Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvaitės, gyvenančios Milton Keynes (UK)

Butu labai smagu susitikti...prasau ir mane 'iskaiciuoti'..... 4u.gif
Atsakyti
Tai kad cia visos gali susitikt, bet kai reikia, tai niekas neatsiliepia biggrin.gif

Siulom kada ir kur biggrin.gif

Iki piet, galima pas mane 4u.gif 14.50 turiu eit i mokykla, nuo 9 plotas biggrin.gif
Atsakyti
Atsiliepciau tikrai, bet man viskas truputi kitaip, nes as dirbu full time...todel matyt taip ir gaunasi ax.gif
Atsakyti
Merginos gruodzio pr. darom kokteiliu vakara.Tada buus priessventinis laikas dar turesim siek tiek laiko,tad manau butu saunu susimatyt.Jei niekas nieko nepasiulys galima pas mane:-)
Ka apie tai manote? Tikiuosi sulaukti atsakymo is daugiau mamyciu ar siaip lietuviu cia gyvenanciu :-)
Atsakyti
Kokteilių.. Tai vakare? Kur vaikus kišt?

Aš pakolkas už kavą lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutes
az mielai sutinku uz kavytes pagerima o gruodzio 1d gal ir uz kokteiliuku vakarely drinks_cheers.gif mirksiukas.gif
tik vat viena beda mano masina sugedo tai dabar kol nepataisys tai as be transporto g.gif
o jai ka sudomintu ir pas mane galima visom susirinkti kavytes pagerti mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes!
Atsiprasau uz off topic'a bet noreciau pasiulyti jusu sventems savo tortukus blush2.gif
Kepu viska savomis rankomis ir su daug daug meiles. Tikiu kad galiu ispildyti jusu visus norus!
CIA galite pasiziureti mano darbelius, bet tai tik pavyzdziai smile.gif
Esu Luton'e.
Aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzokada: 22 lapkričio 2011 - 01:11
QUOTE(vitalija25 @ 2011 11 21, 23:05)
Sveikutes
az mielai sutinku uz kavytes pagerima o gruodzio 1d gal ir uz kokteiliuku vakarely  drinks_cheers.gif  mirksiukas.gif
tik vat viena beda mano masina sugedo tai dabar kol nepataisys tai as be transporto  g.gif
o jai ka sudomintu ir pas mane galima visom susirinkti kavytes pagerti  mirksiukas.gif

Na iki manęs nėra toli biggrin.gif

O tortus ir aš bandau kepti, tik pakolkas be visų lipdytų figūrų bigsmile.gif Naminius, šokoladinius ir t.t. biggrin.gif Esu Milton Keyne biggrin.gif
Beje, su Džokada draugauju fb, labai faini torčiukai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(~♥KaipTaiKaip♥~ @ 2011 11 22, 08:41)
Na iki manęs nėra toli  biggrin.gif

O tortus ir aš bandau kepti, tik pakolkas be visų lipdytų figūrų  bigsmile.gif Naminius, šokoladinius ir t.t.  biggrin.gif Esu Milton Keyne  biggrin.gif
Beje, su Džokada draugauju fb, labai faini torčiukai  rolleyes.gif

O cia tai geras! bigsmile.gif Nezinojau kad tave turiu drauguose,koks tavo vardas? biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dzokada @ 2011 11 22, 15:54)
O cia tai geras! bigsmile.gif  Nezinojau kad tave turiu drauguose,koks tavo vardas?  biggrin.gif  blush2.gif

Vakar susidraugavom biggrin.gif Vaida 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(~♥KaipTaiKaip♥~ @ 2011 11 22, 18:20)
Vakar susidraugavom biggrin.gif Vaida  4u.gif

ahaaa,viskas aisku thumbup.gif
Atsakyti
Pas tave konsultuosiuos tortų klausimu, nes biškį žalia ne lt reikale biggrin.gif Konkurente nebūsiu biggrin.gif
Atsakyti