Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(peppi @ 2009 09 09, 11:36)
pabandom wink.gif

hi, prodyk kur tu ten tūsinies?

Gal parasyk man mob ar skype, kad negaudyt tave per SM paskui mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,
prasausi kritikos ir patarimu. 4u.gif

Pasimatuoti rudeni
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
Nikke, pirma graziausia man. kitose oda tokia i melynuma, man visos foto turi toki melsva atspalvi g.gif trecioj per tamsus veidas g.gif reziume - modelis grazus, bandyk dar biggrin.gif

Sea, as nerandu kur tas Marciulionis blush2.gif ryte siandien ziurinejau visas tavo foto - jo ner doh.gif blush2.gif g.gif

Hi foto patiko - ta erdve aplink wub.gif , nekvadratinciau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pukė: 09 rugsėjo 2009 - 14:57
QUOTE(Nikkė @ 2009 09 09, 14:03)
Sveikos,
prasausi kritikos ir patarimu.  4u.gif

man patiko pirma ir paskutinė mirksiukas.gif
mėlynumo tai nematau g.gif
bet su šviesa man čia kažkas ne taip...šešėliai tokie nesubtilūs...daug kur veidas šešėlyje...
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2009 09 09, 11:36)
hi, prodyk kur tu ten tūsinies?

jokio ten tūso labai ir nėra, yra taip "vargše vištele nieko nesupratai"...na nesupratau, nesuprantu ir iš kur žmogui žinot kurias taisykles galima laužyt kurias ne...whatever...
http://fotokudra.lt/...p?p=32845#32845

užtat mano profilis gan švarus, škias "baltas lapas"...kaži kodėl brūkšniukai likę dar. O nuotaika tai šian apskritai, nors įsikniaubt ir išsiraudot, kad niekur netinki nei su savo būdu, nei požiūriais nei apskritai ph34r.gif Tuoj praeis...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 09 rugsėjo 2009 - 15:55
praeis mirksiukas.gif
aha aš atkapsčiau pati...paskaičiau

aš tai vakar norėjau verkt smile.gif šiandien šiaip sunku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikkė @ 2009 09 09, 16:03)
prasausi kritikos ir patarimu.  4u.gif
Man taip pat, geriausia pirma, 2, 3 per tamsus veidas, su apsvietimu netvarkoj. va pirmoj man visai patinka apsvietimas, gal ir paskutine butu nieko jei truputi erdves aplink smile.gif
Atsakyti
Aš tai verkt noriu šiandien doh.gif

Gal pilnatis bus be eilės? Ne? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raige: 09 rugsėjo 2009 - 16:56
O as jau raudojau, bet mano vienas kysiu is kart kai tik pajaucia asaras atbega murkdamas ir glaudzias prie veido wub.gif ramybe jis mano
o dabar pilnatis smile.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 09 09, 16:46-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2009 09 09, 16:46)
jokio ten tūso labai ir nėra, yra taip "vargše vištele nieko nesupratai"...na nesupratau, nesuprantu ir iš kur žmogui žinot kurias taisykles galima laužyt kurias ne...whatever...
http://fotokudra.lt/...p?p=32845#32845

užtat mano profilis gan švarus, škias "baltas lapas"...kaži kodėl brūkšniukai likę dar. O nuotaika tai šian apskritai, nors įsikniaubt ir išsiraudot, kad niekur netinki nei su savo būdu, nei požiūriais nei apskritai  ph34r.gif Tuoj praeis...

Net neziuredama jau numaniau su ko kariauji, siulyciau nekreipti demesio, jis su visais kariauja, esu ir as su jo susidejus kazkada, na, visokiu yra visokiu reikia, as ji paleidau paskui, tegu, daviau jam kelia

Peppi, atrasiau tau skypu, bet tu manes nepatvirtini. Ko tau ten sunku? Siaip, ar kazkas su fotkem? ax.gif
Papildyta:
Nikke, man isvisu pirma, bet del sviesos sutinku, kazkas ne taip ax.gif
Papildyta:
Sklausykite, kas zino, kaip Kudroje is serijos istrinti fotke, bet ji yra ne pirma, man vis ta pirma duoda, kitos neeina issirinkti blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Jeliukas @ 2009 09 09, 18:57)
Net neziuredama jau numaniau su ko kariauji, siulyciau nekreipti demesio, jis su visais kariauja

Neesmė čia su kuo, kas yra pašnekovas žinau, yra už ką labai vertinu, yra kas siutina, bet anyway...ne visai pašnekove čia esmė, o konkrečiame tekste. Kai pagalvoji, galėjau ir pati nutylėt, bet surašiau kaip susirodė ir kaip vis dar atrodo ir tiek...aš gi pati pusė choleriko, užtat ūmiai ir užsiplieskiu.Ypač kai kokią jautrią vietą užkabina, šįkart tai buvo apie sąžiningumą...ir sudėtingiau reagavau į admino pasisakymą ta tema, bet prasiaiškinom kiek, gyvensiu. smile.gif Bet ne...visko nesupratau cool.gif
Atsakyti
QUOTE(raige @ 2009 09 09, 15:56)
Aš tai verkt noriu šiandien doh.gif

Gal pilnatis bus be eilės? Ne? smile.gif

Kas nutiko? unsure.gif
Atsakyti