Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvaitės, gyvenančios Milton Keynes (UK)

Kiek manikiūro kaina rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(~♥KaipTaiKaip♥~ @ 2011 11 07, 21:58)
Kiek manikiūro kaina  rolleyes.gif

paprastas manikiuras jai jus atvyksit pas mane y namus 5£
Nagu priauginimas paprastas 20£ su yliejimu 25£
papildymas 10£-15£ mirksiukas.gif
cia su lakavimu kainytes mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes na ir tyluma cia doh.gif g.gif kur jus visos issilakste?

as pabandysiu ymest cia jai iseis savo darbeliu mirksiukas.gif
mano darbai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vitalija25: 10 lapkričio 2011 - 01:14
Gražiai kruopščiai dirbi 4u.gif O kiek dar + už atvažiavimą? Aš norėčiau tik manikiūro, mano labai prasti nagai, skilinėja, lūžinėja, bet užauga neblogi lotuliukas.gif Na vien dėl kavos ir kompanijos pasidaryčiau manikiūrą lotuliukas.gif
Atsakyti
O gal darom susitikima visos. 4u.gif O kas ka moka grazaus gales parodyti ka moka.Tuo paciu viso gerai praleisim laika :-)
Atsakyti
Aš už biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(~♥KaipTaiKaip♥~ @ 2011 11 10, 09:29)
Gražiai kruopščiai dirbi  4u.gif O kiek dar + už atvažiavimą? Aš norėčiau tik manikiūro, mano labai prasti nagai, skilinėja, lūžinėja, bet užauga neblogi  lotuliukas.gif Na vien dėl kavos ir kompanijos pasidaryčiau manikiūrą  lotuliukas.gif

sveikutes uz atvazevima kai vaziuoju priauginti neimu na o del manikiuro dar neteko vaziuot pasmane daukas atvaziuoja siaip manau ziurint kur reiktu vaziuoti,na aisku jai pavaisinsi kava tada neimsiu uz atvazevima lotuliukas.gif

As taipat uz susitikima drinks_cheers.gif
Atsakyti
Na iš MArijampolės toloka...toloka.... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Mes be mašinos, tai aš niekur schmoll.gif Kurią dieną reiktų prisiruošti, mano vyrui ir reiktų, nes nuo darbo nagai prastoki smile.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif kokiam rajone MK gyveni?
Atsakyti
TAvo AŽ pilna blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(~♥KaipTaiKaip♥~ @ 2011 11 15, 09:16)
TAvo AŽ pilna  blush2.gif

Sveika jau prasitryniau gali rasyt bigsmile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes ydejau daugiau nuotraukyciu su savo darbais jai kam ydomu prasom paziureti mirksiukas.gif

My Webpage
Atsakyti