Sveikos
Kai yra tikslas, sieki jo bet kokias būdais. Jei tik yra tokia galimybė, tai šaunu Bet kiek ilgai taip galima išdirbt, jau kitas klausimas
Na nera taip baisu,kaip atrodo-ipranti prie tokio ritmo greitai ir net nepajunti,kaip prabega darbo dieneles-nakteles O ir tikslas yra-sunkiai serganti mama ir laaaabai brangus jos vaistai.Be to,ir vaikai,ir tetis,kuris LT ir gi neka uzdirba.Taip,kad tikrai nebaisu. Ir tempiu taip jau 6-a men Kaip jums sekasi?auginate vaikucius namie ar jau darbelius susiradusios?Na as tokia nepaseda-tai sunku man butu nedirbti
QUOTE(Vaidullka @ 2011 02 27, 19:24)
Šiaip tai suku, labai suku, norisi viską susidėliot, ir viską žinot....
Noriu ir amway platint ir vitaminukus,kuo ir čia bandžiau užsiimt, bet kol pati nesu, nieko neina surikiuot
Noriu ir amway platint ir vitaminukus,kuo ir čia bandžiau užsiimt, bet kol pati nesu, nieko neina surikiuot
jei ka zinosim kur kreiptis del amway priemoniu
Papildyta:
QUOTE(nepataisoma optimiste:) @ 2011 03 05, 17:20)
Sveikos!Gyvenu MK beveik metus,turiu 2 dukrytes 4 ir 9 metuku amziaus.Pati dirbu rubu sandelyje ir galiu pasakyti,kad nera taip lengva-turi surinkti procentus-minimum 100,be to,jei nenori po ziemos sezono likti bedarbe keliems menesiams-turi imti vadinamuosius overtime(papildomas darbo valandas).Pati dirbu naktineje pamainoje ir galiu pasakyti,kad lengva tikrai nera.Nelengva buvo ir dienineje.Bet siaip viskas imanoma-norint-galima ir uzdirbti.As,pvz,dirbdavau 6 naktis per savaite ir dar papildomai viena rytini shifta nuo 6 am-iki 2 .po to,dar ta pacia diena eidavau 10 val vakare dirbti naktineje pamainoje 8 val.Ir uzdirbdavau per savaite virs 300 svaru.cia per agentura.
na va kai jus pati ten dirbusi jus zinote kaip jum kas, kaip man pasakojo kad sake nera sunku zinote gal palygina su mesos ar vistienos fabriku tai gal ir nesunku palyginus kruvius,ziurint prie kokio darbo prates zmogus,kiekvienam juk skirtingai, vien delto kad fabrikas negali but ten pyragai
Papildyta:
QUOTE(nepataisoma optimiste:) @ 2011 03 05, 19:05)
Na nera taip baisu,kaip atrodo-ipranti prie tokio ritmo greitai ir net nepajunti,kaip prabega darbo dieneles-nakteles O ir tikslas yra-sunkiai serganti mama ir laaaabai brangus jos vaistai.Be to,ir vaikai,ir tetis,kuris LT ir gi neka uzdirba.Taip,kad tikrai nebaisu. Ir tempiu taip jau 6-a men Kaip jums sekasi?auginate vaikucius namie ar jau darbelius susiradusios?Na as tokia nepaseda-tai sunku man butu nedirbti
labai td tinka jums jusu loginas tikra optismiste,na saunuole kad atsiranda stipriu merginu moteru ,tikrai nekiekviena galetu tam ryztis
QUOTE(nepataisoma optimiste:) @ 2011 03 05, 17:05)
Na, taip, kai kitos iseities nera, tai tenka suktis, bet baisu, kad pati nesusigadintumete sveikatos...bet kokiu atveju stiprybes jums ir sveikatos mamytei
QUOTE(anastasy @ 2011 03 09, 17:48)
labai td tinka jums jusu loginas tikra optismiste,na saunuole kad atsiranda stipriu merginu moteru ,tikrai nekiekviena galetu tam ryztis
O ar zinot, kad amway atstovybe UK kaip tik ir yra Milton Keynes isikurus
aha, as irgi norejau pasakyti, kad nick'as kaip tik labai i tema
QUOTE(Agneliuke @ 2011 03 09, 20:06)
Na, taip, kai kitos iseities nera, tai tenka suktis, bet baisu, kad pati nesusigadintumete sveikatos...bet kokiu atveju stiprybes jums ir sveikatos mamytei
Agneliuke
o jus ka veikiate?namuose su vaikuciu ar irgi dirbate?
