Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvaitės, gyvenančios Milton Keynes (UK)

Labas mielos mamos. As dar ne mamyte bet busiu ja. Autobusai milton keine kainuoja taip. Savaitei 12 svaru ir po visa Milton Keines vazineji visa savaite. As cia esu neilgi tik pora menesiu, bet draugas padejo daugka suzinoti, tai galesiu padeti jai kazko reikes klauskite. As pati gyvenu Peartrre Bridge waterside netoli Milton Keynes Central. Labai malonu butu su kazkuo susitikti ir pabendrauti.
Atsakyti
QUOTE(~♥KaipTaiKaip♥~ @ 2011 08 27, 12:03)
Tą ir rašo, kad apie 5000 sv full time, jei nieko neveiki  biggrin.gif

Kai registravaus prieš 3 metus, mums kainavo metai 250 sv. Bet ivykom į lt. O šįkart nenuėjau  verysad.gif

job centre nestoviu, nes dar tik trečia mėnuo kaip čia. Nežinau kaip daryt, nes dirbt dabar dar neinu, vaikui daržas brangiau išeitų ne mano alga, plius amžinas ligonis, dičkę į mokyklą vedžiot. Tai kada dirbt  g.gif  O job centre pasiūlys darbą, atsisakysiu ir praspirs  doh.gif Na nerandu optimalaus varianto visam šiam reikalui  unsure.gif

Gelga, gal satą pasikabinot? Ar per internetą tv?

Sveikutes
metam ful taimu 1050£ kainuoja mokslai.
as stovejau job centre ten taip tu darbu nesiulo labai as is ju pinigu negaudavau kadangi mano vyras dirba ful taimu tai man ten jie perdauk ir nekiso tu darbu tik tas nervina kad reikia vaikscioti kas dvi savaites.
kokio amziaus tavo mazylis?nes as ir y darzely kaip bandziau registruoti tai ziaurios kainos bet tik tas kad kompensuoja.o tu apskritai susitvarkius benifitus cheld taxs creditus?
Atsakyti
QUOTE(vitalija25 @ 2011 09 22, 20:01)
Sveikutes
metam ful taimu 1050£ kainuoja mokslai.
as stovejau job centre ten taip tu darbu nesiulo labai as is ju pinigu negaudavau kadangi mano vyras dirba ful taimu tai man ten jie perdauk ir nekiso tu darbu tik tas nervina kad reikia vaikscioti kas dvi savaites.
kokio amziaus tavo mazylis?nes as ir y darzely kaip bandziau registruoti tai ziaurios kainos bet tik tas kad kompensuoja.o tu apskritai susitvarkius benifitus cheld taxs creditus?

Susirašiauaš poto su koledžu, jei gaunu taxus, pigiai būt arba nemokamai, bet pakolkas jų negaunam, tai tikiuosi, kad nuo sausio mėnesio galėsiu eit rolleyes.gif

O kaip reiktų privaikščiot man kas dvi savaites nežinau, kaskart vyru imt laisvą dieną unsure.gif Nesąmonė. Bet aišku kažką teks daryt.

Maniškiui 2,5, į daržą nerašiau dar, nes mokėt tą, ką uždirbi, nesinori. Ir mums tos nemokamos valandos tik nuo kitų (berods)metų rugsėjo. Žiūrėjau, bet pamiršau, pagal gimimo metus unsure.gif Bet bandysim užrašyt kurią dieną, nes dukros mokykla ir daržiukas vienam pastate, būt laaabai super rolleyes.gif
Atsakyti
[quote=Skirmuttee,2011 09 21, 13:48]
Labas mielos mamos. As dar ne mamyte bet busiu ja. Autobusai milton keine kainuoja taip. Savaitei 12 svaru ir po visa Milton Keines vazineji visa savaite. As cia esu neilgi tik pora menesiu, bet draugas padejo daugka suzinoti, tai galesiu padeti jai kazko reikes klauskite. As pati gyvenu Peartrre Bridge waterside netoli Milton Keynes Central. Labai malonu butu su kazkuo susitikti ir pabendrauti.
[/q

mes kaip ir kaimynes blush2.gif as gyvenu netherfielde smile.gif
Atsakyti
[quote=daivakniu,2011 09 23, 21:04]
[quote=Skirmuttee,2011 09 21, 13:48]
[/q

mes kaip ir kaimynes blush2.gif as gyvenu netherfielde smile.gif
[/quote]

Tai taip kaip ir kaimynes ir labai butu malonu pabendrauti smile.gif.

