QUOTE(Agneliuke @ 2012 06 26, 10:28)
Nu tu ir pasakei Visa miesta gali pravaziuot ir per medzius ne vieno namo nepamatyt Turbut nesi kituose UK miestuose gyvenus
Man sitas miestas pats geriausias, zaliausias, erdviausias ir patogiausias gyvenimui Bet zinoma, be masinos cia prazutis, bet kai ja turi, tai patogesnio miesto buti negali.
O del atstumu tai priklauso nuo supratimo ir kur pries tai gyvenai, nes man po Londono cia viskas salia atrodo Netgi Vilniuj ilgiau tenka visur vaziuoti, vien del visokiu sviesoforu, o cia varai per miesta su vejeliu Taciau, zinoma, neprivaiksciosi
Man sitas miestas pats geriausias, zaliausias, erdviausias ir patogiausias gyvenimui Bet zinoma, be masinos cia prazutis, bet kai ja turi, tai patogesnio miesto buti negali.
O del atstumu tai priklauso nuo supratimo ir kur pries tai gyvenai, nes man po Londono cia viskas salia atrodo Netgi Vilniuj ilgiau tenka visur vaziuoti, vien del visokiu sviesoforu, o cia varai per miesta su vejeliu Taciau, zinoma, neprivaiksciosi
Įlindau pas jus šiaip paskaitinėti ir nors tik vieną kartą lankiausi MK, bet pritariu: miestas labai žalias, nes turi labai daug parkų, vandens telkinių, o dviračių takai driekiasi per visą miestą. Su autobusais susisiekimas pasirodė labai neblogas ir sistema aiški. Miestas erdvus, naujas ir visiškai nepanašus į kitus Anglijos miestus, o ir žmonės draugiški:) Gyventi toks miestas Nr.1 ypač su vaikais:)