Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Jeliukas @ 2009 09 08, 10:47)
Man irgi pirma labiausiai.

Klausykite, turiu klausyma, kadangi nelabai moku anglu kalba, niekaip neatrandu kaip Flickre sugrupuoti foto, sudet as moku, bet kaip padaryti albumus blush2.gif  Padekite ax.gif

organize- your sets- make a new set 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jeliukas @ 2009 09 08, 10:47)
Man irgi pirma labiausiai.

Klausykite, turiu klausyma, kadangi nelabai moku anglu kalba, niekaip neatrandu kaip Flickre sugrupuoti foto, sudet as moku, bet kaip padaryti albumus blush2.gif  Padekite ax.gif

organize/add to set/new set paskui tik pasizymejus is apatines eiles uzkeli i virsu ir viskas smile.gif
Atsakyti
Aciu labai 4u.gif
Atsakyti
Šiandien ryte pažiūrėjus per langą nusprendžiau atidaryt rūkų/lašiukų sezoną biggrin.gif Tiesa kiek vėlokai išėjau, bet dar šį tą spėjau...
Tik kur tuos lašiukus bedėt... cool.gif

user posted image
Atsakyti
smile.gif+2009 09 08, 16:18-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2009 09 08, 16:18)
Šiandien ryte pažiūrėjus per langą nusprendžiau atidaryt rūkų/lašiukų sezoną biggrin.gif Tiesa kiek vėlokai išėjau, bet dar šį tą spėjau...
Tik kur tuos lašiukus bedėt... cool.gif

ašai įkvadratinčiau šitą reikalą smile.gif
šiandien pas mus ir atslinko rūkas nuo upės. gražu buvo, bet reikėjo į darbą važiuot.
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2009 09 08, 16:55)
šiandien pas mus ir atslinko rūkas nuo upės. gražu buvo, bet reikėjo į darbą važiuot.

As tai prabudau anksti ir isejau laiku, bet taip su darbais blogai, kad nepafotografavau ruko... o grazu... ir saules buvo... As siandien - piktas keksas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2009 09 08, 16:55)

žinai, labai sunkiai darau ką kiti pataria. O su kvadratais nelabai draugauju, bet pažiūrėjau ir pabandysiu biggrin.gif

g.gif

user posted image

žinokit turbūt labiau patinka unsure.gif g.gif Kaip netikėta. Susinarpliojau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 08 rugsėjo 2009 - 16:32
Hi - znk kvadratas rimtai geriau bigsmile.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 09 08, 17:18-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2009 09 08, 17:18)
Šiandien ryte pažiūrėjus per langą nusprendžiau atidaryt rūkų/lašiukų sezoną biggrin.gif
Bet, kad padarei tai nekvadrata, net akis mato. kai kerpi tai pasiziurek width ir height.
o siaip pati nuotrauka man tikrai patinka, tas rukas man toks ne per silpnas..ne per stiprus. gal ir fainiau butu tik subegiku, bet tebunie. na o siaip mano nuomone pailgas formatas zymiai geriau ziurisi, lieka tuscios, "skaidrios" erdves kuri pabrezia stulpeliu ritma
Atsakyti
smile.gif+2009 09 08, 17:07-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2009 09 08, 17:07)
žinai, labai sunkiai darau ką kiti pataria. O su kvadratais nelabai draugauju, bet pažiūrėjau ir pabandysiu biggrin.gif

žinokit turbūt labiau patinka  unsure.gif  g.gif  Kaip netikėta. Susinarpliojau biggrin.gif

aš kirpau šitaip ax.gif
user posted image
Atsakyti
O man labai patinka, kad yra ir mergina. bėgikas turi ką vytis. Ar bent pralenkti keliu į rūką. Dar ten kažkoks rūkuose skendintis matosi. Perspektyva daili ir tokia baugoka. Gražu ir gražu smile.gif
Atsakyti
Kai kam meete zadejau parodyt katinus, bet rodau tik viena tongue.gif kits kad ir labai fotogeniskas, bet megsta pozuoti netinkamose vietose biggrin.gif
nekomentuokit, tik dziaugiuos nauju turtu ir vel nieko nebesuprantu po tokios nefotografavimo pauzes smile.gif

user posted image
Papildyta:
QUOTE(bite maja @ 2009 09 08, 21:40)
aš kirpau šitaip  ax.gif
o, taip daug geriau smile.gif toks kvadratas musiet geresnis uz vertikalu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grethenn: 08 rugsėjo 2009 - 19:48