Mielos mamos man reikia jusu protingu galvu ir patarimu. Jaigu mano nuojauta neklysta tai as laukiuosi, nes jauciuosi kaip nescia, mmm veliuoja. apetitas padidejas, snd is lovos nelabai galiu issiristi, nes skauda pilva, daznai kviece draugas touletas. Nezinau, bet testas sako kad ne nescia bukit geros duokit patarimu del vidko, benefitu, nestumo anglijoje, nors man tik ą9 metu, as dirbu, bet dar neilgai aciu labai mielosios.
Atsakyti
Na toliau tyliai (pakolkas) dirbti, pakol testas neigiamas. Užsiregistruoti ligoninėj, savo rajone. Jei tik pastojus ir turi darbą, gali užsidirbti pašalpas. Jei neišdirbsi laikotarpio, lyg 26 savaitės, motinystės pašalpos negausi. O po to kiti benefitai, tik turint vaikų. Na čia tokia grubi info biggrin.gif
Kiek skaičius, tai čia pas daktarų su nestuke.gif tik nuo 12 savaičių rimtai žiūri, o iki tol - natūrali atranka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~♥KaipTaiKaip♥~: 06 spalio 2011 - 17:28
QUOTE(~♥KaipTaiKaip♥~ @ 2011 10 06, 17:27)
Na toliau tyliai  (pakolkas) dirbti, pakol testas neigiamas. Užsiregistruoti ligoninėj, savo rajone. Jei tik pastojus ir turi darbą, gali užsidirbti pašalpas. Jei neišdirbsi laikotarpio, lyg 26 savaitės, motinystės pašalpos negausi. O po to kiti benefitai, tik turint vaikų. Na čia tokia grubi info  biggrin.gif
Kiek skaičius, tai čia pas daktarų su  nestuke.gif tik nuo 12 savaičių rimtai žiūri, o iki tol - natūrali atranka.

na tikra tiesa iki 12 savaiciu cia nelabai kas kreipia demesy as taip praradau viena nestuma kadangi buvo tik 8 savaites tai nuvykau y greitaja ir nieko nedare sake kaip bus taip bus....
Atsakyti
Aha,natūrali atranka. Mano nuomonė, kad jau geriau natūralia atranka iki 12 savaitės dingsta, negu 7 mėnesy kokiam unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vitalija25 @ 2011 10 14, 11:54)
na tikra tiesa iki 12 savaiciu cia nelabai kas kreipia demesy as taip praradau viena nestuma kadangi buvo tik 8 savaites tai nuvykau y greitaja ir nieko nedare sake kaip bus taip bus....

Reikia ne I A&E vaziuoti , o skambinti I savo GP surgery. Sakai, kas vyxta. Jie emergency appointment padaro, tada nusiuncia i early pregnancy unit, kur padaro ultragarsa. Ir kita karta sake isvis nesikreipti I GP, o skambinti I ta unit'a. 2 karta taip ir padariau, teko pasilikti stebejimui nakciai pas juos.
Bet siaip sutinku su kaiptaikaip. Nors labai skaudu ir baisu kai tai su tavim kazkas negero vyxta.
Atsakyti
Man dabar taip buvo, buvo blogai, kreipiaus i GP, gavau tą emergency ir nusiuntė į tą early centrą. Buvo nėštumas ne vietoj ir cista, klausė ar bandyt gelbėt, nes operaciją bet kokiu atveju darė, bet nebuvo ką gelbėt.
Atsakyti
QUOTE(~♥KaipTaiKaip♥~ @ 2011 10 14, 16:15)
Man dabar taip buvo, buvo blogai, kreipiaus i GP, gavau tą emergency ir nusiuntė į tą early centrą. Buvo nėštumas ne vietoj ir cista, klausė ar bandyt gelbėt, nes operaciją bet kokiu atveju darė, bet nebuvo ką gelbėt.

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes na cia ir tyla nesuprantu kur visos merginos pradinge???vis uzsuku paziuret gal kas naujo bet nei vienos cia nera.Ka veikinejat kad neuzsukat,sitiek istikruju lietuvaiciu MK mieste pilna o cia niekas nesirodo....
Atsakyti