Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

as neverkiu per filmus sad.gif arba jie man graudus, bet ne tiek kad verkti, arba nervina, kad autoriai tycia kelia graudzias mintis (tada tai mane siutina) O knygos dazniausiai sukelia daug minciu, bet ne asaras... (ir bendrai, mazai ka skaitau nes: 1) nera ka; 2) nieko nauja... matyt, per daug knygu perskaiciau / per greitai skaitau sad.gif )
Atsakyti
jei jau apie verksnių filmus.. parsisiųskit "I've loved you so long". bliausit ne vieną dieną.
Atsakyti
QUOTE(Baccardi @ 2009 09 09, 23:09)
Siūlau į verkiamų sąrašus: "7 pounds", "My sisters keeper" ir "The Boy in the Striped Pyjamas" cry.gif  ir " TheGreen Mile" žiaurus.  Net prisiminus šiuos filmus norisi verkt sad.gif

aha, 7 pounds toks griebiantis už širdies.

QUOTE(peppi @ 2009 09 09, 23:52)
aš turiu jei ką mirksiukas.gif

tai man pasakyk, ar gerai ten baigėsi ar ne? jei blogai, tai nenoriu žiūrėt biggrin.gif

QUOTE(BN @ 2009 09 10, 00:57)
as neverkiu per filmus sad.gif

nenustebinai. tu man apskritai tokia kaip uola... na, netridaliojanti be reikalo biggrin.gif

QUOTE(sayonara @ 2009 09 10, 06:48)
jei jau apie verksnių filmus.. parsisiųskit "I've loved you so long". bliausit ne vieną dieną.

nu sąrašas jau neblogas susiformavo. reiks ieškot. ir nosinių turbūt reik užsipirkt iš karto laugh.gif
Atsakyti
Peppi, saunu thumbup.gif

Atsakyti
Nesusilaikysiu paskaičiusi vakarykščius pokalbius - matosi, kad vakar buvo 2009.09.09 - mistinė diena, kuri būna vieną kartą per šimtą metų biggrin.gif
O sąrašo graudžių filmų nesirašysiu, nes ir taip tų ašarų užtenka gyvenime bigsmile.gif
Nusipirkau Tamron 17-50 f2.8. Gal visai ir nieko
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2009 09 10, 07:06)
tai man pasakyk, ar gerai ten baigėsi ar ne? jei blogai, tai nenoriu žiūrėt  biggrin.gif

negerai ten baigėsi...

QUOTE(Sea_ @ 2009 09 10, 07:07)
Peppi, saunu thumbup.gif

nu visai faina smile.gif

QUOTE(Loreli @ 2009 09 10, 07:53)
Nusipirkau Tamron 17-50 f2.8. Gal visai ir nieko

sveikinu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 09 09, 23:22)
Siaip nemegstu filmu kurie prazliumbdo, skysti man jie..holivudas. filmas turi sukaustyt, turi atvept zandikaulis ir po jo kaip minimum 10 minuciu priverst i viena taska ziuret o ne zliumbt biggrin.gif

va cia tai sutinku drinks_cheers.gif

tai snd patinusiom akim i darba po tokio verksmingo vakaro? laugh.gif
Atsakyti
tada as didziausia zliumbaila lotuliukas.gif sarlotes voratinkli kai ziurejau tai paskutini pusvalandi prasriubijau, vaikas guosti eme lotuliukas.gif si penktadieni vel rodys, bet negalesiu ziuret, esu pakviesta mergvakarin (pirma k. gyvenime tokiam rengini dalyvausiu bigsmile.gif )
Atsakyti
Baikim cia zliumbaut, reik toliau fotkint biggrin.gif
bagu savo skanu pasiimt, jau savaite laukiu, 3cia karta eisiu, vis ten kas nors sugenda pas juos gun_rifle.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 09 10, 08:19)
va cia tai sutinku drinks_cheers.gif

negalima teigti, kad jei filmas pravirkdo, jis yra holivudinis.

galų gale, filmai skirtingi, mes skirtingi, mėnulis skirtingas kas savaitę. vieną pravirkdo, kitas eina indų plaut dantis sukandęs ir apgalvoja, trečias suakmenėjęs sėdi ir į vazoną žiūri, ketvirtas turi sulaužyti 27 dantų krapštukus po to.
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 09 10, 09:40)

galų gale, filmai skirtingi, mes skirtingi, mėnulis skirtingas kas savaitę. vieną pravirkdo, kitas eina indų plaut dantis sukandęs ir apgalvoja, trečias suakmenėjęs sėdi ir į vazoną žiūri, ketvirtas turi sulaužyti 27 dantų krapštukus po to.

ne ne - taip aisku vienareiksmiskai negalima teigt... ax.gif manau, kad Grethen (ir as) turejo omeniuos, tuos specialiai nugraudintus pagal holivudiska sablona filmus, o ne visus graudinancius apskritai smile.gif

p.s. va dar prisiminiau Babeli....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 10 rugsėjo 2009 - 08:48
QUOTE(sayonara @ 2009 09 10, 10:40)
Na as eilini karta ne taip issireiskiau smile.gif Nedrisciau taip teigti tikrai, nes prazliumbdo mane praktiskai viskas biggrin.gif
Atsakyti