Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvaitės, gyvenančios Milton Keynes (UK)

QUOTE(anastasy @ 2011 02 22, 17:49)
tikrai nors viena atsirado kuri gali kazka papasakoti  thumbup.gif  va su tais darzeliais tai man didziausias galvos skausmas ,vieni aiskina kad yra lietuviskas darzelis turetu pasakytu kuriame rajone kai suzinosiu parasysiu ,kiti sako kad nera , vieni sako kad darzelis pigiau nei londone nes londone lietuviu darzelis sav 200 swaru bet jie gali vaika ir pasiimti ir parvesti i namus jei reikia ir gali jei reik net iki 9 val vakaro buti aisku reikia papildimai moketi. cia radau informacija darzelio to puslapyje darzeliu lietuvisku nemazai ten. as kazkaip i angliska nelabai noriu leisti prisiklausiau baisybiu visokiu  verysad.gif  bet aisku kol pati neisitikinsiu negaliu teigti kad tai tiesa.  gerai bent kad namai nera brangus nes draugai londone moka uz tikrai nekokios kokybes nama 1200 i men langai medyniai ir puce vejas ,teko apsilankyti sveciuose nakti neimanoma kaip salta  doh.gif  ir tik atidarius duris i lauka is kart gatve ,eismas  smile.gif  sako buna moteris lietuves kurios uzsiima vaiku prieziura  daboja po 4 5 vaikus sawo namuose gali ir savaitgaliais ir per nakty. ka jus apie tai manote? g.gif

Na, jei gausi info del lietuvisko darzelio, tai pasidalink...man neteko girdet...bet jei ir butu, as vesciau i angliska, kad ismoktu kalbet, nes paskui juk i mokykla reiks eit...nebent lietuviskas butu zymiai pigiau.... tik zinau, kad lietuviu bendrija ieskojo mokytojos, kuri sestadieninej mokyklelej galetu mokyt, bet nieko tiksliau nezinau...zadu greitu metu eit kirptis, o kirpeja kaip bendruomenes ziniasklaida lotuliukas.gif tai papasakos gal ka nors nauja... del darzelio kainu, tai kiek as ziurinejau, tikrai ne pigiau nei londone, netgi brangiau uz kai kuriuos rajonus... childminders (tos, kurios namuose saugo po kelis vaikus) ikainiai panasus i darzelio, tik gal pliusas tas, kad lankstenses valandos... siaip apie anglu darzelius nieko blogo negirdejau, bet nedaug ir susidurus esu g.gif As atvirksciai labiau nerimauciau, jei pas childminders reiktu palikt... man darzely atrodo patikimiau unsure.gif

O nuomos kainos, tai tikrai mazesnes nei Londone, mes ten mokedavom 900 uz 2ju miegamuju buta rytu londone, o cia uz 3ju miegamuju nama mokam 800 labai graziam rajone rolleyes.gif

O jus visos ruosiates ieskotis darbo, kad darzeliais domites? Kokiu darbu ieskosites? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Agneliuke @ 2011 02 22, 22:54)
Na, jei gausi info del lietuvisko darzelio, tai pasidalink...man neteko girdet...bet jei ir butu, as vesciau i angliska, kad ismoktu kalbet, nes paskui juk i mokykla reiks eit...nebent lietuviskas butu zymiai pigiau.... tik zinau, kad lietuviu bendrija ieskojo mokytojos, kuri sestadieninej mokyklelej galetu mokyt, bet nieko tiksliau nezinau...zadu greitu metu eit kirptis, o kirpeja kaip bendruomenes ziniasklaida  lotuliukas.gif tai papasakos gal ka nors nauja... del darzelio kainu, tai kiek as ziurinejau, tikrai ne pigiau nei londone, netgi brangiau uz kai kuriuos rajonus... childminders (tos, kurios namuose saugo po kelis vaikus) ikainiai panasus i darzelio, tik gal pliusas tas, kad lankstenses valandos... siaip apie anglu darzelius nieko blogo negirdejau, bet nedaug ir susidurus esu  g.gif As atvirksciai labiau nerimauciau, jei pas childminders reiktu palikt... man darzely atrodo patikimiau  unsure.gif

O nuomos kainos, tai tikrai mazesnes nei Londone, mes ten mokedavom 900 uz 2ju miegamuju buta rytu londone, o cia uz 3ju miegamuju nama mokam 800 labai graziam rajone  rolleyes.gif

O jus visos ruosiates ieskotis darbo, kad darzeliais domites? Kokiu darbu ieskosites?  ax.gif

radau va truputi info apie tuos darzelius anglu kam idomu

http://www.milton-ke...le.asp?ID=65835

http://www.milton-ke...le.asp?ID=62089

kzn nemazai tu darzeliu ir rajonai surasyti ir kaip kas ir nuo keliu metu .
as nzn kur dirbti negalvojau dar vistiek kazkur kad nuo ryto iki vaakro kad vaika galeciau pasiimti ,siaip esu kosmetologe tai galvoju vakarais dar namuose padirbeti nes ir blakstienas priaugineju , ir veido kuno proceduras visas darau ir plauku tresus prisiut moku smile.gif

taip ir man kazkaip darzelis patikimiau, bet vistiek noresis gi vakre kazkur gi iseiti ar su draugais kur ,reiketu patikima zmogu susirasti kuri galetu pabut kartais aukle
Atsakyti
QUOTE(Agneliuke @ 2011 02 22, 21:54)
O jus visos ruosiates ieskotis darbo, kad darzeliais domites? Kokiu darbu ieskosites?  ax.gif

