Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvaitės, gyvenančios Milton Keynes (UK)

QUOTE(Vaidullka @ 2011 02 16, 21:05)
Pasikeitei nicka  g.gif  biggrin.gif O vyras dar neišvažiavęs? Sunku, bet tikiuos, kad po to geriau bus...

Aha pasikeičiau ax.gif Dar neišvažiavęs, bet rimtai planuoja. Klausinėjau sesers pažįstamo dėl darbo, bet nieko konkretaus nežada. Tai forumuose bandau pasiklausinėt kas jau išvykę kaip pradžioj sekės įsikurt. Tai padriau išvadą, kad būnant LT darbo susirast be šansų, reikia važiuot ir ten ieškot.
Atsakyti
Nebent yra pažįstamų. Pačiam darbą rast iš lt tikrai sunku verysad.gif

O kodėl jis ieško MK darbo g.gif Dabar sako sunku rast darbą, bet įmanoma.
Atsakyti
Na draugės Londone klausėm, dar pažįstamo MK klausėm. Tai kur bus darbo, ten važiuos. Bet man labiau į MK norisi.
Atsakyti
Aš į Lonodną nenorėčiau... Labai jau didelis biggrin.gif Jūs ir ten planuokit, gal kada gyvenime susitiksim biggrin.gif Nes mūsų jau kaip ir pusę darbo padaryta - vyras išvažiavęs biggrin.gif Mūsų vaikiukai beveik panašių amžių. Irgi jau teks į mokyklą vieną leist g.gif Man tas baisiausia blink.gif

Kitos mamos kažkur dingusios, galėtų papasakot apie MK, parodyt fotkių bigsmile.gif
Atsakyti
Taip vaikiukai panašaus amžiaus. thumbup.gif
Tikrai tylu šioje temoje. Būtų įdomu išgirsti vietnių mamyčių nuomonę, kaip jom ten sekasi, kaip mokyklos, darželiai.
Atsakyti
sveikos mamytes, greitu metu ruosiames atvykti gyventi i milton keynes, gal zinote ar yra cia lietuvisku darzeliu ? 4u.gif ir kokie angliskai ,prisiklausiau ivairiausiu istoriju apie tu anglu darzelius baisu db,tai ieskaus lietuvisko gal ka zinote ax.gif
Atsakyti
sveikos, gyvenu ce jau pora men bet apie lietuviska darzeli tai kazkaip nemaciau zinau kad toks yra londone, kas liece darba tai kazkiek skelbimu yra bet siuo metu ir ce sumazejo, kiek zinau turtu kito menesio gale vel atsigaut. na paziuresiu ir pati nes jau nuo kovo pirmos pradesiu ieskotis sau darbo, o kas liece nuomas tai 1 bedroomo butas kainuoja nuo 400 i men, priklauso nuo to kokio norit ir kurem rajone as gyvenu fisermyde tai mes mokam 450 bet ce negeriauses rajonas bet ir neprasciauses, o namu kainos ir priklauso nuo dydzio vietos ir seip visko, bet ir prasideda dvieju bedroomu nuo 700 kazkur.smile.gif o jei suzinosi ka apie lietuviskus parasyk nes maniskei ir dar niekur neina, nors mes einam i zaidimu aikstele ten yra sale mokykla i kure priima nuo 3 m (ten ir as planuoju nuo kitu metu leist savo pasdauzas) tai nezinau atrodo viskas grazei. visalaik uzrakinta nu nezinau kaip ten yra nes dar neisbandem smile.gif
Papildyta:
4u.gif
Atsakyti
o bent jau anglisku darzeliu tai turi but nezinote nuo keliu metuku priima? nes maniskiui 2.5 lietuvoj tai eina jau idarzeli noreciau ir ten leisti 4u.gif
Atsakyti
Nejau tiek daug nuoma g.gif
Kiek aš žiūrinėjau, tai per agentūra nuo 595 namas 2 bedroomų, aišku aš ten rajonuose nesigilinau. O per žmogų daug pigiau galima rast, net ir už 400 per mėnesį+mokesčiai, vėlgi nesigilinau dėl rajono.Bet aš tik šiaip žiūrinėjau. Dažniausiai žiūriu gumtree puslapį, ten patys geriausi variantai rolleyes.gif

Apie mokyklas, darželius yra tema, ten buvo parašyta nuo kada kur priima. Bet jau turėtų eit.Nes ten ir mokyklėlė anksčiau nei lt.
Atsakyti
Tai kad kiek skaičiau paruošiamoji klasė nuo 4 metų UK, kai pas mus nuo 6.
Atsakyti
QUOTE(kwakse* @ 2011 02 18, 13:49)
Tai kad kiek skaičiau paruošiamoji klasė nuo 4 metų UK, kai pas mus nuo 6.

Aha ...
Atsakyti
dekui vaidulka uz info bet neradau vistiek tos info apie milton keynes darzelius arba neten ieskojau arba ieskot nemoku biggrin.gif vien tik apie londono darzelius unsure.gif
Atsakyti