Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvaitės, gyvenančios Milton Keynes (UK)

Tai tu jau kai užsuki, tai ir pakalbink, aš tai matau, kad niekas neparašė tai ir neturiu ką pasisakyt biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes ka veikinejat?
merginos patarkit!padekit!nezinau kas yra mmm veluoja NT neigemi jau dariausi neviena krutine maudzia,pilvo apacia maudzia ar kreiptis u DzP ar dar laukt net nezinau jau ir nervai imt pradeda....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vitalija25: 26 spalio 2011 - 12:11
Patarčiau dar palaukti ir pasidaryti kitos firmos NT. Dar kokią savaitę tai tikrai, juk niekas nepasikeis. Arba susirgsi, arba NT bus II
Atsakyti
na tai ir laukiu tik galvoju ar gali buti kad 3-4 savaiciu nestumo dar nerodo NT nes as jau ju 5-6pasidarius blush2.gif
Atsakyti
Gal as irgi nepanikuociau per daug: oras keiciasi, gal koks stresas ar imunitetas ir mums gi iskart per 'ta gala' viskas...Truputi palaukti ir tada manau. smile.gif beje sveikos MK lietuvaites.... smile.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes. Gal yra tokiu kas, ka nors grazaus daro namuose. Galite uzsidribti papildomai augindamos leliukus :-)
Atsakyti
Sveikos mamytes kaip laikotes,ir vel forumas tyli kas cia dabar as nesuprantu MK centre lietuviu mamyciu vaiksto gal koks pusimtis o cia forume musu vos kelios nesuprantu...

Da noriu truputy pasiskelbti blush2.gif
Darau manikiurus,priauginu nagus,nagu daile priimu namuose ir aisku jaigu jum patogiau galiu atvykti pas jus y namus!!!
Atsakyti
Gal dirba mamytės biggrin.gif

Vitalija, kaip jūsų nestuke.gif II ar I ?
Atsakyti
Sveikutes kaip dariausi pries savaite rode | ir pirmadieny pasirode kaip ir mm bet kaskokios ne tokios kaip visada galima sakyti ne mm o terliojimas ir sindien jau nieko tai net nezinau ka galvot dabar sakiau reikes pasidaryti dar viena nt ir jai ka eiti pas gydytojus passiziureti kas cia yra man nesuprantu.
Atsakyti
PAsidaryk geriau.. MAža kas. Aš sirgau...sirgau.... Ir taip mėnesį... Prisigalvojau diagnozių visokių, nėjau pas daktarų, tik neatėjo į galvą pasidaryt NT. Ligoninėj po to liepė ir pasirodė II, buvo šokas doh.gif Bet ne vietoj. Bet mmm prasidėjo laiku, tik nelabai aiškios, tepliojo, po to smarkiau, mažiau ir taip mėnesį doh.gif
Tik kaip aš kvailelė neįkirtau savo pirmo nestuke.gif požymio, kad nuo judos kavos bloga lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vitalija25 @ 2011 11 05, 02:18)
Sveikos mamytes kaip laikotes,ir vel forumas tyli kas cia dabar as nesuprantu MK centre lietuviu mamyciu vaiksto gal koks pusimtis o cia forume musu vos kelios nesuprantu...

Da noriu truputy pasiskelbti  blush2.gif
Darau manikiurus,priauginu nagus,nagu daile priimu namuose ir aisku jaigu jum patogiau galiu atvykti pas jus y namus!!!

o kokiam rajone gyvenat smile.gif gal kada prireiks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sraigyte @ 2011 11 07, 09:26)
o kokiam rajone gyvenat smile.gif gal kada prireiks smile.gif

As gyvenu Greenleys bae rasiau kad galiu ir as atvykti pas jus y namus mirksiukas.gif
Atsakyti