Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(raige @ 2009 09 07, 14:39)

gaila.... unsure.gif
Atsakyti
Atnesu linkejimu visoms, siandien susimeetinusiom. 4u.gif Labai smagu buvo susimatyti, faina jus chebra, ka jau ir besakyti. Ir kiekviena atskirai faina, ir visos kartu... Noriu dar! tongue.gif

Is tiesu idomu butu aptureti produktyvesni meeta, workshopa, tsakant, su darbine dalimi (praktinis fotografavimas) ir teorine (aptarimas, pliurpimas ir pilvu prikimsimas - kad neperkusti hihihi.gif). Man, pvz, tinka kiekviena darbo diena iki 14 val. biggrin.gif Ka galvojat?
Atsakyti
Eikit į burbuliatorių vakare, bus darbinis laugh.gif
Atsakyti
ooooho, kokia iniciatyva ir ikvepimu padvelke biggrin.gif thumbup.gif

p.s. o kur sios dienos iliustracijos? g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
biggrin.gif biggrin.gif man tai netinka jokia darbo diena, nes ji.. darbo diena..smile.gif))

p.s. ačiū atėjusioms smile.gif
Atsakyti
Grethen gyva? biggrin.gif
Atsakyti
4u.gif 4u.gif 4u.gif

Ačiū už meetuką! Patiko! Iš tikrųjų tai šaunios tos mūsų pažengusios biggrin.gif ir nebaisios tongue.gif Lauksim nuotraukyčių!

Nikke, aš visada už mirksiukas.gif

Raige, gyva gyva lotuliukas.gif ir laiminga lyg, nes gavo 35mm ir naujokės gyvos cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ninin: 07 rugsėjo 2009 - 14:54
Žinot kąą, prašom nesijuokt, aš tik šiaip smalsi ir nesusipratus, bet kak by čia viską suprast? blush2.gif

QUOTE(Jeliukas @ 2009 09 03, 13:43)
he he, mano vyras dalyvauja Temoje  http://fotokudra.lt/...p...=cat&page=1, geras, man atrodo dejau Jums sia foto kazkada pasiziureti

Atsakyti
smile.gif+2009 09 07, 15:57-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2009 09 07, 15:57)
Žinot kąą, prašom nesijuokt, aš tik šiaip smalsi ir nesusipratus, bet kak by čia viską suprast?  blush2.gif

manau, kad modelis minimoje foto yra Jeliukes vyras laugh.gif (aisku, Jeliukes zinute nuskambejo kiek dviprasmiskai biggrin.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 07 rugsėjo 2009 - 15:00
laba diena, pavydžiu myto smile.gif

QUOTE(raige @ 2009 09 07, 12:33)
Va Peppi man atrodo fotkins visai kita kryptim.

nežinau, nevadinčiau to kryptimi...aš gal kitaip matau tiesiog g.gif be kvarbatkų biggrin.gif taip, kaip yra... unsure.gif

raige ir man patiko mirksiukas.gif tikrai yra daug gerų kadrų mirksiukas.gif aš mėginau į tą wed užsiregistruoti bet jau kurį laiką negaunu patvirtinimo g.gif jie ten gal kartą per mėnesį tvirtina, o gal dar kažką reik padaryt g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(raige @ 2009 09 07, 15:52)
Grethen gyva? biggrin.gif

Sveikutele ir nepaliesta. Visus smugius savo placiom krutinem atlaike vyriausioji amziaus grupe. Tiesa, tik patys ir smugiavo, niekas ju nepuole. Uch, tie pensininkai...
laugh.gif
Atsakyti