Butu labai smagu susitikti...prasau ir mane 'iskaiciuoti'.....
Tai kad cia visos gali susitikt, bet kai reikia, tai niekas neatsiliepia
Siulom kada ir kur
Iki piet, galima pas mane 14.50 turiu eit i mokykla, nuo 9 plotas
Siulom kada ir kur
Iki piet, galima pas mane 14.50 turiu eit i mokykla, nuo 9 plotas
Atsiliepciau tikrai, bet man viskas truputi kitaip, nes as dirbu full time...todel matyt taip ir gaunasi
Merginos gruodzio pr. darom kokteiliu vakara.Tada buus priessventinis laikas dar turesim siek tiek laiko,tad manau butu saunu susimatyt.Jei niekas nieko nepasiulys galima pas mane:-)
Ka apie tai manote? Tikiuosi sulaukti atsakymo is daugiau mamyciu ar siaip lietuviu cia gyvenanciu :-)
Ka apie tai manote? Tikiuosi sulaukti atsakymo is daugiau mamyciu ar siaip lietuviu cia gyvenanciu :-)
Kokteilių.. Tai vakare? Kur vaikus kišt?
Aš pakolkas už kavą
Aš pakolkas už kavą
Sveikutes
az mielai sutinku uz kavytes pagerima o gruodzio 1d gal ir uz kokteiliuku vakarely
tik vat viena beda mano masina sugedo tai dabar kol nepataisys tai as be transporto
o jai ka sudomintu ir pas mane galima visom susirinkti kavytes pagerti
az mielai sutinku uz kavytes pagerima o gruodzio 1d gal ir uz kokteiliuku vakarely
tik vat viena beda mano masina sugedo tai dabar kol nepataisys tai as be transporto
QUOTE(vitalija25 @ 2011 11 21, 23:05)
Sveikutes
Na iki manęs nėra toli
O tortus ir aš bandau kepti, tik pakolkas be visų lipdytų figūrų Naminius, šokoladinius ir t.t. Esu Milton Keyne
Beje, su Džokada draugauju fb, labai faini torčiukai
QUOTE(~♥KaipTaiKaip♥~ @ 2011 11 22, 08:41)
Na iki manęs nėra toli
O tortus ir aš bandau kepti, tik pakolkas be visų lipdytų figūrų Naminius, šokoladinius ir t.t. Esu Milton Keyne
O cia tai geras! Nezinojau kad tave turiu drauguose,koks tavo vardas?
QUOTE(dzokada @ 2011 11 22, 15:54)
O cia tai geras! Nezinojau kad tave turiu drauguose,koks tavo vardas?
Vakar susidraugavom Vaida
QUOTE(~♥KaipTaiKaip♥~ @ 2011 11 22, 18:20)
Vakar susidraugavom Vaida
ahaaa,viskas aisku
Pas tave konsultuosiuos tortų klausimu, nes biškį žalia ne lt reikale Konkurente nebūsiu