Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Jeliukas @ 2009 09 09, 18:57)
Sklausykite, kas zino, kaip Kudroje is serijos istrinti fotke, bet ji yra ne pirma, man vis ta pirma duoda, kitos neeina issirinkti blink.gif

nežinau, gal niekaip unsure.gif
Atsakyti
Ai, bleen, esu myžnė ir tiek smile.gif Apsipykau.

Tiesa, Wyshnia, apie tavo foto. Man žinok patiko. Ypač reportažiniai kadrai - man jie pasirodė stipresni už tuos kiek režisuotus, tokie tikri. Patiko tavo jb - man nesibaigianti jb liga, dargi progresuojanti biggrin.gif Tokios su charakteriu foto. Būna geros, kokybiškos, bet tokios jokios. O tavo ne jokios, tavo kitokios biggrin.gif
Papildyta:
Turiu krūvą darbo, jau viršijau visų sutarčių terminus, bet einu žiūrėt Sansaros "The Notebook" biggrin.gif
Atsakyti
O kur jus matot Wyshnios vestuviu foto? g.gif kazka matyt praleidau... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 09 09, 19:37)
O kur jus matot Wyshnios vestuviu foto? g.gif  kazka matyt praleidau... g.gif

nu tam ND albume.

kas čia per bliuvių klubas? g.gif ko bliaunat visos? susiimkit, moteros tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 09 09, 17:37)
O kur jus matot Wyshnios vestuviu foto? g.gif  kazka matyt praleidau... g.gif

Kelias i musu ND albuma ikeliau wink.gif

raige, aciu uz Tavo nuomone 4u.gif Juodai balta liga ir man nepagydoma, nors zinau, kad jei jau uz pinigus, tai reikia visaip ir spalvotai gal net daugiau doh.gif Del papozuotu nuotrauku, tai vis stipriau suprantu, kad ne prie sirdies man jos, kad komanduot zmonems nemoku (reikia mokytis), kad nemoku tu ''lietuvisku'' poros nuotrauku, kur su 70-200mm daro... Kad mieliau su 24, 50 sukinejuosi... Nu gal ismoksiu smile.gif Ir aciu, uz ta ''kitokios'' - man jis kaip geriausias komplimentas skamba 4u.gif
Ir nezliumbk - niu baigesi vasara, suprantu, bet gi ateis kita wink.gif 4u.gif

bite, peppi, aciu ir jums uz nuomone 4u.gif , Purienai uz komentarus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wyshnia: 09 rugsėjo 2009 - 18:52
QUOTE(wyshnia @ 2009 09 09, 19:51)
Kelias i musu ND albuma ikeliau wink.gif

raige, aciu uz Tavo nuomone 4u.gif Juodai balta liga ir man nepagydoma, nors zinau, kad jei jau uz pinigus, tai reikia visaip ir spalvotai gal net daugiau  doh.gif Del papozuotu nuotrauku, tai vis stipriau suprantu, kad ne prie sirdies man jos, kad komanduot zmonems nemoku (reikia mokytis), kad nemoku tu ''lietuvisku'' poros nuotrauku, kur su 70-200mm daro... Kad mieliau su 24, 50 sukinejuosi... Nu gal ismoksiu smile.gif Ir aciu, uz ta ''kitokios'' - man jis  kaip geriausias komplimentas skamba 4u.gif
Ir nezliumbk - niu baigesi vasara, suprantu, bet gi ateis kita wink.gif 4u.gif

bite, peppi, aciu ir jums uz nuomone 4u.gif , Purienai uz komentarus 4u.gif

kas tas ND, cia fotkese? nerandu
Atsakyti
QUOTE(Jeliukas @ 2009 09 09, 18:06)
kas tas ND, cia fotkese? nerandu

jo, ND fotki.com. Renginiu albume smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2009 09 09, 20:13)
jo, ND fotki.com. Renginiu albume smile.gif

nerandu, kurioje pakeje
Papildyta:
papkeje
Atsakyti
QUOTE(Jeliukas @ 2009 09 09, 21:45)
nerandu, kurioje pakeje
Papildyta:
papkeje
Renginiu papkeje, bet ne naujoku albume, o senioku smile.gif jei neturi slaptazodzio rasyk man i privata wink.gif
Atsakyti
Bendras vaizdas geras smile.gif Tikrai savotiskos nuotraukos, malacius mirksiukas.gif
Papildyta:
Kiek pastebejau Stirniuose vyko, a ne?
Atsakyti
QUOTE(Jeliukas @ 2009 09 09, 19:16)
Bendras vaizdas geras smile.gif  Tikrai savotiskos nuotraukos, malacius mirksiukas.gif
Papildyta:
Kiek pastebejau Stirniuose vyko, a ne?

Jo jo, Stirniuose drinks_cheers.gif Dekui smile.gif
Atsakyti
Pažiūrėjau "The Notebook" tai daba ne noriu bliaut, o bliaunu biggrin.gif Myžnė. Dar eisiu to Sayonaros ir Gaziulkos atradimo žiūrėt. Nu kad dasibaigt biggrin.gif
Atsakyti