Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(raige @ 2009 09 09, 21:33)
Pažiūrėjau "The Notebook" tai daba ne noriu bliaut, o bliaunu biggrin.gif Myžnė. Dar eisiu to Sayonaros ir Gaziulkos atradimo žiūrėt. Nu kad dasibaigt biggrin.gif

matei "P.S. I love you"? tai mano pats bliuviausias filmas ever biggrin.gif nuoširdžiai atraudojau nuo pat pirmų minučių iki pat galo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2009 09 09, 19:47)
matei "P.S. I love you"? tai mano pats bliuviausias filmas ever  biggrin.gif nuoširdžiai atraudojau nuo pat pirmų minučių iki pat galo  biggrin.gif

drinks_cheers.gif

p.s. as dabar Angel A ziuriu smile.gif
Atsakyti
Pažiūrėjau "The Notebook" tai daba ne noriu bliaut, o bliaunu biggrin.gif Myžnė. Dar eisiu to Sayonaros ir Gaziulkos atradimo žiūrėt. Nu kad dasibaigt biggrin.gif

ir as dabar ji noriu pamatyt biggrin.gif

QUOTE(bite maja @ 2009 09 09, 21:47)
matei "P.S. I love you"? tai mano pats bliuviausias filmas ever  biggrin.gif nuoširdžiai atraudojau nuo pat pirmų minučių iki pat galo  biggrin.gif

o, ir sita uzsirasysim pabliovimui, nes sia savaite dar neverkiau berods g.gif biggrin.gif
Atsakyti
nu aikit sau, mergos biggrin.gif ale kokios raudotojos, pasirodo hihihi.gif tongue.gif
Atsakyti

o aš bliaut nebenoriu, galva plyšta taip, kad žalia akyse. bijau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 09 rugsėjo 2009 - 21:25
Wyshnia, nėr už ką . Nieko aš ten neprikomentavau. O šiaip tai ir man pasirodė, kad gerai padirbėjai. Na, vieną tai norėjosi iš istrižos tiesią padaryti smile.gif O tai ten visose rėmeliai ne dėl juostos?
Jo.. perdėjau savo vestuvines nuotraukas į naują albumą, tipo gal ten geriau atrodys (juokauju - senas suplyšo). Bet kaip buvo baisios, taip ir liko smile.gif

Merginos, dar rekomenduoju juostą "Painted veil".
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 09 09, 22:04)
nu aikit sau, mergos  biggrin.gif  ale kokios raudotojos, pasirodo hihihi.gif tongue.gif

o pati? tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 09 09, 22:21)

nu paraudu , paraudu kartais.... topsecret.gif ale del tu paminetu tai kazkaip neraudojau... blush2.gif
Atsakyti
"The Notebook" tai nerealus. 4u.gif Man tai vien dėl pagrindinio personažo vardo, pamenu žiūrėjau ir blioviau - aš labai jautri filmams blush2.gif Dar vienas tokių yra "Pasivaikščiojimas padebesiais" (Su Keanu Reeves).
Atsakyti
smile.gif+2009 09 09, 23:06-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2009 09 09, 23:06)
na saunuole, sveikyju 4u.gif (netrink tongue.gif )
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 09 09, 22:23)
nu paraudu , paraudu kartais.... topsecret.gif ale del tu paminetu tai kazkaip neraudojau...  blush2.gif

ot kokia schmoll.gif

suintrigavot su tuo Notebook. siunčiuos jau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bite maja: 09 rugsėjo 2009 - 21:30
nu vat bandau prisimint... g.gif pirmas atejes i galva - Gyvenimas yra grazus...
Atsakyti