Tai tu jau kai užsuki, tai ir pakalbink, aš tai matau, kad niekas neparašė tai ir neturiu ką pasisakyt
Sveikutes ka veikinejat?
merginos patarkit!padekit!nezinau kas yra mmm veluoja NT neigemi jau dariausi neviena krutine maudzia,pilvo apacia maudzia ar kreiptis u DzP ar dar laukt net nezinau jau ir nervai imt pradeda....
merginos patarkit!padekit!nezinau kas yra mmm veluoja NT neigemi jau dariausi neviena krutine maudzia,pilvo apacia maudzia ar kreiptis u DzP ar dar laukt net nezinau jau ir nervai imt pradeda....
Patarčiau dar palaukti ir pasidaryti kitos firmos NT. Dar kokią savaitę tai tikrai, juk niekas nepasikeis. Arba susirgsi, arba NT bus II
na tai ir laukiu tik galvoju ar gali buti kad 3-4 savaiciu nestumo dar nerodo NT nes as jau ju 5-6pasidarius
Gal as irgi nepanikuociau per daug: oras keiciasi, gal koks stresas ar imunitetas ir mums gi iskart per 'ta gala' viskas...Truputi palaukti ir tada manau. beje sveikos MK lietuvaites....
Sveikos mamytes. Gal yra tokiu kas, ka nors grazaus daro namuose. Galite uzsidribti papildomai augindamos leliukus :-)
Sveikos mamytes kaip laikotes,ir vel forumas tyli kas cia dabar as nesuprantu MK centre lietuviu mamyciu vaiksto gal koks pusimtis o cia forume musu vos kelios nesuprantu...
Da noriu truputy pasiskelbti
Darau manikiurus,priauginu nagus,nagu daile priimu namuose ir aisku jaigu jum patogiau galiu atvykti pas jus y namus!!!
Darau manikiurus,priauginu nagus,nagu daile priimu namuose ir aisku jaigu jum patogiau galiu atvykti pas jus y namus!!!
Gal dirba mamytės
Vitalija, kaip jūsų II ar I ?
Vitalija, kaip jūsų II ar I ?
Sveikutes kaip dariausi pries savaite rode | ir pirmadieny pasirode kaip ir mm bet kaskokios ne tokios kaip visada galima sakyti ne mm o terliojimas ir sindien jau nieko tai net nezinau ka galvot dabar sakiau reikes pasidaryti dar viena nt ir jai ka eiti pas gydytojus passiziureti kas cia yra man nesuprantu.
PAsidaryk geriau.. MAža kas. Aš sirgau...sirgau.... Ir taip mėnesį... Prisigalvojau diagnozių visokių, nėjau pas daktarų, tik neatėjo į galvą pasidaryt NT. Ligoninėj po to liepė ir pasirodė II, buvo šokas Bet ne vietoj. Bet mmm prasidėjo laiku, tik nelabai aiškios, tepliojo, po to smarkiau, mažiau ir taip mėnesį
Tik kaip aš kvailelė neįkirtau savo pirmo požymio, kad nuo judos kavos bloga
Tik kaip aš kvailelė neįkirtau savo pirmo požymio, kad nuo judos kavos bloga
QUOTE(vitalija25 @ 2011 11 05, 02:18)
Sveikos mamytes kaip laikotes,ir vel forumas tyli kas cia dabar as nesuprantu MK centre lietuviu mamyciu vaiksto gal koks pusimtis o cia forume musu vos kelios nesuprantu...
o kokiam rajone gyvenat gal kada prireiks
QUOTE(sraigyte @ 2011 11 07, 09:26)
o kokiam rajone gyvenat gal kada prireiks
As gyvenu Greenleys bae rasiau kad galiu ir as atvykti pas jus y namus