Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvaitės, gyvenančios Milton Keynes (UK)

[quote=vilmagud,2012 01 28, 14:43]
labai malonu ,kad atsiranda vis daugiau zmogeliuku milton meynes norinciu draugauti,mielai kvieciam si sekmadieni 29d.14-17val.tuo paciu adresu ,kur buvo pries tai parasytas ,ir as jau pazystu 4 busimas mamytes(2gimdys geguze,2 birzeli) kurios tikiuosi irgi atvyks smile.gif as esu vilma gudoniene (as jau turiu 4 vaikus,ir planuojam 5-ta biggrin.gif ),jei turi facebooka susirask priimsiu i draugus ir galesim toliau bendrauti ,nes tie susitikimai tikiuosi nesibaigs

Naujas merginu susitikimas planuojamas vasario 12d . iki pasimatymo
Papildyta:
vasario12d. nuo 14 iki 17 val.adresu: Down's Barn Pavilion, Pannier Place, Down's Barn, Milton Keynes MK14 7QP
Atsakyti
QUOTE(~♥KaipTaiKaip♥~ @ 2012 01 28, 22:15)
Na jau - nedidelis, aišku ne Londonas, bet kai reik nusigaut iš taško , į tašką B, tai siaubingai daug reikalų  biggrin.gif Ypatingai jei be mašinos  doh.gif
Man susitikimo laikas visai netinka, nes su dviem vaikais tikrai neisiu  schmoll.gif

nezinau kur gyvenat,bet iki centro 5-7£is visu pusiu su taksi, o ir su vaikais merginos ateina,maziukais 5men. smile.gif kitom kaip tik patogu sekmadieni nes vyras namie ir vaikus gali paziureti thumbup.gif
Atsakyti
Ne ne, su vaikais tikrai neisiu, galiu aš ir su autiku atvažiuot, turbūt važiuoja, bet dar tiek neišprotėjau, kad su savo vaikais eit biggrin.gif O maniškisdirba, taip kad man niekaip unsure.gif
Atsakyti
Pasiulymas. Reikia kada nors susiorganizuoti susitikima su vaikais. Tada visos galetu susirinkti. Tik tikriausia reiketu kokiame zaidimu kambaryje,kad vaikai turetu ka veikti, kol mamos plepes.
Atsakyti
Sveikos mamytes esamos ir busimos smile.gif

Tai va jau 100% atkeliausime i Milton Keynes Vasario 16d. (Per Lietuvos nepriklausomybes diena, paliksime sia sali smile.gif) Jau tiksliai gyvensime Walnut tree rajone, taigi jei atsiras norinciu pabendrauti, bei susitikti, visada maloniai lauksiu ziniu wink.gif
Atsakyti
Kokia patriotiška data, palikt šalį biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(~♥KaipTaiKaip♥~ @ 2012 02 06, 16:17)
Kokia patriotiška data, palikt šalį  biggrin.gif

Na tai mes gi Lietuvos patriotai biggrin.gif
Atsakyti
Žinoma biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,

Norejau paklausti gal zinote gera kosmetologe kuri atlieka depiliacija Milton Keynes?

Busiu dekinga uz pasiulymus wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamolia @ 2012 02 10, 15:08)
Sveikos,

Norejau paklausti gal zinote gera kosmetologe kuri atlieka depiliacija Milton Keynes?

Busiu dekinga uz pasiulymus wink.gif

geriau facebook'e prasyk , daugiau atsakymu gausi
Atsakyti
Nu va, gryzau as is LT, vasario 12, planuoju prisijungti prie jusu smile.gif fb radau ir nuoroda, vieta kaip supratau nesikeicia, iskepsiu pyraga, o ka raudono, gal kaspina koki biggrin.gif
Del depiliavimo, tai as turiu epiliatoriu, manau daug pigiau iseina, tai ji patarciau isigyti wink.gif
Atsakyti
O tai pala, koks cia namo numeris? Nelabai suprantu g.gif
Atsakyti