Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(peppi @ 2009 09 06, 21:22)
hi, atspalviai man patiko tik ar reikėjo tuos namus taip nugriaut biggrin.gif ?

QUOTE(Peperoni @ 2009 09 06, 21:23)
Aha - truputeli nervina, kad jie nugriuve  g.gif

čia gi yra mIntis bebe.gif

biggrin.gif

Atsakyti
Kažkada nepamenu kur skaičiau interviu su vienu pogarsiu užsienio fotografu. Jo mintis ir buvo tokia kaip Peppi pasakė apie auskarus - jie perka prekę ir nori jaustis saugūs. T.y. žiūrėjo daug foto, jiems patiko stilius, tarkim dėmesys detalėms, spalvos ir t.t. Ir jie nori taip pat. Taip pat, žinoma, niekada nebūna. Bet jei nuotakai labai patiko ankstesnė foto su bateliais rankoje, ji nori tokios pat ir džiaugiasi ją gavus. Manau tai normalu smile.gif
Pasikartojimų išvengt ganėtinai sunku ko gero - vestuvių eiga plius minus panaši, su tais pačiais etapais. bet va tai ir turėjau galvoje anksčiau rašydama, kad "meldžiuosi" prieš vestuves, kad nutiktų KAŽKAS, ko niekada nebuvo ir galbūt niekad nebus.
Aš kartojuosi. Nes kitaip jei kartą nufotkinai kaip segasi batelį, daugiau jau nebegali. Ir daug tokių siužetų. Savito priėjimo prie kiekvienos poros ieškot, manau, reikia. Bet kažkas vis tiek bus panašu.
Atsakyti
va va - tai ir turejau omeniuos, kad ceremonija vis tik plius minus panasi buna....
ir tikrai reta pora nusimetus batus bega tinklinio zaist... unsure.gif

zdz pasitvirtinau daugmaz savo itarimus... aciu, kad pasidalinot savo mintimis 4u.gif
Atsakyti
Raige, o jūsų nuotraukas kur galima pažiūrėti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ninin @ 2009 09 06, 20:25)
* Dėl šabloniškumo, aš visgi, manau, neišvengiama. Juk pradžioje ieškai tų kampų, akimirkų... o po n metų jau kaip ir žinai/jauti, kad taip ar anaip geriau... arba bent pagal žmonių charakterius geriau vienaip nei kitaip  g.gif Gal dar vis vien taikais prie žmonių, tik su vienetais gali eksperimentuoti...  g.gif Na čia šiaip mąstau...., bet kiek žiūriu psl., kartojimasis, idėjos ar stilius yra panašus tam tikram laikotarpiui...

** O man dar kitas klausimas, kas jau turi patirtį... Kiek vestuvėse reikia/norit/darot pozavimo, darbo su jaunaisiais??? Čia ne to, kad su giminėm pastovėsiu, ar dar kažko.. gryn jaunieji... Dažnai žiūri nuotraukas, kaip ir pagauta graži akimirka, o paskui mąstai mąstai... bet gal visgi ta akimirka pozuota/suplanuota  g.gif (na gal aiškiai užklausiau  lotuliukas.gif )

* tas tiesa, čia, kaip ir kitur taip pat yra mada smile.gif dabar tai man asmeniškai baisu, kad po 10 metų aš fotografuosiu vestuves ir fotografuosiu jas vienodai doh.gif man tai nepanašu į kūrybą g.gif

** nežinau ar skaitausi, kad turiu patirtį, fotografavau tik dvejas vestuves...tai aš tų pozuotų net nerodau, man jie neįdomūs blush2.gif

smile.gif+2009 09 06, 20:28-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2009 09 06, 20:28)
čia gi yra mIntis  bebe.gif

prašom išdėstyti tą savo mintį...prašom prašom biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2009 09 06, 21:41)
** nežinau ar skaitausi, kad turiu patirtį, fotografavau tik dvejas vestuves...tai aš tų pozuotų net nerodau, man jie neįdomūs blush2.gif

truputį ne to klausiau... kad standartinių pozuotų nemėgsta visi, tai suprantu smile.gif

Bet va kiek yra tiesiog pagautų gražių akimirkų su jaunaisiais, o kiek tų akimirkų suplanuotų/surežisuotų? Na pvz tavosios vestuvės, kur įdėjus flickr'e. Tos įdomios akimirkos su jaunaisiais (kad ir "nuo šiol viską drauge"). Ar tai gaudytas kadras, ar kažkiek surežisuotas?
Atsakyti
QUOTE(raige @ 2009 09 06, 20:32)
* Kažkada nepamenu kur skaičiau interviu su vienu pogarsiu užsienio fotografu. Jo mintis ir buvo tokia kaip Peppi pasakė apie auskarus - jie perka prekę ir nori jaustis saugūs. T.y. žiūrėjo daug foto, jiems patiko stilius, tarkim dėmesys detalėms, spalvos ir t.t. Ir jie nori taip pat. Taip pat, žinoma, niekada nebūna. Bet jei nuotakai labai patiko ankstesnė foto su bateliais rankoje, ji nori tokios pat ir džiaugiasi ją gavus. Manau tai normalu smile.gif
** Pasikartojimų išvengt ganėtinai sunku ko gero - vestuvių eiga plius minus panaši, su tais pačiais etapais. bet va tai ir turėjau galvoje anksčiau rašydama, kad "meldžiuosi" prieš vestuves, kad nutiktų KAŽKAS, ko niekada nebuvo ir galbūt niekad nebus.
Aš kartojuosi. Nes kitaip jei kartą nufotkinai kaip segasi batelį, daugiau jau nebegali. Ir daug tokių siužetų. Savito priėjimo prie kiekvienos poros ieškot, manau, reikia. Bet kažkas vis tiek bus panašu.

