Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvaitės, gyvenančios Milton Keynes (UK)

QUOTE(~♥KaipTaiKaip♥~ @ 2011 07 31, 23:31)
1 yra daug  biggrin.gif Mano zinios gal -1  lotuliukas.gif Parasiau paraiska i koledza, ESOL kursus, uzregistravo jie ten mane, laukiu laisko su detalesne info. Turguj, lenku parduotuvej, maciau skelbima,kad moko privaciai.

Nesvarbu kokiam vienetukai, bet svarbu kad ivertinti galime save biggrin.gif Man kazkaip norisi pirma pas mokytoja, o paskui i koledza. dekui uz informacija, buvau nukeliavusi iki lenko parduotuveles tai ten skelbimo nemaciau, lenkisku buvo bet as kaip lenku kalbos nemoku, tai nieko ten nesupratau.gal nemaciau, bet idemiai viska skelbimu lentoje skaiciau blink.gif bet jeigu mokytojos nerasiu tai keliausiu i koledza, nors zinau viena moteryte kuri moko,bet ji lenke, jeigu keli zmones ateina tai uz pamokele 5svarai,gal pas ja pabandyti? gal net taip geriau, manau vistiek aiskins kol suprasiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamiuks: 02 rugpjūčio 2011 - 21:24
Tikrai yra kursu,kur mokina ar i koledza bandyk. Galima rasti ir nemokamu :-)
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif Aš taip pat gyvenu Milton Keynes, Conniburrow 4u.gif Labai maloniai nudžiugau,kad yra sukurta tokia temelė 4u.gif

Mergaitės, gal jus kartais žinot kas pariaugineja blakstienas g.gif Labai reikia šiam šeštadieniui,bet,kad niekur nerandu ax.gif
Atsakyti
As zinau kad yra kursai ir kad koledzuose galima,bet norejau suzinoti gal kartais kuri zinot privacia mokytoja g.gif
Atsakyti
Abejoju ar tokių privačių yra g.gif Mes koncule buvom, vyras užklausė dėl nemokamų kursų, davė numerį, bet kiek skaičiau internete, tai ten vaikams, nes ėjom mokyklos klausimu. Gal nesuprato ko norim biggrin.gif

O ta lenkė gal ta ir yra, kur skelbimą mačiau, nes rašė kad moko po kelis žmones, grupelėse. Bet niekaip neatgaminu kokia kalba buvo g.gif

Mano paštininkas mane pamiršo, laiškų neneša, o taip laukiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Jūs man pasakykit ar galima anglų parduptuvėj rast kažką panašaus į varškę ir rūgščią grietinę g.gif
Atsakyti
QUOTE(~♥KaipTaiKaip♥~ @ 2011 08 03, 20:44)
Jūs man pasakykit ar galima anglų parduptuvėj rast kažką panašaus į varškę ir rūgščią grietinę  g.gif

Gal ir ta pati, tikriausiai keliausiu pas ja smile.gif o del varskes tai maciau asdoje, kur yra lenku produktu skyrelis, ten desreles yra ir pan. tai ten turetu buti varskes.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamiuks: 03 rugpjūčio 2011 - 21:28
QUOTE(~♥KaipTaiKaip♥~ @ 2011 08 03, 19:44)
Jūs man pasakykit ar galima anglų parduptuvėj rast kažką panašaus į varškę ir rūgščią grietinę  g.gif

Paimi litra pieno, uzkaitini, ipili 500gr naturalaus jogurto, perkoshi ir gauni sviezia varske mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(No comment @ 2011 08 03, 22:47)
Paimi litra pieno, uzkaitini, ipili 500gr naturalaus jogurto, perkoshi ir gauni sviezia varske  mirksiukas.gif

Tokiu būdu aš darau natūralų jogurtą... g.gif
Atsakyti
QUOTE(~♥KaipTaiKaip♥~ @ 2011 08 03, 22:50)
Tokiu būdu aš darau natūralų jogurtą...  g.gif

Tai kad sutraukia piena, jei i verdanti supili jogurta ar rugstele...
Papildyta:
QUOTE(~♥KaipTaiKaip♥~ @ 2011 07 29, 10:08)
Diiiiideli akvariuma maciau sendaikciuos  bigsmile.gif
Ziurekis ten gal, nes tikrai geras buvo, bet kainos nepaklausiau, nes pakolkas neaktualu, nes net miegot ant ko neturim  lotuliukas.gif

Ant A5 kelio car bootse maciau. bet dabar neprisimenu kainos doh.gif
Atsakyti
Na niekad nesigavo varškė. Gal kad litrui pieno,tik mažiukas indukas jugurto ir dar tas su visokiom bakterijom tur but g.gif NA nesvarbu, gal ricotta bus panaši į varškę, nes nesu ragavus biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Gal kas važinėjat čia su autobusais ir žinot ar eina įsigyt kokį mėnesinį bilietą ar kažką panašaus g.gif
Atsakyti