Labukas, man atostogos nuo SM ir fotografavimo
Cia susipazinimui Pries menesiuka tapau TETA Mano dukterecia
Visgi spejau ir pravirkdyti
Gerai, kad mama salia buvo, tai ramino
Kadangi su dukterecia sesja nepavyko, tai savo pupas dar nupleskinau
O cia siaip... "Paparaces"
Vasaraite - man ta pravirkdyta labai miela bet efoto gautum velnių už vaiko virdymą
Įkėliau vestuvių fotofilmą į youtubą http://www.youtube.c...h?v=1UnvCrqQo-g
komentarai laukiami
Įkėliau vestuvių fotofilmą į youtubą http://www.youtube.c...h?v=1UnvCrqQo-g
komentarai laukiami
Sadi - ka ir bekomentuot.... saunuole
O klientura patenkinta?
O klientura patenkinta?
QUOTE(Peperoni @ 2009 09 05, 09:36)
O klientura patenkinta?
ačiū
klientūra iš džiaugsmo nešokinėjo, gan santūriai padėkojo, sakė kad gražu. Paskui pasakė kad jie jau buvo matę flickre ir atsidžiaugė Sakė kad gali rekomenduot mane, tai supratau kad viltis pateisinau
+2009 09 05, 10:04-->
QUOTE(hi @ 2009 09 05, 10:04)
Turiu aš kažkaip (na na taip) pasidėliojus su krikštynom, bet ten ppointas ir parodyt nemoku. Ten šiaip, pagal savo išmislą dėliojau, nebuvo "užsakyme"...
aš dariau su proshow gold, gaunasi normalus mpeg failas, įrašiau dvd diską, tai pasileido per teliką
QUOTE(inesaS @ 2009 09 05, 10:11)
Sadi,saunuole
ačiū
man pačiai tai norėtųsi skaidresnių nuotraukų, šventiškesnių, iškilmingesnių gal.... nu kažkokio baltumo trūksta gal, šventiškumo
QUOTE(Sadi @ 2009 09 05, 11:55)
aš dariau su proshow gold, gaunasi normalus mpeg failas, įrašiau dvd diską, tai pasileido per teliką
tai per teliką (DVD) ir pps paprastas pasileidžia ir net jpeg failai iš disko. Aš tik čia parodyt nemoku
Papildyta:
QUOTE(Sadi @ 2009 09 05, 11:55)
man pačiai tai norėtųsi skaidresnių nuotraukų, šventiškesnių, iškilmingesnių gal.... nu kažkokio baltumo trūksta gal, šventiškumo
slepiuos po lapais
QUOTE(sayonara @ 2009 09 04, 21:21)
mes čia su bite neseniai kalbėjom, kad artėja Lapkritis..) (žr. mano parašą)
o kas cia bus ta novemberio 5ta? as tipo irgi naujoke o as neemigravau kol kas
nedarykit spaudimo ant manes, dar sugalvosiu skipint objektyva vardan sventos ramybes
QUOTE(O @ 2009 09 04, 22:02)
Man i darba 13.30 vat dabar galvoju gal uzsukti pas jus na ogoniok
Uzsuk uzsuk, bent valandelei QUOTE(Vasaraitė @ 2009 09 04, 23:02)
Cia susipazinimui
man antra labiausiai, baisiai smagiai verkia:) ir nesuprantu kas cia per skalpavimas gali but uz kudykio verkima, jie gi matyt 2/3 gyvenimo praverkia..ar ne? QUOTE(Sadi @ 2009 09 05, 02:01)
Įkėliau vestuvių fotofilmą į youtubą
Visokiu yra, yra ir smagiu ir paprastesniu o siaip cia per toki monitoriu dabar ziuriu, kad nelabai ir suprantu ir pasakyt ka galiu
Vasaraite, sveika sugrizus, smagu matyti. Prasom i Vilniu, pasimeetinsim.
Sadi, visu pirma tai sveikinu, saunuole, priemei drasu sprendima ir tikrai sauniai susitvarkei. Sveikinu ir zaviuosi. Kadangi prasei kritikos, galiu pasakyti savo kuklia nuomone (grynai teorine, as gi renginiu nefotografavus) - man kazkiek pritruko detaliu. Kazkokiu akimirku, ne vien chronologines istorijos kaip kas vyko zingsnis po zingsnio. Zvilgsniu, nuotaiku. Be to, mano galva, butu pravertusios grazios detales is nuotakos aprangos ar sukuosenos - juk nuotaka ilgiausiai ruosiasi ir puosiasi, todel sita aspekta vestuviu fotografas butinai turi parodyti. Klausimu kelia tavo diptikai - kai kurie man tikrai nesulipo ir nepapilde vienas kito. Na, ir kas dar butu gerai, bet cia jau aukstasis pilotazas - pabandyti parodyti tai, kas tose vestuvese buvo originalaus, labai asmenisko, ko kitur nebuna (dabar galvoj paskutine rodyta Peppi nuotrauka su gitara, arba Sea Roko naktys).
Bet pabreziu, kad tai - tik kabinejimasis. Cia as greiciausiai is pavydo rasau, kadangi pati taip nesugebu fotografuoti.
Beja, labai graziai uzbaigiai filma.
O Novemberio 5 ir mane labai domina, prasyciau "inesti aiskumo"
Sadi, visu pirma tai sveikinu, saunuole, priemei drasu sprendima ir tikrai sauniai susitvarkei. Sveikinu ir zaviuosi. Kadangi prasei kritikos, galiu pasakyti savo kuklia nuomone (grynai teorine, as gi renginiu nefotografavus) - man kazkiek pritruko detaliu. Kazkokiu akimirku, ne vien chronologines istorijos kaip kas vyko zingsnis po zingsnio. Zvilgsniu, nuotaiku. Be to, mano galva, butu pravertusios grazios detales is nuotakos aprangos ar sukuosenos - juk nuotaka ilgiausiai ruosiasi ir puosiasi, todel sita aspekta vestuviu fotografas butinai turi parodyti. Klausimu kelia tavo diptikai - kai kurie man tikrai nesulipo ir nepapilde vienas kito. Na, ir kas dar butu gerai, bet cia jau aukstasis pilotazas - pabandyti parodyti tai, kas tose vestuvese buvo originalaus, labai asmenisko, ko kitur nebuna (dabar galvoj paskutine rodyta Peppi nuotrauka su gitara, arba Sea Roko naktys).
Bet pabreziu, kad tai - tik kabinejimasis. Cia as greiciausiai is pavydo rasau, kadangi pati taip nesugebu fotografuoti.
Beja, labai graziai uzbaigiai filma.
O Novemberio 5 ir mane labai domina, prasyciau "inesti aiskumo"
OK, per meeta tinka.
Buvau siandien besituokianciu draugu prie baznycios pasveikinti, maciau, Avytess fotografavo. Trypciojau trypciojau, prieiti prisistatyti - neprieiti... Ir nepriejau...
Beja, buvo 3 fotografai.
Buvau siandien besituokianciu draugu prie baznycios pasveikinti, maciau, Avytess fotografavo. Trypciojau trypciojau, prieiti prisistatyti - neprieiti... Ir nepriejau...
Beja, buvo 3 fotografai.