Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

katinas neblogas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 09 08, 20:45)
Kai kam meete zadejau parodyt katinus, bet rodau tik viena tongue.gif kits kad ir labai fotogeniskas, bet megsta pozuoti netinkamose vietose biggrin.gif

ar tik ne gaziulkai žadėjai? biggrin.gif
nu ir kaip? patenkinta objektyvu?
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 09 08, 19:29)
Bet, kad padarei tai nekvadrata, net akis mato. kai kerpi tai pasiziurek width ir height.

o počemū reikia tikslaus kvadrato? g.gif Čia nepriešgyniauju biggrin.gif , čia tikrai net netaikiau tikslaus padaryt, t.y. to net nesiekiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 08 rugsėjo 2009 - 19:56
QUOTE(bite maja @ 2009 09 08, 21:49)
ar tik ne gaziulkai žadėjai?  biggrin.gif
nu ir kaip? patenkinta objektyvu?
ne ne, Ninin sakiau, kad bus foto biggrin.gif
o objektyvu, na siap nezinau, kad ji isigyjau tai tikrai patenkinta, bet truputi nusivyliau, nes maniskis Helios'as graziau piesia, triuksmas su juo ne taip jauciasi ir "paplaukimas" kitos (pirmas ispudis toks). Na o privalumai, kad fokusuoja ir fotografavimo atstumas neribotas smile.gif
matyt ivertinsiu ji ir deramai pasidziaugsiu kuomet gris paties fotografavimo dziaugsmas, nes dabar kazkokia tustuma
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2009 09 08, 20:40)
aš kirpau šitaip  ax.gif

aha, na jei gyvenime sugalvočiau spausdint, reikės atidžiau prisėst. Šitaip sumėtyta dėl formato dar nebuvau, bet tiesą sakant bene pirmas kartas kai kvadratas (na ar kažkas panašaus į jį) man patiko, šiaip kiek buvo panašių pasiūlymų taip daryt kituose kadruose man pačiai absoliučiai "nelipo".
Papildyta:
QUOTE(Saulės pūga @ 2009 09 08, 20:42)
Dar ten kažkoks rūkuose skendintis matosi.

Tas kažkas priėjus pasirodė jie. Gal keturi. Visaip šūkaliojo, pradžioj maniau žvejai, o priėjus atradau pramogaujančius žmones: t.y. prisitvirtinančius prie tilto turėklų kažkokiomis virvėmis (berods net ne tampriomis) ir šokančius žemyn, kal liktų kabaliuoti vos keli metrai nuo vandens. Tik nušokus jau prastai matėsi.
Va ką žmonės ryte veikia bigsmile.gif

Nors tą rūką fotkinau jau tokiu "išeinamuoju" momentu: t.y. atėjau kai jis dar buvo, o išėjau po pusvalandžio kai jau buvo kone pasitraukęs.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 08 rugsėjo 2009 - 20:07
smile.gif+2009 09 08, 21:56-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2009 09 08, 21:56)
o počemū reikia tikslaus kvadrato?  g.gif Čia nepriešgyniauju  biggrin.gif , čia tikrai net netaikiau tikslaus padaryt, t.y. to net nesiekiau.
na va man disbalansas kazkox ziurint biggrin.gif nei sis nei tas. santykis manau turi buti tarp aukscio ir plocio, taip kaip ir kompozicija pacioje nuotraukoje, juk ne veltui yra ir 3dalio taisykle. tas pats su formatu, arba kvadratas, arba staciakampis =kvadratas+puse kvadrato. taisyklemis niekada samoningai nesivadovauju, gal jos iaugusios many, gi pastoviai del to kabinejuos biggrin.gif
bet manau reik turet sipru pojuti, kad jas lauzyt. as tai tikrai neturiu, bet va ta nuotrauka man kzkaip neprilipo, nei kadravimas nei formatas, o va bites variantas privercia sukoncentruot demesi nuotraukoje ten kur reikia smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grethenn: 08 rugsėjo 2009 - 20:08
QUOTE(Grethenn @ 2009 09 08, 20:45)

kokis katulis bigsmile.gif Mano pozuot išvis nemėgsta chamas biggrin.gif

Pasiliksiu kur nors sau tą bitės variantą apmąstymams smile.gif Man tai atrodo puiki foto ir visaip labai gražiai žiūrisi laugh.gif
Juokauju. Patinka iš tikro, bet nebesimėtysiu šiandien, o tai ir taip visą dieną veikiu viską išskyrus nefotografinius nepramoginius darbus kurie su laiku jau net kapsi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 08 rugsėjo 2009 - 20:13
smile.gif+2009 09 08, 16:18-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2009 09 08, 16:18)
Šiandien ryte pažiūrėjus per langą nusprendžiau atidaryt rūkų/lašiukų sezoną biggrin.gif Tiesa kiek vėlokai išėjau, bet dar šį tą spėjau...

gražu, romantiška, tylu ir ramu thumbup.gif

QUOTE(Grethenn @ 2009 09 08, 21:06)
na va man disbalansas kazkox ziurint biggrin.gif nei sis nei tas. santykis manau turi buti tarp aukscio ir plocio, taip kaip ir kompozicija pacioje nuotraukoje, juk ne veltui yra ir 3dalio taisykle. tas pats su formatu, arba kvadratas, arba staciakampis =kvadratas+puse kvadrato. taisyklemis niekada samoningai nesivadovauju, gal jos iaugusios many, gi pastoviai del to kabinejuos biggrin.gif

ooo, kaip gudriai smile.gif ačiū, įsidemėsiu thumbup.gif
Atsakyti
Wyshnia, na fainos man zinok tos Tavo fotkes smile.gif na visko visko yra, bet dauguma patinka ir yra labai geru smile.gif bet to ale remuko tai nepripazistu
o cia ne lt vyko? labai panasu i jazz hotel'i
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 09 08, 20:10)
Wyshnia, na fainos man zinok tos Tavo fotkes smile.gif na visko visko yra, bet dauguma patinka ir yra labai geru smile.gif bet to ale remuko tai nepripazistu
o cia ne lt vyko? labai panasu i jazz hotel'i

Dekui uz nuomone Grethenn smile.gif Del remo, tai zinojau, kad galbut uzklius ne vienam, bet man tuo metu taip reikejo, dabar gal jau nebedeciau smile.gif Nerinkau tik mano nuomone geriausiu nuotrauku - toki misinuka sukeliau, bet smagu girdet, kad kai kurios patiko. Vyko jos LT, tik ne jazz hoteli, o kazkur prie Traku, jau nebepamenu ax.gif Cia tos mano siu metu lietuviskos, bet manau ir angliskas greitu laiku sukelsiu smile.gif
Atsakyti
Įsivėliau FK į pokalbį apie taisykles...jaučiu nereikėjo, bet erzina, kai pats apeidinėdamas vienas taisykles, kitam atrašinėji dėl kitų laužymo...arba ten tos "kitos" netaisyklės, arba aš višta arba ...ai žodžiu prisidaviau ir gal dabar bano laukt ar ką...dar ten neturėjau, bet čia matyt lyg ir savanoriškai gaunas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 09 rugsėjo 2009 - 09:17
QUOTE(Jeliukas @ 2009 09 07, 18:56)
Peppi mes su Inga kalbam apie ketvirtadienio vakara, ar tau tinka?

pabandom wink.gif

hi, prodyk kur tu ten tūsinies?
Atsakyti