QUOTE(Grethenn @ 2009 09 09, 22:34)
mhm, man sitas irgi zliumbiausias. kai pirma kart ziurejau blioviau puse filmo, o kai antra, dar ir pusvalandi po filmo bet as ir per multikus kartais apsiverkiu
kas čia per ašarų pakalnė. Miegot eikit. Neverkiu aš beveik per filmus. Beveik. Vat knygas skaitydama - taip. Arba delfinariume į delfinus žiūrėdama. Arba mieste kas nors ašarą išspaudžia. Vėjas, sakau, vėjas... Ai, vaikystėje verkiau dėl Reto ir Skarlet.
Sea, mielas tavo niam niam
zinok, jau pasidariau drauge tavo, vis tiek nieko nematau nzn kuriam albume ir ziuret
idomiai kalbat
jau matau nuejau i savo kontaktus ir ten i visas idetas foto, siaip nuejus i tavo profili, nesimate
zinok, jau pasidariau drauge tavo, vis tiek nieko nematau nzn kuriam albume ir ziuret
idomiai kalbat
jau matau nuejau i savo kontaktus ir ten i visas idetas foto, siaip nuejus i tavo profili, nesimate
Sea, žinok aš labai apsimetinėju. Ledo karalienė. Į viską nusispjaut. Tik namie irgi skersvėjai... Seniai, beje, žiūrėjau kokį filmą Bet ir knygos pravirkdo.
Siaip nemegstu filmu kurie prazliumbdo, skysti man jie..holivudas. filmas turi sukaustyt, turi atvept zandikaulis ir po jo kaip minimum 10 minuciu priverst i viena taska ziuret o ne zliumbt
O siaip jei apie zliumbiskus geresnius, paziurekit "The fountain" - mistiskas toks, bet tikrai grazus ir jautrus, nors iki galo as ten galu ir nesuvedziau
Susikonspektavau visus žliumbikus ir padariau vyrui sąrašą
QUOTE(raige @ 2009 09 09, 23:38)
Susikonspektavau visus žliumbikus ir padariau vyrui sąrašą
na tada gali dar pridėt Miegojimo žodynas
QUOTE(bite maja @ 2009 09 09, 21:58)
dabar pasakokit man, kaip Bimas baigėsi
aš turiu jei ką
aš irgi fotografuosiu šeštadienį krikštynas