Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvaitės, gyvenančios Milton Keynes (UK)

hi.gif

Ramios visos mergaites.. g.gif

Sraigyte,kaip sekasi tavo sunukui mokykloje?Kaip Tau kursai? 4u.gif
Angeliuke dingus..,kaip mazoji auga? 4u.gif
Vitalija25,kaip tavo vyrukas auga? 4u.gif

Mano vyriokas nenoriai i darzeli eina,buna dienu ,kad be asaru,o buna dienu ir su asarom nenori manes paleisti.. doh.gif
Dukrai mokykloje gerai,jau mokytojas sake,kad pradeda angliskai daugiau kalbeti ir su vaikais daugiau bendrauja.. ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Edeta @ 2010 09 30, 22:20)

Laba wink.gif

Tai, kad nelabai kas cia bendrauja, tai ir neateinu pasisakyti blush2.gif

Mazoji serga siuo metu, tai namie sedim... is pradziu galvojau, kad gerkle, gydytojas pasake, kad ausis viena paraudus, bet siandien nusprendziau, kad stomatitas verysad.gif 4 dienas jau nieko nevalgo verysad.gif

Beje, nuo 6dienio turiu masiniuka thumbup.gif Tik dar reikia ismokt vairuot lotuliukas.gif

Gal kuria diena, kai neturesi, ka veikt, uzleksi kavutes? mirksiukas.gif Aisku, kai Austeja pasveiks, nenoriu, kad uzkrestu doh.gif

Vakar sugebejau taip ranka padet, kad du nagai iskilo doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Labukas
QUOTE(Agneliuke @ 2010 09 30, 22:32)
*Mazoji serga siuo metu, tai namie sedim... is pradziu galvojau, kad gerkle, gydytojas pasake, kad ausis viena paraudus, bet siandien nusprendziau, kad stomatitas  verysad.gif 4 dienas jau nieko nevalgo  verysad.gif

*Beje, nuo 6dienio turiu masiniuka  thumbup.gif Tik dar reikia ismokt vairuot  lotuliukas.gif

*Gal kuria diena, kai neturesi, ka veikt, uzleksi kavutes?  mirksiukas.gif Aisku, kai Austeja pasveiks, nenoriu, kad uzkrestu  doh.gif

*Vakar sugebejau taip ranka padet, kad du nagai iskilo  doh.gif  doh.gif  doh.gif

*sveikaciukes merginukei... 4u.gif Tepaliuko kokio nors neturi?Arba sodos tirpalas gerai,bet cia jos irgi kazin ar yra.. g.gif
Mano Jogailai irgi laringitas,bet i darzeli vedu,nes temperaturos neturi.
*sveikinu.. 4u.gif ismoksi ismoksi.. mirksiukas.gif
*Arba tu uzleksi kavutes...bus praktika pasimokinti vaziuoti.. mirksiukas.gif Ir maniskis dar turi apsveikti .. doh.gif
*buna buna..vieninteles dalykas ,del kurio nesiryztu vel uzsideti as ju..,o nooooriuu... doh.gif Pasiklijuok jei ka.. mirksiukas.gif

mes jei ka gaim ir per az susirasyti mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos Milton Keynes mamytes:) na as kol kas nesu mamyte, bet kazkada ja busiu:) tikiuos nepamaisys mano kompanija jums?smile.gif
as MK gyvenu daugiau nei 2 metus:) paciam centre..
butu smagu susipazinti:)
Atsakyti
QUOTE(Rasmike @ 2010 10 04, 01:24)
Sveikos Milton Keynes mamytes:) na as kol kas nesu mamyte, bet kazkada ja busiu:) tikiuos nepamaisys mano kompanija jums?smile.gif