QUOTE(anastasy @ 2011 03 09, 18:49)
As su dukryte namie kol kas... vasara planavau, kad jau rugseji pradesiu dairytis darbuko, bet kadangi cia su viesu transportu neprivazinesi, tai dar ieskojom man masinos, paskui as tipo bandziau prisimint vairavima taip ir uztrukau ir dar vis niekaip neprisiruosiu rimtai uzsiimt paieska... kadangi paskutinis darbas buvo Londone, tai i ten pat grizt negaliu, o kai pagalvoju apie darbo paieska, tai taaaip nesinori Vat, galetu mane pats darbas susirast
QUOTE(Agneliuke @ 2011 02 22, 14:52)
Sveikutes
Na va, mes pargrizom is atostogu, tai jauciuos kaip is rojaus i zeme buciau grizus Cia slapia, slykstu...na, aisku, ne -20 kaip Lietuvoj
Kaip smagu, kad temute atgijo, nes visiskai mirus buvo... tik juokingiausia, kad bendrauja labiausiai tos, kuriu net nera MK
Dar pastebejau, kad atsirado nemazai mamyciu su panasaus amziaus vaikiukais...as atvira susitikimams Tik mano beda ta, kad masina turiu, o vairuot dar prisibijau
Del darzeliu, tai nelabai ka galiu pasakyt, nes maniske dar neina, dar tik mastau, kad reiktu jau ieskotis ir darbo, ir darzelio Lietuvisko darzelio nera... o angliskuose priima nuo 6 sav kudikelius... kainos nemazos...jei seimos pajamos nedideles, tai valstybe kompensuoja dali...iki 2ju metu vaikams kainuoja apie £900 per men... nuo 2ju metu apie 700...o nuo 3ju metu valstybe apmoka 2,5 val per diena...kiekvienas darzelis turi savas taisykles, kada nedirba, kokios darbo valandos ir pan...dazniausiai dirba nuo 8 iki 17 ar 18... galima vesti po puse dienos, kai kurie leidzia ir po kelias valandas ir apmoki tik uz tas valandas... geriausiai susirasti, kokie yra artimiausi darzeliai salia namu ir pasiskaitinet ju www puslapius...
Kas del pacio Milton Keynes, tai per 8 metus praleistus cia UK, man jis pats graziausias miestas, kadangi visiskai nepanasus i tipinius UK miestus platus, erdvus, zalias, naujas...su vaikais tai visiskai pasaka Vasara, kai medziai zaliuoja, gali pravaziuot per visa miesta ir nepamatyti ne vieno namo :hihihi, nes visi rajonukai (isskyrus centra) pastatyti atokiau nuo pagrindiniu keliu...kadangi jis pradetas statyti su tikslu iskelti socialiai remtinus zmones is Londono, tai aplink centra yra turbut prastesni rajonai...
Mes nuomotis ieskojom vasara, bet ieskojom su baldais, tai tokiu kainos siek tiek didesnes, 2ju miegamuju prasidedavo nuo 650 svaru, 3ju - nuo 750... tik, deja, su baldais, nera jau tokio didelio pasirinkimo... turiu omeny, su normalesniais baldais ir ne melyna ar bordine kilimine danga o jie tokia kazkodel labai megsta
Facebook'e yra 'Milton Keynes Bendruomene' puslapis, tad galit jungtis ir uzduot klausimelius Zadama kartu svesti sventes su tradicijomis, susitikt su vaikais, kad jie galetu pasibut ir pan...
Na va, mes pargrizom is atostogu, tai jauciuos kaip is rojaus i zeme buciau grizus Cia slapia, slykstu...na, aisku, ne -20 kaip Lietuvoj
Kaip smagu, kad temute atgijo, nes visiskai mirus buvo... tik juokingiausia, kad bendrauja labiausiai tos, kuriu net nera MK
Dar pastebejau, kad atsirado nemazai mamyciu su panasaus amziaus vaikiukais...as atvira susitikimams Tik mano beda ta, kad masina turiu, o vairuot dar prisibijau
Del darzeliu, tai nelabai ka galiu pasakyt, nes maniske dar neina, dar tik mastau, kad reiktu jau ieskotis ir darbo, ir darzelio Lietuvisko darzelio nera... o angliskuose priima nuo 6 sav kudikelius... kainos nemazos...jei seimos pajamos nedideles, tai valstybe kompensuoja dali...iki 2ju metu vaikams kainuoja apie £900 per men... nuo 2ju metu apie 700...o nuo 3ju metu valstybe apmoka 2,5 val per diena...kiekvienas darzelis turi savas taisykles, kada nedirba, kokios darbo valandos ir pan...dazniausiai dirba nuo 8 iki 17 ar 18... galima vesti po puse dienos, kai kurie leidzia ir po kelias valandas ir apmoki tik uz tas valandas... geriausiai susirasti, kokie yra artimiausi darzeliai salia namu ir pasiskaitinet ju www puslapius...
