Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(peppi @ 2009 09 09, 15:45)
bet su šviesa man čia kažkas ne taip...šešėliai tokie nesubtilūs...daug kur veidas šešėlyje...

va, taip ir noejau parasyt blush2.gif

QUOTE(bite maja @ 2009 09 09, 20:47)
matei "P.S. I love you"? tai mano pats bliuviausias filmas ever  biggrin.gif nuoširdžiai atraudojau nuo pat pirmų minučių iki pat galo  biggrin.gif

maciau, laikiausi, kiek galejau doh.gif

QUOTE(Peperoni @ 2009 09 09, 21:04)
nu aikit sau, mergos  biggrin.gif  ale kokios raudotojos, pasirodo hihihi.gif tongue.gif

mane labiausiai pravirkdo darzelyje vaiku svenciu programa blush2.gif lotuliukas.gif tada be jokiu stopu doh.gif

einu The Notebook siustis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 09 09, 22:29)
nu vat bandau prisimint...  g.gif  pirmas atejes i galva - Gyvenimas yra grazus...

nu bet tik vietom bliaut galima, o tas "P.S. I love you" - nu žinok ištisai blioviau doh.gif ar ten tokia nuotaika man buvo, ar PMS, ar mėnulis - nežinau biggrin.gif
Atsakyti
Hi:) sveikinu ir as 4u.gif

Pepperoni, o koki filma ziuredama verkei?
... Gyvenimas yra grazus- geras filmas thumbup.gif

kad nebutu visai off topic, sestadieni krikstynas Rumsiskese turiu smile.gif

Puke, as tave flickeryje kaip drauge isidejus,tai tu turetum viska matyti kas pas mane, nebent tu su manim ten nedraugauji, nesi manes i savo kontaktus isidejus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sea_: 09 rugsėjo 2009 - 21:35
QUOTE(Peperoni @ 2009 09 09, 23:29)
nu vat bandau prisimint...  g.gif  pirmas atejes i galva - Gyvenimas yra grazus...
mhm, man sitas irgi zliumbiausias. kai pirma kart ziurejau blioviau puse filmo, o kai antra, dar ir pusvalandi po filmo laugh.gif bet as ir per multikus kartais apsiverkiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 09 09, 22:34)
bet as ir per multikus kartais apsiverkiu biggrin.gif

aš irgi per multikus žliumbiu laugh.gif

o prisiminiau vaikystės filmą, kurio net nebaigiau žiūrėt, išėjau į kitą kambarį bliaut. nervai nelaikė laugh.gif - Bimas juodoji ausis ar kažkas panašaus. nebeprisimenu pavadinimo.

Sea, faina tau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bite maja: 09 rugsėjo 2009 - 21:41
dar Frida man labai geras filmas 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(bite maja @ 2009 09 09, 22:38)
aš irgi per multikus žliumbiu laugh.gif

animacinius galeciau kasdiena ziuret, nors daznai taip ir darau, uzdedu vaikams toki,koki pati noriu pamatyti blush2.gif biggrin.gif

O kokie animaciniai jus pravirkdo? Grethen, Bite?
Atsakyti
vienareiksmiskai Liutas karalius, kai nuzudomas tevas liutas..... cray.gif
Atsakyti
QUOTE(Puriena6 @ 2009 09 09, 20:21)
Wyshnia, nėr už ką . Nieko aš ten neprikomentavau. O šiaip tai ir man pasirodė, kad gerai padirbėjai.  Na, vieną tai norėjosi iš istrižos tiesią padaryti smile.gif O tai ten visose rėmeliai ne dėl juostos?

Ne ne juosta, man su juosta taip dar toli toli smile.gif Nors noreciau smile.gif
Pameni, ka senojoj fotografijoj kalbejai - zodis geriau, nei visiska tyla, todel dekui tau uz ji, tegu nedaug pakomentavai, bet perziurejai, pora patiko ir man smagu smile.gif

Man labai aplaimai idomu, kaip kam tos vestuves - labai nelietuviskai (as kalbu apie tendencijas) ir labai net ne ''wyshniskai'' - jokiu pasarpintu akiu (menuliui tongue.gif), lygios odos, jokio skairumo, tad faina zinot, kad kazkam ''idomiai'', kazkam ''kitaip'', kazkam ''savotiskai''....

Hi - spejau perskaityt - sveikinimai biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 09 09, 21:32)
Puke, as tave flickeryje kaip drauge isidejus,tai tu turetum viska matyti kas pas mane, nebent tu su manim ten nedraugauji, nesi manes i savo kontaktus isidejus 4u.gif

einu ziuret, kad tu irgi man drauge lyg biggrin.gif

as per multika kakzkoki irgi verkiu... g.gif zinot, koki lotuliukas.gif apie stirniuka Eicho, kaip jo mamos vos vilkai nesuvalge, bet atejo ju vadas kazkoks ir isgelbejo ja, is uzsalusios upes istrauke... o paskui jam rageliai prasikale, nu zodzdiu wacko.gif fool.gif
Atsakyti
Wyshnia - man labai patiko Tavo matymas (matymo kampas) tose foto 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 09 rugsėjo 2009 - 21:50
apie Bimą ir aš kažką pamenu biggrin.gif

aš nesu baisi žiūrėtoja, bet va "gyvenimas yra gražus" net intro užtenka, kad apsiverkt lotuliukas.gif

dar "geišos išpažintis" iš tokių mylimukų

"frida" ir liuks

Wyshnia, mačiau tavąsias vestuves. patiko. dabr neišvardinčiau tiksliai, bet labai patiko mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inc: 09 rugsėjo 2009 - 21:52
QUOTE(Pukė @ 2009 09 09, 22:48)
as per multika kakzkoki irgi verkiu...  g.gif zinot, koki lotuliukas.gif apie stirniuka Eicho, kaip jo mamos vos vilkai nesuvalge, bet atejo ju vadas kazkoks ir isgelbejo ja, is uzsalusios upes istrauke... o paskui jam rageliai prasikale, nu zodzdiu wacko.gif  fool.gif

laugh.gif laugh.gif laugh.gif

aš jau tai nebepamenu per kurį tvardžiau ašaras, bet buvo tikrai buvo keletas tokių ašaringų biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(inc @ 2009 09 09, 22:49)
apie Bimą ir aš kažką pamenu  biggrin.gif

o kaip Bimas baigėsi? aš pabaigos iki šiol ir nežinau laugh.gif
Atsakyti