Labas labas mirksiukas.gif

Sunkiai cia vyksta pokalbiai pas mus, bet gal pagyves temute, kai oras toks nieko gero smile.gif Junkis prie musu ir plepek rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasmike @ 2010 10 04, 01:24)

sveika prisijungusi.. mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos paneles/mamytes - as nesu mamyte 4u.gif bet taip noretusi lietuviskos kompanijos blush2.gif laikas nuo laiko - paplepeti apie viska mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo santamonica: 06 spalio 2010 - 18:19
QUOTE(santamonica @ 2010 10 06, 17:19)
Sveikos paneles/mamytes - as nesu mamyte  4u.gif  bet taip noretusi lietuviskos kompanijos  blush2.gif laikas nuo laiko - paplepeti apie viska  mirksiukas.gif

prasom prisijunk prie musu ir tu.. mirksiukas.gif kuo didesnis burys tuo smagiau.. biggrin.gif
Kuriam rajone gyveni? 4u.gif

Rasmike,gyveni netoli musu,mes Oldbrooke. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Edeta @ 2010 10 06, 22:55)
prasom prisijunk prie musu ir tu.. mirksiukas.gif kuo didesnis burys tuo smagiau.. biggrin.gif
Kuriam rajone gyveni? 4u.gif
Rasmike,gyveni netoli musu,mes Oldbrooke. ax.gif

As esu browswood rajone smile.gif o mergaites jus kokius susitikimus organizuojates? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(santamonica @ 2010 10 07, 09:20)
As esu browswood rajone smile.gif o mergaites jus kokius susitikimus organizuojates?  rolleyes.gif

Sveika prisijungus 4u.gif Musu cia reikia kuo daugiau, nes nelabai plepesiai vyksta smile.gif

Kol kas, kaip suprantu, nebuvo susitikimu, bet gal pagaliau susitinkam, ka? bigsmile.gif
O jus visos dirbat ar ne? Kam kada patogiau?
As tai nelabai dar vaziuota, tai man reiktu prie vyro taikytis, o jis daznai buna isvaziaves, turbut geriausiai tiktu 5dienio vakaras, arba bet kuris vakaras, jei tik vyras namie. O siaip as laisva visada, dienomis su dukra namie bunu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agneliuke: 07 spalio 2010 - 16:46
Sveikos paneles

Smagu kad yra mamyciu Milton Keyne as irgi noreciau prisijungti. biggrin.gif
Atsakyti
hi.gif

QUOTE(Agneliuke @ 2010 10 07, 15:42)
* Musu cia reikia kuo daugiau, nes nelabai plepesiai vyksta smile.gif

*Kol kas, kaip suprantu, nebuvo susitikimu, bet gal pagaliau susitinkam, ka?  bigsmile.gif
O jus visos dirbat ar ne? Kam kada patogiau?

* drinks_cheers.gif
*as vakarais nebuna ratuota,o siaip dienomis galiu viska susiderinti.. ax.gif
kur renkames?mk centre,kavinukej ar kur kitur?prasom daugiau pasiulymu.. 4u.gif

QUOTE(kamelitauk @ 2010 10 08, 20:34)
Sveikos paneles

Smagu kad yra mamyciu Milton Keyne as irgi noreciau prisijungti. biggrin.gif

sveika prisijungusi 4u.gif
kur gyvenat?ar dukrytes lanko mokyklele? 4u.gif

Mano vyriokas jau visa si savaite be asaru ejo i darzeli.. ax.gif sunku jam labai ,nes anglu kalbos nieko nesupranta.. unsure.gif o va dukrai gerai jau mokykloje,ir kalbeti pradeda(ko nepasakysi apie mama,nors lanko koledza blush2.gif ),ir draugiu jau susiradus,vienu zodziu i moklykla su noru ir sypsena eina.. thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Edeta @ 2010 09 30, 22:20)

oi ATSIPRASAU.. blush2.gif blush2.gif kaip as cia nuskaiciau tavo nika.. doh.gif as visada maniau ,kad tu Angeliuke,o pasirodo Agneliuke.. doh.gif
Atsakyti