Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvaitės, gyvenančios Milton Keynes (UK)

labas,menesinis bilietas turbut kainuoja apie 40 svaru smile.gif

o anglu kursai labai gerai ir nebijokit ten eiti.nes labai visi draugiski buna.dar yra centriukai sure start.pagrinde mamoms su vaikiukais iki 5 metu.kai kuriuose is ju buna esol kursai ir kainuoja pigiau negu koledze arba nekainuoja nieko,jei gaunat pasalpas smile.gif

o as varske darau is pieno,pasildau ir idedu citrinos rugsties,perkosiu smile.gif
Atsakyti
Sveikute akvariumu maciau ir as sendaikciu turguje kainos yvairios priklauso ar su yranga ar be ir koks dydis.Del kursu tai as jau nuo sio rugsejo antrus metus eisiu jau isilaikiau du egzaminus gedintis ar bijoti tikrai nereikia nes ten visi suprnta ko atejai juk jai moketum kalba argi eitum y koledza?Manau,kad ne biggrin.gif taigi drasiau ir nesukit sau galvos mirksiukas.gif
Atsakyti
Vitalija, o lankot ESOl kursus? Labai sunku susigaudyt jų kainynuose. Kiek kainuoja blush2.gif Ir lankot vakarais?
Aš dar negaunu laiško iš jų unsure.gif O noriu tai labai labai rolleyes.gif
Papildyta:
Ai dar gal traukiniu kur važinėja?
Reikia į kitą miestą nuvažiuot, bet kai išmeta kainas bilietų už 200 doh.gif doh.gif Kur rast normaliai pasižiūrėt? Kur sužinot?
Atsakyti
QUOTE(~♥KaipTaiKaip♥~ @ 2011 08 18, 09:21)
Vitalija, o lankot ESOl kursus? Labai sunku susigaudyt jų kainynuose. Kiek kainuoja  blush2.gif Ir lankot vakarais?
Aš dar negaunu laiško iš jų  unsure.gif O noriu tai labai labai  rolleyes.gif
Papildyta:
Reikia į kitą miestą nuvažiuot, bet kai išmeta kainas bilietų už 200  doh.gif  doh.gif Kur rast normaliai pasižiūrėt? Kur sužinot?

Www.nationalrail.co.uk
O kur vaziuoti reikia? Siaip ta pacia diena griztant, atgalinis bilietas dazniausiai kainuoja £1. O jei vaziuoja I Lnd ar Birmingham'a, tai reikia ziureti ne piko valandas. Nes ju metu bilietai dvigubai brangesni. Gal paziurekite national express autobusus. Juk MK daug kas stoja, tai gal pigiau ir patogiau butu.

Pas mus kaime nera menesiniu bilietu: tik savaitiniai arba dieniniai. Kainuoja savaitei apie £7-£10. Nzn kiek MK gali kainuoti.
Atsakyti
Mums reikia į Bostoną.
Bet jei 2 suaugusiems ir vaikams kelionė 300 gausis, tai aš piškom geriau eisiu lotuliukas.gif Vieną dieną išvažiuotume, sekančią grįžtumėm.

Autobusų puslapyje savaitinis lyg 14 buvo, mėnesinis 60. Nepamenu kokiam psl žiūrėjau g.gif
Atsakyti
QUOTE(~♥KaipTaiKaip♥~ @ 2011 08 18, 10:21)
Vitalija, o lankot ESOl kursus? Labai sunku susigaudyt jų kainynuose. Kiek kainuoja  blush2.gif Ir lankot vakarais?
Aš dar negaunu laiško iš jų  unsure.gif O noriu tai labai labai  rolleyes.gif
Papildyta:
Reikia į kitą miestą nuvažiuot, bet kai išmeta kainas bilietų už 200  doh.gif  doh.gif Kur rast normaliai pasižiūrėt? Kur sužinot?

Sveikos na taip as lankau ESOL kursus man pernai nekainavo kadangi as nedirbanti ir stoviu job centre plius gaunu haus benefitus tai nereikejo moketi o siemet reikes moketi 250£ uz metus ir galima moketi kas menesy.pan kursai prasideda 12val ir 15val baigesi.siaip dabar ten apskritai daug visokiausiu pasikeitimu kas buvo pernei jau daug kas nebus taip siemet.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vitalija25: 21 rugpjūčio 2011 - 00:07
Aha, jau gvau laišką, kad priėmė, už baisinę kainą, nes aš nedirbu, nesu job centre ir t.t. doh.gif Apseisim vadinas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(~♥KaipTaiKaip♥~ @ 2011 08 21, 09:09)
Aha, jau gvau laišką, kad priėmė, už baisinę kainą, nes aš nedirbu, nesu job centre ir t.t.  doh.gif Apseisim vadinas  verysad.gif

ka tau ten raso nes as pirma karta gavau ir laiska kad prieme ir kainos afigienos buvo surasytos kai nuejau paskirta diena apsiklausinejau visko ir tik tada apsisprendziau kad eisiu nes ten ka dar raso tai neviskas ir jai nedirbi tai kodel nestovi job centre?
Atsakyti
Sveikos merginos. Gal siuo metu kas nors is jusu pazistamu ieskosi kambario?Mes isnuomuojam vienvieti kamb. Name yra lietuviska televizija.internetas ir visi patogumai.Gyvena draugiski zmogiukai :-)
Atsakyti
QUOTE(vitalija25 @ 2011 08 24, 23:01)
ka tau ten raso nes as pirma karta gavau ir laiska kad prieme ir kainos afigienos buvo surasytos kai nuejau paskirta diena apsiklausinejau visko ir tik tada apsisprendziau kad eisiu nes ten ka dar raso tai neviskas ir jai nedirbi tai kodel nestovi job centre?

Tą ir rašo, kad apie 5000 sv full time, jei nieko neveiki biggrin.gif

Kai registravaus prieš 3 metus, mums kainavo metai 250 sv. Bet ivykom į lt. O šįkart nenuėjau verysad.gif

job centre nestoviu, nes dar tik trečia mėnuo kaip čia. Nežinau kaip daryt, nes dirbt dabar dar neinu, vaikui daržas brangiau išeitų ne mano alga, plius amžinas ligonis, dičkę į mokyklą vedžiot. Tai kada dirbt g.gif O job centre pasiūlys darbą, atsisakysiu ir praspirs doh.gif Na nerandu optimalaus varianto visam šiam reikalui unsure.gif

Gelga, gal satą pasikabinot? Ar per internetą tv?
Atsakyti
Sveikos, gal kuri zinote kokia mergina ar moteryte kuri tvarko antakius ir kokia kaina? smile.gif
Atsakyti
Dar viasato neturim,emigrantu naudojames ir nesiskundziu. Atsisuku laidas ir filmus kokius noriu,reklamas prasuku. Man labai patinka :-) net nezinau ar leisiu viasata jungti tongue.gif
Atsakyti