Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Peperoni @ 2009 09 07, 15:59)
manau, kad modelis minimoje foto yra Jeliukes vyras laugh.gif (aisku, Jeliukes zinute nuskambejo kiek dviprasmiskai  biggrin.gif )

Nu tataigi, kad aš kaip tik ta antra prasme ir suinterpretavau cool.gif
Atsakyti
Aš pirmą akimirką po tos foto irgi pasišiaušiau biggrin.gif Paskui supratau kas kur biggrin.gif
Va čia pavyzdžiui raigė dalyvauja fotokūdroj, dar keturias malkas fotografui surinko biggrin.gif : http://fotokudra.lt/...p...topw&page=1 biggrin.gif biggrin.gif

Peppi, "taip, kaip yra" gali būt su kvarbatkom. Manau.
Atsakyti
Oho koks romantiskas zmogiukas slapiu keleliu zygiuoja biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2009 09 07, 16:01)
aš mėginau į tą wed užsiregistruoti bet jau kurį laiką negaunu patvirtinimo g.gif jie ten gal kartą per mėnesį tvirtina, o gal dar kažką reik padaryt g.gif ?

gal pabandyk emailą parašyt unsure.gif nenustebčiau jei A.Pocej tiesiog užsiėmęs baiginėdamas vestuvių sezoną smile.gif

he he, gerai kad aš pataikiau registruotis, kai dar nebuvo jokių ilgų tvirtinimų ir pan. hihihi.gif
QUOTE(raige @ 2009 09 07, 16:07)

Va čia pavyzdžiui raigė dalyvauja fotokūdroj, dar keturias malkas fotografui surinko biggrin.gif : http://fotokudra.lt/...p...topw&page=1 biggrin.gif biggrin.gif

niam niam wub.gif
Atsakyti
Nu žodžiu dėmesio trūkumą kompensavau, dabar gerai jaučiuosi biggrin.gif

Grethenn, kaip tos ciocės? Aš jas irgi norėčiau pamatyt biggrin.gif

Amise, parodyk save wed'e ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raige: 07 rugsėjo 2009 - 15:20
Grethenn, tavo atsakymas stebimas. ph34r.gif lens.gif gun_bandana.gif nono.gif

laugh.gif
Atsakyti
Nu ot pasiutus ta Nikke biggrin.gif
Atsakyti
Sea, eina pletkai, kad i Londona atvyksi g.gif Jei turesi nors truputi laiko, gal kavos/arbatos/pietu/pafotografuot? bigsmile.gif

p.s. eilini kart pavydziu jums meeto biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(raige @ 2009 09 07, 15:07)
Peppi, "taip, kaip yra" gali būt su kvarbatkom. Manau.

aišku gali smile.gif man nebuvo...dar... biggrin.gif nors va antros vestuvės buvo kvarbatiškesnės biggrin.gif
dar truputį palauksiu o tada parodysiu, man taip lengviau atsirinkti kai pirmas įspūdis praeina, susidraugavom su užsakovais, labai faini žmogeliukai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(O @ 2009 09 07, 13:54)
O ir Grethen dabar bijos rodytis  biggrin.gif

QUOTE(sayonara @ 2009 09 07, 14:24)
nu gal nebebijos?..smile.gif bent jau aš nesikandžiojau. bigsmile.gif

QUOTE(raige @ 2009 09 07, 16:52)
Grethen gyva? biggrin.gif

QUOTE(Ninin @ 2009 09 07, 16:53)
gyva gyva  lotuliukas.gif  ir laiminga lyg, nes gavo 35mm ir naujokės gyvos  cool.gif

QUOTE(Nikkė @ 2009 09 07, 17:02)
Sveikutele ir nepaliesta. Visus smugius savo placiom krutinem atlaike vyriausioji amziaus grupe. Tiesa, tik patys ir smugiavo, niekas ju nepuole. Uch, tie pensininkai...
laugh.gif

QUOTE(raige @ 2009 09 07, 17:14)
Grethenn, kaip tos ciocės? Aš jas irgi norėčiau pamatyt biggrin.gif

QUOTE(Nikkė @ 2009 09 07, 17:18)
Grethenn, tavo atsakymas stebimas.  ph34r.gif  lens.gif gun_bandana.gif  nono.gif
laugh.gif
O demesio, o demesio bis.gif
na o siaip, jei atvirai.. Sayonara tai baisoka blink.gif Tikrai piktas ir arsus zmogus, randu gal ir neliks, bet kokias pora savaiciu ibrezimai dar matysis unsure.gif
Na o jei dar atviriau, tai galvojau bus baisiau biggrin.gif Visas kinkadrebes raginu spirt sau siknon, susirast priezasti (taip lengviau) ir eit kada i meeta wink.gif man jei vel sirdis nesudrebes tai as kartosiu tongue.gif faina wub.gif

QUOTE(raige @ 2009 09 07, 14:33)
Grethen, nesakau, kad noriu fotkinti kažkaip labai kitam stiliuje - save sunku perlaužti, o matyt ir nereikia. Natūroj aš labai skysta, jautri, sentimentali, tad ir mano foto tokios.
Na, tai kuom blogai? ar skaitai kad sitam seiletam stiliuj esi labai prasta?
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 09 07, 16:39)
na o siaip, jei atvirai.. Sayonara tai baisoka  Tikrai piktas ir arsus zmogus, randu gal ir neliks, bet kokias pora savaiciu ibrezimai dar matysis
Na o jei dar atviriau, tai galvojau bus baisiau Visas kinkadrebes raginu spirt sau siknon, susirast priezasti (taip lengviau) ir eit kada i meeta man jei vel sirdis nesudrebes tai as kartosiu  faina 

*****, o aš rašiau, kad nesikandžiojau, bet musėt kokis tai transas buvo, matai, net nepamenu, kad apibraižiau ir buvau tokia pikta ir arši.

o kitos kaip, irgi su įbrėžimais?

atsiprašau, į meetus tikriausiai daugiau neisiu, dabar jau aš bijau. SAVĘS. tikino tikino ir įtikino mane, kad esu baisuoklė. dabar bijau savęs, matot, net nepamenu, ką veikiau ir ką sužalojau. aleliuuujjaaaa smile.gif raik egzorcisto man.

Atsakyti
O, Grethenn! Gyva vis tik biggrin.gif
Atsakyti