Loreli @ 2009 09 10, 07:53)
sveikinu
QUOTE(Grethenn @ 2009 09 09, 23:22)
Siaip nemegstu filmu kurie prazliumbdo, skysti man jie..holivudas. filmas turi sukaustyt, turi atvept zandikaulis ir po jo kaip minimum 10 minuciu priverst i viena taska ziuret o ne zliumbt
va cia tai sutinku
tai snd patinusiom akim i darba po tokio verksmingo vakaro?
Baikim cia zliumbaut, reik toliau fotkint
bagu savo skanu pasiimt, jau savaite laukiu, 3cia karta eisiu, vis ten kas nors sugenda pas juos
bagu savo skanu pasiimt, jau savaite laukiu, 3cia karta eisiu, vis ten kas nors sugenda pas juos
QUOTE(Peperoni @ 2009 09 10, 08:19)
va cia tai sutinku
negalima teigti, kad jei filmas pravirkdo, jis yra holivudinis.
galų gale, filmai skirtingi, mes skirtingi, mėnulis skirtingas kas savaitę. vieną pravirkdo, kitas eina indų plaut dantis sukandęs ir apgalvoja, trečias suakmenėjęs sėdi ir į vazoną žiūri, ketvirtas turi sulaužyti 27 dantų krapštukus po to.
QUOTE(sayonara @ 2009 09 10, 09:40)
galų gale, filmai skirtingi, mes skirtingi, mėnulis skirtingas kas savaitę. vieną pravirkdo, kitas eina indų plaut dantis sukandęs ir apgalvoja, trečias suakmenėjęs sėdi ir į vazoną žiūri, ketvirtas turi sulaužyti 27 dantų krapštukus po to.
ne ne - taip aisku vienareiksmiskai negalima teigt... manau, kad Grethen (ir as) turejo omeniuos, tuos specialiai nugraudintus pagal holivudiska sablona filmus, o ne visus graudinancius apskritai
p.s. va dar prisiminiau Babeli....
QUOTE(sayonara @ 2009 09 10, 10:40)
Na as eilini karta ne taip issireiskiau Nedrisciau taip teigti tikrai, nes prazliumbdo mane praktiskai viskas