QUOTE(anastasy @ 2011 02 22, 17:49)
tikrai nors viena atsirado kuri gali kazka papasakoti va su tais darzeliais tai man didziausias galvos skausmas ,vieni aiskina kad yra lietuviskas darzelis turetu pasakytu kuriame rajone kai suzinosiu parasysiu ,kiti sako kad nera , vieni sako kad darzelis pigiau nei londone nes londone lietuviu darzelis sav 200 swaru bet jie gali vaika ir pasiimti ir parvesti i namus jei reikia ir gali jei reik net iki 9 val vakaro buti aisku reikia papildimai moketi. cia radau informacija darzelio to puslapyje darzeliu lietuvisku nemazai ten. as kazkaip i angliska nelabai noriu leisti prisiklausiau baisybiu visokiu bet aisku kol pati neisitikinsiu negaliu teigti kad tai tiesa. gerai bent kad namai nera brangus nes draugai londone moka uz tikrai nekokios kokybes nama 1200 i men langai medyniai ir puce vejas ,teko apsilankyti sveciuose nakti neimanoma kaip salta ir tik atidarius duris i lauka is kart gatve ,eismas sako buna moteris lietuves kurios uzsiima vaiku prieziura daboja po 4 5 vaikus sawo namuose gali ir savaitgaliais ir per nakty. ka jus apie tai manote?
Na, jei gausi info del lietuvisko darzelio, tai pasidalink...man neteko girdet...bet jei ir butu, as vesciau i angliska, kad ismoktu kalbet, nes paskui juk i mokykla reiks eit...nebent lietuviskas butu zymiai pigiau.... tik zinau, kad lietuviu bendrija ieskojo mokytojos, kuri sestadieninej mokyklelej galetu mokyt, bet nieko tiksliau nezinau...zadu greitu metu eit kirptis, o kirpeja kaip bendruomenes ziniasklaida tai papasakos gal ka nors nauja... del darzelio kainu, tai kiek as ziurinejau, tikrai ne pigiau nei londone, netgi brangiau uz kai kuriuos rajonus... childminders (tos, kurios namuose saugo po kelis vaikus) ikainiai panasus i darzelio, tik gal pliusas tas, kad lankstenses valandos... siaip apie anglu darzelius nieko blogo negirdejau, bet nedaug ir susidurus esu As atvirksciai labiau nerimauciau, jei pas childminders reiktu palikt... man darzely atrodo patikimiau
O nuomos kainos, tai tikrai mazesnes nei Londone, mes ten mokedavom 900 uz 2ju miegamuju buta rytu londone, o cia uz 3ju miegamuju nama mokam 800 labai graziam rajone
O jus visos ruosiates ieskotis darbo, kad darzeliais domites? Kokiu darbu ieskosites?