Taip jau užklausėt biggrin.gif O negi sėdėsi namie visą laiką... Aš jau atsisėdėjau pakankamai ilgai, gal net per ilgai g.gif Matysiu pagal situaciją. Jei eis dirbt pakaitom su vyru, nereikės darželio schmoll.gif Dirbsiu deja, juodą darbą, fabrikėly unsure.gif NEs su kalba tai man oi nekas schmoll.gif Nors ir buvau jau UK, ir dirbau, bet nepersilaužiau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidullka @ 2011 02 23, 13:55)
Taip jau užklausėt  biggrin.gif O negi sėdėsi namie visą laiką... Aš jau atsisėdėjau pakankamai ilgai, gal net per ilgai  g.gif Matysiu pagal situaciją. Jei eis dirbt pakaitom su vyru, nereikės darželio  schmoll.gif Dirbsiu deja, juodą darbą, fabrikėly  unsure.gif NEs su kalba tai man oi nekas  schmoll.gif Nors ir buvau jau UK, ir dirbau, bet nepersilaužiau  schmoll.gif

Na, as paklausiau del to, kad, manau, jei dirbt toki darba fabrikely, tai nelabai apsimoka vaika i darzeli leist...nes juk ten minimuma moka, tai viskas ir iseis ant darzelio... na, o jei pakaitom su vyru, jei taip imanoma, tada kitas reikalas...

As irgi jau uzsisedejau biggrin.gif Bet i darba dar nelabai noriu, kai pagalvoju apie darbo paieska, tai negera daros...nors puse etato dirbt, gal ir visai nieko butu...prasiblaskyciau rolleyes.gif
Atsakyti
Tai vat dabar dar viskas tik planų ir kalbų lygyje, kai jau viskas bus pilnai nuspręsta tada ir galvosim rimtai. Aš tikrai nenoriu namie visą dieną sėdėt ir būt išlaikoma. Nebent vat variantas aukliaut, tada mielai sėdžiu namie biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidullka @ 2011 02 23, 18:01)
Tai vat dabar dar viskas tik planų ir kalbų lygyje, kai jau viskas bus pilnai nuspręsta tada ir galvosim rimtai. Aš tikrai nenoriu namie visą dieną sėdėt ir būt išlaikoma. Nebent vat variantas aukliaut, tada mielai sėdžiu namie  biggrin.gif

o i koki cia fabrika galvojate gal i rubu? girdejau kad nera ten lb sunku ir darbo valandos neblogos smile.gif
Atsakyti
Ne į rūbų schmoll.gif

Kol dar sėdžiu lt, nenoriu prisikalbėt biggrin.gif
Atsakyti
tai zinoma ,kam sukti galva kol dar nereikia smile.gif
Atsakyti
Šiaip tai suku, labai suku, norisi viską susidėliot, ir viską žinot....
Noriu ir amway platint ir vitaminukus,kuo ir čia bandžiau užsiimt, bet kol pati nesu, nieko neina surikiuot doh.gif
Atsakyti
Sekmadieni prie Caldecotte ezero lietuviu bendruomene organizuoja uzgavenes. Prasom visas mamytes ir ne tik, gyvenancias MK, su seimom prisijungti 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Bus gera proga susipazinti su kitais lietuviais gyvenanciais kaimynysteje.
Pradzia 13 val, prie Caldecotte ezero, kur ivaziavimas is Simpson puses.
Atsivesti blynu ir gera nuotaika smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(anastasy @ 2011 02 23, 19:04)
o i koki cia fabrika galvojate gal i rubu? girdejau kad nera ten lb sunku ir darbo valandos neblogos smile.gif

Sveikos!Gyvenu MK beveik metus,turiu 2 dukrytes 4 ir 9 metuku amziaus.Pati dirbu rubu sandelyje ir galiu pasakyti,kad nera taip lengva-turi surinkti procentus-minimum 100,be to,jei nenori po ziemos sezono likti bedarbe keliems menesiams-turi imti vadinamuosius overtime(papildomas darbo valandas).Pati dirbu naktineje pamainoje ir galiu pasakyti,kad lengva tikrai nera.Nelengva buvo ir dienineje.Bet siaip viskas imanoma-norint-galima ir uzdirbti.As,pvz,dirbdavau 6 naktis per savaite ir dar papildomai viena rytini shifta nuo 6 am-iki 2 .po to,dar ta pacia diena eidavau 10 val vakare dirbti naktineje pamainoje 8 val.Ir uzdirbdavau per savaite virs 300 svaru.cia per agentura. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nepataisoma optimiste:) @ 2011 03 05, 15:20)
Sveikos!Gyvenu MK beveik metus,turiu 2 dukrytes 4 ir 9 metuku amziaus.Pati dirbu rubu sandelyje ir galiu pasakyti,kad nera taip lengva-turi surinkti procentus-minimum 100,be to,jei nenori po ziemos sezono likti bedarbe keliems menesiams-turi imti vadinamuosius overtime(papildomas darbo valandas).Pati dirbu naktineje pamainoje ir galiu pasakyti,kad lengva tikrai nera.Nelengva buvo ir dienineje.Bet siaip viskas imanoma-norint-galima ir uzdirbti.As,pvz,dirbdavau 6 naktis per savaite ir dar papildomai viena rytini shifta nuo 6 am-iki 2 .po to,dar ta pacia diena eidavau 10 val vakare dirbti naktineje pamainoje 8 val.Ir uzdirbdavau per savaite virs 300 svaru.cia per agentura. smile.gif

blink.gif Mane po tokiu 2ju savaiciu turbut isveztu amzinojo poilsio doh.gif
Atsakyti