Kas del pacio Milton Keynes, tai per 8 metus praleistus cia UK, man jis pats graziausias miestas, kadangi visiskai nepanasus i tipinius UK miestus platus, erdvus, zalias, naujas...su vaikais tai visiskai pasaka Vasara, kai medziai zaliuoja, gali pravaziuot per visa miesta ir nepamatyti ne vieno namo :hihihi, nes visi rajonukai (isskyrus centra) pastatyti atokiau nuo pagrindiniu keliu...kadangi jis pradetas statyti su tikslu iskelti socialiai remtinus zmones is Londono, tai aplink centra yra turbut prastesni rajonai...
Mes nuomotis ieskojom vasara, bet ieskojom su baldais, tai tokiu kainos siek tiek didesnes, 2ju miegamuju prasidedavo nuo 650 svaru, 3ju - nuo 750... tik, deja, su baldais, nera jau tokio didelio pasirinkimo... turiu omeny, su normalesniais baldais ir ne melyna ar bordine kilimine danga o jie tokia kazkodel labai megsta
Facebook'e yra 'Milton Keynes Bendruomene' puslapis, tad galit jungtis ir uzduot klausimelius Zadama kartu svesti sventes su tradicijomis, susitikt su vaikais, kad jie galetu pasibut ir pan...
Pritariu Angeliukei Milton Keynes pats geriausias miestas, mes cia jau 6 metai ir nenoreciau kitur gyventi :-)
QUOTE(atene55 @ 2011 03 11, 01:29)
Pritariu Angeliukei Milton Keynes pats geriausias miestas, mes cia jau 6 metai ir nenoreciau kitur gyventi :-). O ape lietuviskus darzelius neteko girdeti man atrodo cia ju nera, tik londone, bet geriausia i angliska vaikas nors kalba ismoks nes nuo 4 metu jau i mokykla eina.
QUOTE(anastasy @ 2011 03 09, 18:48)
Papildyta:
na va kai jus pati ten dirbusi jus zinote kaip jum kas, kaip man pasakojo kad sake nera sunku zinote gal palygina su mesos ar vistienos fabriku tai gal ir nesunku palyginus kruvius,ziurint prie kokio darbo prates zmogus,kiekvienam juk skirtingai, vien delto kad fabrikas negali but ten pyragai
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
Aha, kai tik pradėsiu ir bent jau būsiu ten
----
Žinot su tais darbais... Aš turiu tokią nuomonę, kad nėra lengvų darbų. Vienam sunku dirbti fabrike, kitam sunku sėdėti biure ir nosį krapštyti. Svarbiausia optimizmas ir nusiteikimas Aš mieliau dirbčiau UK fabriek, nei lt maximoj Dirbau daržovių fabrike, turiu pasakyt kad darbas patiko
QUOTE(Agneliuke @ 2011 03 09, 19:06)
Apie atstovybę žinau, susiradau mamytę jau, kuri mano sponsore pabus ir užregistruos
Mane tai žudo tas laukimas, dar iki gegužės tiksliai sėdėsim lt. Vaiko pinigai balandį baigias, tai vyrui uždirbt ir mums, ir namo depozitui reikalų yra O dar mergaiteidaržas turbūt tik birželį baigias, paskutiniai metai...
Sveikos mergaites, ka manote apie Kent Hills, Milton Keynes Village ir Bradwell Common rajonus? Gal kuri nors ten gyvenat?
Laba diena,visom mamytems. Labai nudziugau kai radau sia tema ir jusu paplepejimus (galetu jie butu aktyvesni ). Man aktualu viskas kas susije su Milton Keynes,nes nuo birzelio pr.ten apsigyvensim. Siuo metu gyvename apatineje Anglijos dalyje,kaime,kur vyras dirba. As cia dar tik keli menesiai ir labai tikiuosi ,kad kai persikelsim atsiras mamyciu norinciu pabendrauti ir susitikti Mano sunui Aronui dabar 1 metai ir 2 men. As pati nuo rugsejo planuoju eiti dirbti bent puse etato,kad dar galeciau siek tiek daugiau pabuti su sunumi. Gal yra mamyciu,kurios veda vaikus pas aukles,kurios priziuri kelis vaikus? Dar i darzeli nelabai noriu vesti. Noreciau paklausti mamyciu ilgiau gyvenanciu Uk,ar buvo kokiu nors problemu nuomuojantis nama per agenturas(girdejau,kad gali daryti patikrinimus ir siaip visokiu papildomu salygu yra). Mes dabar ieskom 3 miegamuju namo kur nors arciau parko,kad butu lengva pasiekti su vaiku.
sveikutes
kokia dziugi temuke mes gyvanam milton keynes,o tiksliau springfield.
kas nori pabendrauti rasykit ar skambinkit 07413062347 virga
Papildyta:
ir siaip yra sukaupta nemazai ziniu visokiais klausimais, tai jei ka skamb ar rasykit
Papildyta:
QUOTE(maukis2 @ 2011 04 13, 10:23)
sveikutes
ir siaip yra sukaupta nemazai ziniu visokiais klausimais, tai jei ka skamb ar rasykit