Atnesu linkejimu visoms, siandien susimeetinusiom. Labai smagu buvo susimatyti, faina jus chebra, ka jau ir besakyti. Ir kiekviena atskirai faina, ir visos kartu... Noriu dar!
Is tiesu idomu butu aptureti produktyvesni meeta, workshopa, tsakant, su darbine dalimi (praktinis fotografavimas) ir teorine (aptarimas, pliurpimas ir pilvu prikimsimas - kad neperkusti ). Man, pvz, tinka kiekviena darbo diena iki 14 val. Ka galvojat?
Is tiesu idomu butu aptureti produktyvesni meeta, workshopa, tsakant, su darbine dalimi (praktinis fotografavimas) ir teorine (aptarimas, pliurpimas ir pilvu prikimsimas - kad neperkusti ). Man, pvz, tinka kiekviena darbo diena iki 14 val. Ka galvojat?
ooooho, kokia iniciatyva ir ikvepimu padvelke
p.s. o kur sios dienos iliustracijos?
p.s. o kur sios dienos iliustracijos?
Grethen gyva?
Ačiū už meetuką! Patiko! Iš tikrųjų tai šaunios tos mūsų pažengusios ir nebaisios Lauksim nuotraukyčių!
Nikke, aš visada už
Raige, gyva gyva ir laiminga lyg, nes gavo 35mm ir naujokės gyvos
Žinot kąą, prašom nesijuokt, aš tik šiaip smalsi ir nesusipratus, bet kak by čia viską suprast?
QUOTE(Jeliukas @ 2009 09 03, 13:43)
he he, mano vyras dalyvauja Temoje http://fotokudra.lt/...p...=cat&page=1, geras, man atrodo dejau Jums sia foto kazkada pasiziureti
+2009 09 07, 15:57-->
manau, kad modelis minimoje foto yra Jeliukes vyras (aisku, Jeliukes zinute nuskambejo kiek dviprasmiskai )
QUOTE(hi @ 2009 09 07, 15:57)
Žinot kąą, prašom nesijuokt, aš tik šiaip smalsi ir nesusipratus, bet kak by čia viską suprast?
manau, kad modelis minimoje foto yra Jeliukes vyras (aisku, Jeliukes zinute nuskambejo kiek dviprasmiskai )
laba diena, pavydžiu myto
nežinau, nevadinčiau to kryptimi...aš gal kitaip matau tiesiog be kvarbatkų taip, kaip yra...
raige ir man patiko tikrai yra daug gerų kadrų aš mėginau į tą wed užsiregistruoti bet jau kurį laiką negaunu patvirtinimo jie ten gal kartą per mėnesį tvirtina, o gal dar kažką reik padaryt ?
QUOTE(raige @ 2009 09 07, 12:33)
Va Peppi man atrodo fotkins visai kita kryptim.
nežinau, nevadinčiau to kryptimi...aš gal kitaip matau tiesiog be kvarbatkų taip, kaip yra...
raige ir man patiko tikrai yra daug gerų kadrų aš mėginau į tą wed užsiregistruoti bet jau kurį laiką negaunu patvirtinimo jie ten gal kartą per mėnesį tvirtina, o gal dar kažką reik padaryt ?
QUOTE(raige @ 2009 09 07, 15:52)
Grethen gyva?
Sveikutele ir nepaliesta. Visus smugius savo placiom krutinem atlaike vyriausioji amziaus grupe. Tiesa, tik patys ir smugiavo, niekas ju nepuole. Uch, tie pensininkai...