Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Nikkė @ 2009 09 07, 09:51)
Raige, ir man tikrai patiko!
Sadi, kur as kalbejau apie galima detaliu trukuma tavo filme, tai pas Raige radau graziu to pavyzdziu - kojyciu, braskiu ir pan.

aha, supratau mirksiukas.gif Raigės stilius man laaaaaaaabai patinka wub.gif norėčiau savo vestuvinių nuotraukų tokių wub.gif
Atsakyti
ir as pagiriamaji zodi raigei tarsiu tongue.gif wub.gif maciau jos kai kuriuos pirmuosius zingsnius -jau nuo tada man patiko jos stiliukas..o dabar ziuriu -ka tu ka tu -patobulejus ir viskas tik i gera thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Na ka, pirmadienis-sunki diena unsure.gif tikrai labai labai norejau atvykti i meeta unsure.gif O iki siol sedziu viena su meiganciu vaiku namie. Kad i darba nepamirstu manes isleisti. Vnz... Sea, tu tik neisvaziuok a? Mes turim susitikti!!! O ir Grethen dabar bijos rodytis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(O @ 2009 09 07, 11:54)
Na ka, pirmadienis-sunki diena  unsure.gif  tikrai labai labai norejau atvykti i meeta unsure.gif  O iki siol sedziu viena su meiganciu vaiku namie. Kad i darba nepamirstu manes isleisti. Vnz... Sea, tu tik neisvaziuok a? Mes turim susitikti!!! O ir Grethen dabar bijos rodytis  biggrin.gif

nu gal nebebijos?..smile.gif bent jau aš nesikandžiojau. bigsmile.gif
Atsakyti
Ačiū, mergaitės smile.gif
Grethen, nesakau, kad noriu fotkinti kažkaip labai kitam stiliuje - save sunku perlaužti, o matyt ir nereikia. Natūroj aš labai skysta, jautri, sentimentali, tad ir mano foto tokios. Va Peppi man atrodo fotkins visai kita kryptim. O aš, kad ir norėčiau, grįžčiau prie meilės seilės. Nors noriu kokios crazy poros, bet net ir mano crazy būt romantiškas matyt biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(raige @ 2009 09 07, 13:33)
Ačiū, mergaitės smile.gif
Grethen, nesakau, kad noriu fotkinti kažkaip labai kitam stiliuje - save sunku perlaužti, o matyt ir nereikia. Natūroj aš labai skysta, jautri, sentimentali, tad ir mano foto tokios. Va Peppi man atrodo fotkins visai kita kryptim. O aš, kad ir norėčiau, grįžčiau prie meilės seilės. Nors noriu kokios crazy poros, bet net ir mano crazy būt romantiškas matyt biggrin.gif

na ta nuotaka su botais - tai jau tokia i crazy pakraipa, sakyciau ax.gif ner jau ten pas Tave visai taip meile/seile biggrin.gif zdz - prasom nevaryt dievo i medi biggrin.gif
Atsakyti
Crazy, bet su romantic prieskoniu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(raige @ 2009 09 07, 14:09)
Crazy, bet su romantic prieskoniu biggrin.gif

labai geras misinys thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(raige @ 2009 09 07, 13:33)
..................... Natūroj aš labai skysta, jautri, sentimentali, tad ir mano foto tokios. .............

na kad skysta tai tikrai nepagalvociau, skystablauzdziai nedrystu eit fotkint vestuviu wink.gif tongue.gif smile.gif o Tavieji kadrai man labai net patiko, patiko detaliu fiksavimas, prie ko as pati linkciau, patiko ir jaunosios portretai , tikrai labai puikios ir tikros tokios vestuvines foto 4u.gif
Atsakyti
Rasa, skysta čia ne skystablauzdės prasme. Aš žinokit apsibliaunu per beveik kiekvieną vestuvinę priesaiką bažnyčioj, ypač jei su žmonėm susibendravę jau būnam, nuo gero žodžio man galiu apsiverkt ir t.t. Nu tokia vat... biggrin.gif Dar kritikos bijau, čia jau skystablauzdė biggrin.gif Užtat fotkių čia nededu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(raige @ 2009 09 07, 14:30)
...................... Dar kritikos bijau, čia jau skystablauzdė biggrin.gif Užtat fotkių čia nededu biggrin.gif

tai nedek cia - duok nuoroda, mes paziuresim bent tyliai tuomet, o jei patiks ir pagirsim smile.gif zinau kaip yra miela isgirst bent koki komplimenta, tai kaip padrasinimas tiesiog smile.gif
Atsakyti
QUOTE(raige @ 2009 09 07, 14:30)
Rasa, skysta čia ne skystablauzdės prasme. Aš žinokit apsibliaunu per beveik kiekvieną vestuvinę priesaiką bažnyčioj, ypač jei su žmonėm susibendravę jau būnam, nuo gero žodžio man galiu apsiverkt ir t.t. Nu tokia vat... biggrin.gif Dar kritikos bijau, čia jau skystablauzdė biggrin.gif Užtat fotkių čia nededu biggrin.gif

o Tu kokio flickro albumo kartais neturi? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 07 rugsėjo 2009 - 13:35