Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvaitės, gyvenančios Milton Keynes (UK)

QUOTE(kamelitauk @ 2010 10 08, 20:34)
Sveikos paneles

Smagu kad yra mamyciu Milton Keyne as irgi noreciau prisijungti. biggrin.gif

4u.gif

QUOTE(Edeta @ 2010 10 08, 22:44)

*as vakarais nebuna ratuota,o siaip dienomis galiu viska susiderinti.. ax.gif
kur renkames?mk centre,kavinukej ar kur kitur?prasom daugiau pasiulymu.. 4u.gif

**Mano vyriokas jau visa si savaite be asaru ejo i darzeli.. ax.gif sunku jam labai ,nes anglu kalbos nieko nesupranta.. unsure.gif o va dukrai gerai jau mokykloje,ir kalbeti pradeda(ko nepasakysi apie mama,nors lanko koledza blush2.gif ),ir draugiu jau susiradus,vienu zodziu i moklykla su noru ir sypsena eina.. thumbup.gif
Papildyta:

***oi ATSIPRASAU.. blush2.gif blush2.gif  kaip as cia nuskaiciau tavo nika.. doh.gif as visada maniau ,kad tu Angeliuke,o pasirodo Agneliuke.. doh.gif

*Laukiam laukiam kitu pasiulymu smile.gif
**saunuoliai vaikuciai, tuoj mama nesupras, ka vaikai tarpusavyje snekasi hihihi.gif Cia kai mes prie vaiku rusiskai pasnekam,kad nesuprastu, tai jie prie taves angliskai lotuliukas.gif
***Oj nieko tokio, ne pirmas kartas man cia biggrin.gif As pripratus, taip pat, kaip kad kitu vaikai man siuntineja sms tuscias, nes mano vardas dazniausiai sarase pirmas buna lotuliukas.gif
Atsakyti
butu smagu susitikti, man va shopingai pries nosi:) tik va beda, as visad naktimis dirbu ir bunu laisva tik nuo sestadienio pietu (kai issimiegu:))
Atsakyti
Sveikos mamytes,

Shtai ir mes nuo spalio menesio apsigyvenome Milton Keynes smile.gif
Butu smagu susipazinti ir bendrauti.

Gyvename Old Farm Park.

Mano vyriukui liepos menesi 3 metukai sukaks! Gal atsiras mamychiu kas augina panashaus amziaus vaikuchius, smagu butu pabendrauti ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitora @ 2011 02 03, 22:57)
Sveikos mamytes,

Shtai ir mes nuo spalio menesio apsigyvenome Milton  Keynes smile.gif
Butu smagu susipazinti ir bendrauti.

Gyvename Old Farm Park.

Mano vyriukui liepos menesi 3 metukai sukaks! Gal atsiras mamychiu kas augina panashaus amziaus vaikuchius, smagu butu pabendrauti  ax.gif  4u.gif

Sveika mirksiukas.gif

Maniskei mergaitei 2 metai ir menuo, gal susidraugautu bigsmile.gif Mes Tattenhoe apsistoje. Uz poros dienu isvaziuojam atostogaut, bet grizus butu smagu susiorganizuoti susitikima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Agneliuke @ 2011 02 04, 02:04)
Sveika  mirksiukas.gif

Maniskei mergaitei 2 metai ir menuo, gal susidraugautu  bigsmile.gif Mes Tattenhoe apsistoje. Uz poros dienu isvaziuojam atostogaut, bet grizus butu smagu susiorganizuoti susitikima  smile.gif

Sveikos Merginos

su mielu noru is as prie jusu prisijungciau, tai pat atsikraustem gyventi i Milton Keynes rugseji 2010, turiu dukryte kuriai 2metai ir 3 menesiai. Butu smagu susibegti visoms su vaikuciais smile.gif))
Atsakyti
sveikos, na mes ce nuo kaledu gyvenam fishermeade smile.gif
Atsakyti
Sveikos mamos ir ne tik. Aš dar gyvenu LT, vyras planuoja važiuoti į MK dirbti. Tai sakau iš anksto su lietuvaitėm pradėsiu bendrauti jei jūs nieko prieš ax.gif
Turiu jums daug klausimų, nes viskas rūpi. Pirmiausia tai kokios nuomos kainos pas jus? Ar sunku susirasti darbą? Baisu kažkaip į svetimą šalį važiuot, bet kad LT jau nebeįmanoma išgyvent.... doh.gif
Atsakyti
4u.gif

Mano vyras ir MK ax.gif Greičiausiai ir mes ten būsim, lyg tokie planai yra ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidullka @ 2011 02 16, 13:23)
4u.gif

Mano vyras ir MK  ax.gif Greičiausiai ir mes ten būsim, lyg tokie planai yra  ax.gif

O kur šiuo metu gyvenat? Kaip vyrui sekas MK? Ar jau seniai išvykęs?
Atsakyti
Mes iš JRB. Sekas neblogai, aišku galėtų ir geriau biggrin.gif Apie porą mėnesių jau nėra verysad.gif
Atsakyti
Įsivaizduoju kaip sunku, kai vyras toli. Teks ir mums vieniems be tėtės pagyvent verysad.gif Bet paskui ir patys išvažiuosim.
Atsakyti
Pasikeitei nicka g.gif biggrin.gif O vyras dar neišvažiavęs? Sunku, bet tikiuos, kad po to geriau bus...
Atsakyti