Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Labukas, man atostogos nuo SM ir fotografavimo blush2.gif

Cia susipazinimui blush2.gif Pries menesiuka tapau TETA biggrin.gif Mano dukterecia wub.gif
user posted image

Visgi spejau ir pravirkdyti doh.gif
user posted image

Gerai, kad mama salia buvo, tai ramino blush2.gif
user posted image

Kadangi su dukterecia sesja nepavyko, tai savo pupas dar nupleskinau biggrin.gif
user posted image

O cia siaip... "Paparaces"
user posted image

Atsakyti
Vasaraite - man ta pravirkdyta labai miela wub.gif wub.gif bet efoto gautum velnių už vaiko virdymą ax.gif

Įkėliau vestuvių fotofilmą į youtubą http://www.youtube.c...h?v=1UnvCrqQo-g
komentarai laukiami ax.gif
Atsakyti
Sadi - ka ir bekomentuot.... saunuole 4u.gif 4u.gif 4u.gif

O klientura patenkinta? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 05 rugsėjo 2009 - 09:13
Gražu 4u.gif
Turiu aš kažkaip (na na taip) pasidėliojus su krikštynom, bet ten ppointas ir parodyt nemoku. Ten šiaip, pagal savo išmislą dėliojau, nebuvo "užsakyme"...

Vasaraite, pasisekė tavo dukterėčiai, turės gražių vaikystės nuotraukų biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 05 rugsėjo 2009 - 09:07
Sadi,saunuole 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 09 05, 09:36)
O klientura patenkinta?  bigsmile.gif

ačiū 4u.gif
klientūra iš džiaugsmo nešokinėjo, gan santūriai padėkojo, sakė kad gražu. Paskui pasakė kad jie jau buvo matę flickre ir atsidžiaugė smile.gif Sakė kad gali rekomenduot mane, tai supratau kad viltis pateisinau ax.gif

smile.gif+2009 09 05, 10:04-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2009 09 05, 10:04)
Turiu aš kažkaip (na na taip) pasidėliojus su krikštynom, bet ten ppointas ir parodyt nemoku. Ten šiaip, pagal savo išmislą dėliojau, nebuvo "užsakyme"...

aš dariau su proshow gold, gaunasi normalus mpeg failas, įrašiau dvd diską, tai pasileido per teliką thumbup.gif

QUOTE(inesaS @ 2009 09 05, 10:11)
Sadi,saunuole 4u.gif

ačiū 4u.gif
man pačiai tai norėtųsi skaidresnių nuotraukų, šventiškesnių, iškilmingesnių gal.... nu kažkokio baltumo trūksta gal, šventiškumo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2009 09 05, 11:55)
aš dariau su proshow gold, gaunasi normalus mpeg failas, įrašiau dvd diską, tai pasileido per teliką  thumbup.gif

tai per teliką (DVD) ir pps paprastas pasileidžia ir net jpeg failai iš disko. Aš tik čia parodyt nemoku biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Sadi @ 2009 09 05, 11:55)
man pačiai tai norėtųsi skaidresnių nuotraukų, šventiškesnių, iškilmingesnių gal.... nu kažkokio baltumo trūksta gal, šventiškumo  g.gif

slepiuos po lapais ph34r.gif
Atsakyti
Vasaraite, man pirmasis ir antrasis portretai patiko 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 09 04, 21:21)
mes čia su bite neseniai kalbėjom, kad artėja Lapkritis..smile.gif) (žr. mano parašą)
o kas cia bus ta novemberio 5ta? as tipo irgi naujoke rolleyes.gif
o as neemigravau kol kas biggrin.gif
nedarykit spaudimo ant manes, dar sugalvosiu skipint objektyva vardan sventos ramybes laugh.gif

QUOTE(O @ 2009 09 04, 22:02)
Man i darba 13.30 vat dabar galvoju gal uzsukti pas jus na ogoniok rolleyes.gif
Uzsuk uzsuk, bent valandelei smile.gif

QUOTE(Vasaraitė @ 2009 09 04, 23:02)
Cia susipazinimui
man antra labiausiai, baisiai smagiai verkia:) ir nesuprantu kas cia per skalpavimas gali but uz kudykio verkima, jie gi matyt 2/3 gyvenimo praverkia..ar ne? laugh.gif

QUOTE(Sadi @ 2009 09 05, 02:01)
Įkėliau vestuvių fotofilmą į youtubą
Visokiu yra, yra ir smagiu ir paprastesniu smile.gif

o siaip cia per toki monitoriu dabar ziuriu, kad nelabai ir suprantu ir pasakyt ka galiu
Atsakyti
Vasaraite, sveika sugrizus, smagu matyti. Prasom i Vilniu, pasimeetinsim. 4u.gif

Sadi, visu pirma tai sveikinu, saunuole, priemei drasu sprendima ir tikrai sauniai susitvarkei. Sveikinu ir zaviuosi. thumbup.gif Kadangi prasei kritikos, galiu pasakyti savo kuklia nuomone (grynai teorine, as gi renginiu nefotografavus) - man kazkiek pritruko detaliu. Kazkokiu akimirku, ne vien chronologines istorijos kaip kas vyko zingsnis po zingsnio. Zvilgsniu, nuotaiku. Be to, mano galva, butu pravertusios grazios detales is nuotakos aprangos ar sukuosenos - juk nuotaka ilgiausiai ruosiasi ir puosiasi, todel sita aspekta vestuviu fotografas butinai turi parodyti. Klausimu kelia tavo diptikai - kai kurie man tikrai nesulipo ir nepapilde vienas kito. Na, ir kas dar butu gerai, bet cia jau aukstasis pilotazas - pabandyti parodyti tai, kas tose vestuvese buvo originalaus, labai asmenisko, ko kitur nebuna (dabar galvoj paskutine rodyta Peppi nuotrauka su gitara, arba Sea Roko naktys).
Bet pabreziu, kad tai - tik kabinejimasis. Cia as greiciausiai is pavydo rasau, kadangi pati taip nesugebu fotografuoti. mad.gif cray.gif cry.gif
Beja, labai graziai uzbaigiai filma. wub.gif

O Novemberio 5 ir mane labai domina, prasyciau "inesti aiskumo" blink.gif smile.gif
Atsakyti
ot nesupratingos.. jeigu aš paaiškinsiu, kas ta November penktoji, tai mes jos nešvęsim, nes... nebus kam švęsti biggrin.gif kas ateis į meet'ą, tas ir sužinos biggrin.gif viskas, būkit žmonės, neklausinėkit biggrin.gif
Atsakyti
OK, per meeta tinka. biggrin.gif

Buvau siandien besituokianciu draugu prie baznycios pasveikinti, maciau, Avytess fotografavo. Trypciojau trypciojau, prieiti prisistatyti - neprieiti... Ir nepriejau... tongue.gif
Beja, buvo 3 fotografai. blink.gif
Atsakyti