Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Ninin @ 2009 09 06, 20:38)
Raige, o jūsų nuotraukas kur galima pažiūrėti  ax.gif

Čia "jūs" tikiuos vadini mane su vyru, o ne mane, ane? biggrin.gif Pasiaiškink biggrin.gif
Svetainė sena, tai tada čia: http://www.wed.lt/lt/profilis/id/99/ Tiesa čia išskirtinai mano foto smile.gif

Pupeliuk, man irgi jose villa patinka. Nesakyčiau, kad favoritas, bet patinka. Aš širdy irgi labiau romantikė nei labai jau crazy. Vat Peppi toks crazy stiliukas net prie veido ir jos natūros tinka, o aš, ką aš, skysta aš biggrin.gif

Dėl pateikimo, Peppi, sutinku su tavim smile.gif Reik rodyt tai, kas tau pačiam prie dušios ir taip stengtis pritraukt klientus, kuriems tai prie dūšios irgi smile.gif Kiekvienam savo kai saka smile.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif taip, taip, "jūs" = tu su vyru smile.gif nes ir rašei, kad fotkini su vyru poroje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 09 06, 21:26)
Klausykit - o kaip su tuo mergvakariu baiges? fotkino kas nors?
Su tuo paciu? smile.gif Tai Pupeliukas fotkino, prasom, tegu ka nors parodo tongue.gif

smile.gif+2009 09 06, 22:16-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2009 09 06, 22:16)
o as net nepastebejau tu griuvanciu namu, kol nepasake smile.gif nors kai pasake, tainebe taip patiko. bet siaip fainai visai sita foto ziurisi, spalvos patinka.

QUOTE(raige @ 2009 09 06, 23:18)
Svetainė sena, tai tada čia:
nu ale not nusivylusi, ot nepatenkinta, pasidziauk! man tai labai patiko Tavo nuotraukos.
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 09 06, 23:36)
Su tuo paciu? smile.gif Tai Pupeliukas fotkino, prasom, tegu ka nors parodo tongue.gif

Jei su tuo pačiu tai nerodysiu tongue.gif tai absoliučiai ne tai kaip įprastai fotkinu. Negadinsiu savo tvyrančios auros čia, apie mano švelnias švarias stockines juostines nuotraukas ir pan. ir t.t. lotuliukas.gif tongue.gif

Grethen nuotraukos iš to pačio mergvakario kur kas geresnės smile.gif

Peppi, oi tikrai nieko blogo nepasakei smile.gif tiesiog skoniai skiriasi.
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 09 07, 01:03)
Jei su tuo pačiu tai nerodysiu tongue.gif tai absoliučiai ne tai kaip įprastai fotkinu. Negadinsiu savo tvyrančios auros čia, apie mano švelnias švarias stockines juostines nuotraukas ir pan. ir t.t. lotuliukas.gif tongue.gif

Grethen nuotraukos iš to pačio mergvakario kur kas geresnės smile.gif
biggrin.gif nu jau nu jau biggrin.gif
na tiesiog jos popsiskos, zalios, zydros, ruzavos, geltonos. Pupeliukas is to kas buvo ispaude geriausia, salygos, o yapc fonas buvo tikrai ne koks biggrin.gif
bet man labiausiai patiko ta su akiniais, tikrai, galetum ir parodyti! biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grethenn: 06 rugsėjo 2009 - 23:10
QUOTE(Grethenn @ 2009 09 06, 22:36)
man tai labai patiko Tavo nuotraukos.

Tau? Mano skystos apsiseilėjusios nuotraukos? biggrin.gif Naujiena būtų smile.gif
Atsakyti
Raige - baik biggrin.gif As irgi prie tu, kurioms patinka Tavo darbai 4u.gif

Pupeliuk - na parodyk kaaaaa........ rolleyes.gif bigsmile.gif
Atsakyti
tai primenu visiems ir visoms:

šiandien tinkamės 11,30 val. Gedimino pr. esančioje Pizza Jazz 2 aukšte
Atsakyti
QUOTE(raige @ 2009 09 07, 08:28)
Tau? Mano skystos apsiseilėjusios nuotraukos? biggrin.gif Naujiena būtų smile.gif
doh.gif nu cia dabar! biggrin.gif Gal labiausiai prie sirdies man kas kitas, bet as platus zmogus, megstu daug ka ir daug ka gerai vertinu. Mano galva tai ka darai Tu, yra tikrai gerai smile.gif
o va jei tau paciai nepatinka Tavo stilius, tai tik galiu palinketi sekmingai ieskoti kito kelio smile.gif (fotografinio zinoma tongue.gif )

QUOTE(sayonara @ 2009 09 07, 09:40)
tai primenu visiems ir visoms:
karsta.gif uf uf
Atsakyti
Raige, ir man tikrai patiko!
Sadi, kur as kalbejau apie galima detaliu trukuma tavo filme, tai pas Raige radau graziu to pavyzdziu - kojyciu, braskiu ir pan.
Atsakyti
raige, gerai, aišku, kad nesi savim patenkintas čainikas, bet savęs tarkuoti irgi nereikėtų, nes turi tikrai puikių, originalių nuotraukų..smile.gif tikiu, kad jų vis daugės ir daugės..smile.gif
Atsakyti
Raige, aŠ irgi pritariu. Nuotraukos thumbup.gif wub.gif
Atsakyti