Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Peperoni @ 2009 09 06, 20:26)
aha - as kokias 3 dienas pas ji prakabojau.... wub.gif
Klausykit - o kaip su tuo mergvakariu baiges? fotkino kas nors?

einu ir aš paveizėt ir pakabot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 09 06, 19:23)
Žiūrint kaip seksis hihihi.gif

Mano naujas vestuvių fotografijos etalonas Jose Villa. Žiauriai jis man patinka. dabar tik jį ir tyrinėju smile.gif

patyrinėjau...man nelabai, mažai dramos biggrin.gif
viskas šviesu, švaru, sterilu...primena avytess, daug detalių...bet čia aišku skonio o ir užsakovų pageidavimų reikalas smile.gif peržiūrėjusi vos du puslapius jau pastebėjau pasikartojimą - jaunieji susirėmę kaktomis smile.gif dar - vestuvinės suknelės visos fotkinamos šabloniškai - ant lango...

bet aišku su tokiom nuotraukom yra tikimybė įtikti didesniai Lietuvos vestuvinės rinkos daliai...kitaip tariant - popsas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo peppi: 06 rugsėjo 2009 - 20:00
va va - sitas klausimas man rupi... kazi ar imanoma isvengt nepasikartojimo, kai metai is metu fotografuoji tarkim vestuves? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 09 06, 19:58)
va va - sitas klausimas man rupi... kazi ar imanoma isvengt nepasikartojimo, kai metai is metu fotografuoji tarkim vestuves?  g.gif

juk žmonės visi yra labai skirtingi...man net klausimas toks nekyla smile.gif
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2009 09 06, 21:01)
juk žmonės visi yra labai skirtingi...man net klausimas toks nekyla smile.gif

tai skirtingi - ta as suvokiu... bet kai tas zanras toks pusiau statytinis - tai tos pozos jauciu vis tiek pasikartoja... net to ir nenorint...
Atsakyti
hm...susimasčiau...gal jei fotografas varo konvejeriu ir jo užsakovai visi labai susižavėję tokiu stiliuku - paprastu, mielu, švelniu...tada net nėra problemos, kad kartosis gal g.gif ?

kaip su auskarais, viena moteris gali būtinai užsimanyti tokių pačių auskarų kaip pamatė nuotraukoje smile.gif ji save įsivaizduoja būtent su tokiais ir ne kitokiais... biggrin.gif
tai ir nuotraukų gali norėti "va tokių, va šitaip"...vat tik tada jau fotografui gali su laiku atbukti fantazija...kai nėra jokių iššūkių... smile.gif

ale ir mes skirtingi, vieni vežasi nuo streso, kiti jo vengia biggrin.gif
Atsakyti
Nu va va - labai geras pavyzdys su auskarais biggrin.gif

man pėvėzė prie va tokio rubelio - baisiai tinka va tokie va auskarai - ir man mirtinai ju reik biggrin.gif taip ir su foto - va drauge va taip va labai graziai nutrauke per vestuves basa su bateliais rankose - ir man va taip va reik biggrin.gif

ir fotografu puslapy, jauciu tu pozu klientura prisiziurejus tu paciu papraso... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 06 rugsėjo 2009 - 20:13
taip taip biggrin.gif

dar batelių užseginėjimas pas jį labai dažnai kartojasi...
aš gal bjauri, kad taip kabinėjuos nu bet pastebiu aš tuos pasikartojimus ir man tada visi darbai nublanksta iškart...vadinasi neieškojo fotografas nieko tik tai vienai porai būdingo... ax.gif
Atsakyti
O ašš miAnus kuriu hihihi.gif Na taip norisi sumalt kažką kitaip, taip norisi, kad dirbu nebežinau ką. biggrin.gif

Svajonės
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 06 rugsėjo 2009 - 20:16
hi, atspalviai man patiko tik ar reikėjo tuos namus taip nugriaut biggrin.gif ?
Atsakyti
Aha - truputeli nervina, kad jie nugriuve g.gif
Atsakyti
Rašiau dieną ir savo istoriją, bet užlūžau smile.gif
Na va kaip gveldanasi fainos ir naudingos temos... thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Skaityk ir mokykis...

Dėl šabloniškumo, aš visgi, manau, neišvengiama. Juk pradžioje ieškai tų kampų, akimirkų... o po n metų jau kaip ir žinai/jauti, kad taip ar anaip geriau... arba bent pagal žmonių charakterius geriau vienaip nei kitaip g.gif Gal dar vis vien taikais prie žmonių, tik su vienetais gali eksperimentuoti... g.gif Na čia šiaip mąstau...., bet kiek žiūriu psl., kartojimasis, idėjos ar stilius yra panašus tam tikram laikotarpiui...

O man dar kitas klausimas, kas jau turi patirtį... Kiek vestuvėse reikia/norit/darot pozavimo, darbo su jaunaisiais??? Čia ne to, kad su giminėm pastovėsiu, ar dar kažko.. gryn jaunieji... Dažnai žiūri nuotraukas, kaip ir pagauta graži akimirka, o paskui mąstai mąstai... bet gal visgi ta akimirka pozuota/suplanuota g.gif (na gal aiškiai užklausiau lotuliukas.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ninin: 06 rugsėjo 2009 - 20:28