* viskas suprantama smile.gif

** gal čia dar ir savęs pateikimo menas...jei rodysi tarp savo darbų nuotraukas su puokštėmis ir segamais bateliais - didelė tikimybė, kad prisiviliosi būtent tokių nuotraukų pageidaujantį kontingentą smile.gif
ir atvirkščiai...jei rodysi kreizovus, tos poros gyvenimą atspindinčius kadrus tai atbaidysi saldžių momentų mėgėjus, kuriems reikia tiesiog gražaus vestuvinio albumo...
žinoma, gražių, pozuotų kadrų, detalių bus ir ten ir ten...tik kam teikiama privilegija priklauso nuo paties fotografo - kokiu stilium jis nori dirbti ateityje...kaip anas save pateikia viešumai... ax.gif

nu bet ir įsitraukiau aš čia su jumis šį savaitgalį... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2009 09 06, 21:41)
prašom išdėstyti tą savo mintį...prašom prašom biggrin.gif

Aha, kaip čia diplomatiškai išsisukt biggrin.gif

na iš esmės reikalas apie Kauno senamiestį. Apie ką kartais sakoma "liūdna", va ta gulinti fota tokia negyva, tyli gatvytė nors visai šalia šurmulio, į kurią aš pati pirmąkart tik šiemet užsukau, nors Kaune jau 15 metų, tiesiog visada praeidavau šalia nė neįtardama apie jos egzistavimą. Net ženklas "sustoti draudžiama" lyg...na ir eik kur ėjęs, nėra tau čia ką veikt...
Antra su tais žibintais - vakar iš "Kauno naktų", reikalas vadinosi "Sugalvok savajonę Kauno miestui". Tai kažkaip taip ir formuluočiau...kad priskeltų smile.gif Ir tai kas apgriuvę ir pamiršta ir tai, kad atgytų gyvybe, kas apsnūdę.

Va kaip gražiai pasakiau tongue.gif Bent už iškalbą pagirtumėt tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 06 rugsėjo 2009 - 20:51
Peppi, gal. Bet man jos nepaisant šablono dvelkia kažkokiu gėriu ir natūralumu. begaliniai gražios spalvos, šviesa. Tu gi gal jau supratai koks man stilius patinka smile.gif tai vat toks jis ir yra smile.gif (na čia kabant apie komerciją)
Atsakyti
QUOTE(Ninin @ 2009 09 06, 20:47)
Bet va kiek yra tiesiog pagautų gražių akimirkų su jaunaisiais, o kiek tų akimirkų suplanuotų/surežisuotų? Na pvz tavosios vestuvės, kur įdėjus flickr'e. Tos įdomios akimirkos su jaunaisiais (kad ir "nuo šiol viską drauge"). Ar tai gaudytas kadras, ar kažkiek surežisuotas?

visiškai pagautas smile.gif
grįžome pas jaunuosius namo po pietų su tėvais bet dar prieš vakarinę dalį su kitais svečiais...pailsėti, atvėsti...aš net nežinojau, kad jaunasis groja gitara doh.gif jų liudininkas pasiėmė pradžioje akustinę ir ėmė truputį groti, tada jaunasis išsitraukė elektrinę ir visiems taip patiko tas mini koncertėlis biggrin.gif man tereikėjo šaudyti...tiesa kai jie ėmė groti drauge tai paprašiau, kad dar ir pasibučiuotų biggrin.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 09 06, 20:50-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2009 09 06, 20:50)
Va kaip gražiai pasakiau tongue.gif Bent už iškalbą pagirtumėt tongue.gif

šaunuolė biggrin.gif

QUOTE(Pupeliukas @ 2009 09 06, 20:52)
Peppi, gal. Bet man jos nepaisant šablono dvelkia kažkokiu gėriu ir natūralumu. begaliniai gražios spalvos, šviesa. Tu gi gal jau supratai koks man stilius patinka smile.gif tai vat toks jis ir yra smile.gif (na čia kabant apie komerciją)

dabar supratau mirksiukas.gif
tikiuosi neužgavau savo išvedžiojimais 4u.gif ir tikrai bus įdomu pamatyti jei parodysi smile.gif manau, kad vistiek nufotografuosi įdomiai mirksiukas.gif
Atsakyti
labai idomiai snekat 4u.gif
Atsakyti