Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(sayonara @ 2009 09 07, 18:51)
o kitos kaip, irgi su įbrėžimais?
nezinau, matyt ir Tu cia juokauji, bet as tai juokavau tikrai biggrin.gif
man tikrai buvo malonu smile.gif
dar del ko bijojau susitikti.. manau, kad nebegalesiu vertinti objektyviai, vis tik kai pamatai zmones akis i aki sugriuna ta siena kuri leidzia viska rezti atvirai i akis. bet as labai tikiuos islikti tokia pati storzieve biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 09 07, 16:59)
nezinau, matyt ir Tu cia juokauji, bet as tai juokavau tikrai biggrin.gif
man tikrai buvo malonu smile.gif
dar del ko bijojau susitikti.. manau, kad nebegalesiu vertinti objektyviai, vis tik kai pamatai zmones akis i aki sugriuna ta siena kuri leidzia viska rezti atvirai i akis. bet as labai tikiuos islikti tokia pati storzieve biggrin.gif

nežinau, kaip Tu, bet dėl manęs nesijaudink - buvau atvira ir tikrai tokia liksiu..smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, o man tai smagu tokie meetai ir Sayonara nebebaisi. Tik mes su Une kol sukuosenas pasidarem, tai mandagiai velavom, del to Nikke tik tarpdury sutikom bigsmile.gif fainos Jus man visos 4u.gif
Atsakyti
As tai manau gyvai susitikus nebekyla minciu kad kazkas ant taves "vaziuoja" - kai tuo tarpu tik issako kritika mirksiukas.gif
Ir galu gale - nuo kada kritika gali pakenkti? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(BN @ 2009 09 07, 18:53)
Ir galu gale - nuo kada kritika gali pakenkti?  biggrin.gif

tada kai nemoki jos priimt. Užverda kraujas, supyksti ir pasakai tuos lemtingus žodžius "Daugiau nebefotkinsiu!" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Amise @ 2009 09 07, 16:55)
tada kai nemoki jos priimt. Užverda kraujas, supyksti ir pasakai tuos lemtingus žodžius "Daugiau nebefotkinsiu!" lotuliukas.gif

biggrin.gif gal greiciau - jus manes nesuprantat, todel iseinu, ate ir nebekvieskit atgal doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
na man tai Sayonara niekada ir neatrode baisi biggrin.gif

QUOTE(BN @ 2009 09 07, 19:53)
As tai manau gyvai susitikus nebekyla minciu kad kazkas ant taves "vaziuoja" - kai tuo tarpu tik issako kritika  mirksiukas.gif
Ir galu gale - nuo kada kritika gali pakenkti?  biggrin.gif
nu o kam cia dabar gali kilti tokios mintis? biggrin.gif
o i kritika buna oj kaip sureguoja, oj, kad paskui baisu ir zodi istart smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2009 09 07, 16:39)
Sea, eina pletkai, kad i Londona atvyksi g.gif Jei turesi nors truputi laiko, gal kavos/arbatos/pietu/pafotografuot? bigsmile.gif

p.s. eilini kart pavydziu jums meeto biggrin.gif

Wyshnia, as mielai wub.gif laiko turesiu visa savaite nuo spalio 25 iki lapkricio 2 dienos biggrin.gif tai jei koki pusdieni iseitu praleist tamsos draugijoje butu labai labai smagu thumbup.gif

Smagu, buvo su jumi susitikt moterys 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 09 07, 18:09)
na man tai Sayonara niekada ir neatrode baisi biggrin.gif

nu va, nesąmonė kažkokia schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 09 07, 15:59)
manau, kad modelis minimoje foto yra Jeliukes vyras laugh.gif (aisku, Jeliukes zinute nuskambejo kiek dviprasmiskai  biggrin.gif )

hm hm, kaip dviprasmiskai g.gif tiesiog apsidziaugiau, kad VV ji idejo ir pasidalinau ax.gif nes ji is musu sesijos niekur nieko nebuvo dejus, tai jau galvojau, kad blogi modeliai mes smile.gif
Papildyta:
Gaila, kad siandien negalejau sudalyvauti meete, bet l noreciau su visais pabendrauti gyvai, tai kita karta tikrai pasistengsiu drinks_cheers.gif Man aisku butu fainiau vakare susitikti smile.gif

Peppi mes su Inga kalbam apie ketvirtadienio vakara, ar tau tinka?
Atsakyti
Buvo smagu pasimatyti ir susipažinti su naujokėm thumbup.gif
Atsakyti
O aš šiandien Sadi mačiau tada ot tongue.gif
Atsakyti